Johanna Tukiaisen ex-manageri veti pultit: ”Lopettakaa!”

JTuija Järvinen ja Johanna Tukiainenohanna Tukiaisen managerina toiminut ja Lööppijulkkis-sinkun tekijänä tunnetuksi tullut Tuija Järvinen on suivaantunut.

-Miksi Tukiaisen tämänhetkinen manageri ja keikkamyyjä ei ole reilusti esillä? Saan edelleen antaa Johannan tietoja eteenpäin eli välitän asioita, joista en saa euroakaan! Asiakkaat eivät tiedä kenelle soittaa ja tilata keikka, kun Johannaa itseään on välillä todella vaikeata tavoittaa. Useasti minuun ottaa yhteyttä asiassa myös media, ja Tukiaisen faniryhmäkin otti minuun yhteyttä taannoin, Järvinen sadattelee.

-Olen todella leipiintynyt tähän! Mistä asia siis kiikastaa? Nyt olisi uuden managerin pistettävä hommat hanskaan ja tultava reilusti tuotteensa taakse. En aio välittää enää ainoatakaan keikkaa tai tietoa. Älkää soitelko enää minulle Tukiaisen kohdalla, Järvinen painottaa.

Liekö manageri pupu pöksyssä siksi, että Tukiaisen taustalla toimiessaan päätyy takuuvarmasti itsekin julkisuuteen, mene ja tiedä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Onko toivJohanna tuossa kuvassa? Sehän näyttää oikeesti tosi kauniilta! Voikun älyäis vaihtaa sitä huulipunaa edes….

Onpa Johannaa vaikea saada kiinni kun netistä löytyy kyllä yhteystiedot kun vähän yrittää googlailla. Taitaa Tuivukkaa harmittaa, etteä kukaan ei soittele ja kysele Tuijukan artisteja keikoille?

Tuija mikä sun fiman nimi on kun ei löydy yritysrekisteristä?MYYTKÖ KEIKKOJA PIMEESTI?

Keikkamyyjä ja manageri on kaksi täysin eri asiaa. Mutta kyllähän tuollainen rautainen ammattilainen sen tietysti tietää. Tuksulla ei tod näk ole kumpaakaan…

Tuikku vetässy sit vapun vähän pitkäks 🙂
Kammottava känniavautuminen jälleen, katkon kautta vuokramurjuus selvittämään päätä!

Tuija. Älä piittaa näistä skeidanheittäjistä. Minä olen aina Sinun puolellasi Lämmöllä Alf – tunnet minut Facebookista.

Ööh siis mikä Tuksun manageri? Kuvitteleeko joku todella että Tuksulla on manageri?

Tuijalla terkkuja, että viitsisitkö laittaa jonnekin tiedoksi firmasi tai edustamasi firman nimen? Kaveri olisi lähettämässä sulle demoa ja yrittää päästä talliisi. Vai soitetaanko me vastavuoroisesti Tuksulle?

Onhan tämäkin yksi aihe pysyä Hymyn nettipalstalla 😀

Haiskahtaa siltä kuin juttu olisi sovittu tuksun kanssa,jotta saataisiin näyttämään,että ko.”artisti”olisi kysytyimpi kuin onkaan.Tuksuhan itse käy siskonsa kanssa ylistämässä erinomaisuuttaan kaikilla mahdollisilla palstoilla

Ja näin Iisalmen siiderivalas yrittää jälleen kerran rantautua julkisuuteen.

Tuija on jo ainakin parin vuoden ajan julistanut lopettavansa Tuksun manageroinnin.

Tiedustelijoille voi vastata, että en ole Johanna Tukiaisen manageri enkä tiedä, mistä hänet saa kiinni. Ei se sen vaikeampaa ole.

Jos se uusi manageri onkin Artsi -silläkin kiireitä pitelee…

MIKS ANNAT TIETOJA ETEENPÄIN…. ÄLÄ VIITSI VALITTAA.. IHAN OMA VALINTASI

Oma kommentti