Johanna Tukiaisen ex-miehen kohutilitys: ”Näin olisin maksanut luksuselämämme!”

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ja hänen ex-kihlattunsa Arto Länsmanin suhteesta on saatu lukea lehtien verkkosivuilta viime keväästä saakka. Hääpaikkakin ehdittiin varata, mutta kihlat lensivät jorpakkoon jo juhannuksen jälkeen. Siitä huolimatta pariskunta on pitänyt on-off -suhdettaan yllä.

Nyt on vaihteeksi aika kuulla Johannan miestä, Artoa! Hän on antanut yksinoikeudella tilityksen Hymy-lehdelle. Arto kertoo oman totuutensa villeistä suhdekiemuroista ja hehkuttaa seksiä pariskunnan välillä mahtavaakin mahtavammaksi. Häitäkään ei ole Arton mukaan peruttu, vaan siirretty.

-Kemiamme on ollut kohdillaan sekä sängyssä että arjessa. Seksielämämme oli täydellistä ja tosi ihanaa. Ellen osaisi tyydyttää naistani, tuskinpa hän minua haluaisi.

Arto kommentoi elokuun Hymyssä myös Johannan rattijuopumusepäilyä ja sitä, miltä on tuntunut elää Suomen ehkä vihatuimman julkkisblondin rinnalla.

Senkin Arto tunnustaa, että hän on vain tavallinen kiinteistövastaava Lapista. Millä hän siis olisi maksanut lupaamansa Havaijin-häämatkan ja Kämp-hotellin sviitin?

-No teistä sponsoreista (lehdistä) se on suurimmaksi osaksi kiinni. Mitä muhkeammat kuvat ja tekstit, sitä kalliimmat häät ja matkat, Arto ehdottaa.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Arto Länsman, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti