Johanna Tukiaisen ex-miehen kohutilitys: ”Näin olisin maksanut luksuselämämme!”

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ja hänen ex-kihlattunsa Arto Länsmanin suhteesta on saatu lukea lehtien verkkosivuilta viime keväästä saakka. Hääpaikkakin ehdittiin varata, mutta kihlat lensivät jorpakkoon jo juhannuksen jälkeen. Siitä huolimatta pariskunta on pitänyt on-off -suhdettaan yllä.

Nyt on vaihteeksi aika kuulla Johannan miestä, Artoa! Hän on antanut yksinoikeudella tilityksen Hymy-lehdelle. Arto kertoo oman totuutensa villeistä suhdekiemuroista ja hehkuttaa seksiä pariskunnan välillä mahtavaakin mahtavammaksi. Häitäkään ei ole Arton mukaan peruttu, vaan siirretty.

-Kemiamme on ollut kohdillaan sekä sängyssä että arjessa. Seksielämämme oli täydellistä ja tosi ihanaa. Ellen osaisi tyydyttää naistani, tuskinpa hän minua haluaisi.

Arto kommentoi elokuun Hymyssä myös Johannan rattijuopumusepäilyä ja sitä, miltä on tuntunut elää Suomen ehkä vihatuimman julkkisblondin rinnalla.

Senkin Arto tunnustaa, että hän on vain tavallinen kiinteistövastaava Lapista. Millä hän siis olisi maksanut lupaamansa Havaijin-häämatkan ja Kämp-hotellin sviitin?

-No teistä sponsoreista (lehdistä) se on suurimmaksi osaksi kiinni. Mitä muhkeammat kuvat ja tekstit, sitä kalliimmat häät ja matkat, Arto ehdottaa.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Kaikki te jotka kirjottelette noita kommentteja luulette olevanne jotain ISOJA ja HIRVEEN HIENOJA!! en usko että sitä ” HYMYÄ” nyt joku akadeemikko lueskelee!!!!! Katsokaahan itseänne vähän peilistä!!!

Heh, kun noi kaksi alkoholin turvottamaa merimursua rakastelevat niin se ei kyllä voi olla kaunis näky, ei mitenkään. YÖK! Voisivat pitää tuon likaisen ja kuvottavan seksielämänsä edes omana tietonaan..

Artsi on tunnettu kausidoku lappilaispiireissä,ei tämä poika lasiin sylje. Sai tuksu kerrankin vastaavan imurin tontille,nyt sitä voi keitellä kiljua ja juoda kilpaa mutta jos tuksu voittaa niin artsi paukkaa heti päähän,se osaa senkin.

Minusta nuo kaksi sopivat toisilleen täydellisesti, ja Artsi taatusti tietää mistä puhuu, kun kertoo mieskunnostaan. Tätä suhdetta eivät turhat estot pilaa – kunhan Jonsku nyt vain tyytyisi vähän vaatimattomampaan arkeen kuin mistä haaveilee. Ja mikäs siinä, aika ajoin jonkun KOHUlehden tarjoamalle KOHUmatkalle, josta pääsemme näkemään KOHUkuvia – kyllä Jonskun mielikuvituksella siitä saa jo ihan riittävät ainekset luksus-glamouristiseen elämään. Onnea!

mielenkiintoista, eihän tämä kaveri ollutkaan ihan
niin kännissä miltä ennen kihlajaiskuvissa näytti.
silti jos jonkun perukan baarissa suttura heiluu
lavalla ja toinen känninen huhuilee perään, niin
sitä kyllä tapahtuu koko ajan. ei niin kauhean
coolia kuitenkaan.

j tukiainen on taatusti edistänyt saadakseen
jutunaihetta.
mutta naurettava juttu kaikkinensa, paksutuksun aivoissa
lappilainen talkkari muuttuu pohjoisen salaperäiseksi
kultamiljonääriksi tuotapikaa.

oisko noista muista tukiaisen miehistä juttua jossain lehdissä,
siis rehellistä juttua…

Artolle on näemmä kuppi maistunut jo pidempään. Löytyiskö jostain Artsin ja Tuksun sexvideota?

Taitaa sitten neljän tuulen lakista puuttua parikin ilmansuuntaa…

Pahasti karsastaa. Toinen silmä katsoo länteen ylös ja toinen itään alas.

tukiainen juo vaikka kusta kunhan se shamppanja lasissa,kiljukin menee.

Mikä ”kiinteistövastaava”? Talkkari?

Artsi ei laukea koskaan liian aikaisin vaan vasta silloin kun varressa tekee höhhöä, kertoi Mönttisen Lyyli Niuvalta. 🙂

Tuo pari ja vielä Matti ja Mervi mukaan ja Hannu Karpon kanssa kuuhun seuraavalla raketilla.

Että mua aina naurattaa toi Johannan kierosilmäisyys ja toispuolisesti repsottava ylähuuli. Lie viat olleet syntymästä asti.

Niin arkea ei ole se, kun maataan krapulassa peiton alla täristen ja läskit lötisten. Arkea on normaalielämä, tiskaus, siivoaminen, lasten kanssa leikkiminen, kävelyllä käyminen, ruoan laitto, puolison kanssa keskusteleminen… jne. Tämä teille tietämättömille tiedoksi.

VOIKO NUO KAKSI TODELLA LUULLA, ETTÄ IHMISET USKOVAT NIIDEN SATUJA. TUOSSAKIN KUVASSA TYTTELILLÄ ON LASISSA KALJAA,EIKÄ KERROTTUA LUXUS SHAMPPANJAA. EIKÖ NÄIDEN SAIRAIDEN IHMISTEN JUTUT JO VOISI OLLA JULKAISEMATTA JA JÄTTÄÄ NE OMAAN SATUMAAHANSA.

Toisaalla Johanna Tee on useasti kommentoinut, ettei ole eikä halua olla missään tekemisissä tämän ”karismaattisen liikemiehen” kanssa. Kumpi siis puhuu totta? Ovat yhdessä, mutta eivät ole. Kiva on yritää lehtiä vedättää tällä tavalla. Ja että koko häähomman kolmiviikkoisine Havajin-lomineen olisi jotkin lehdet kustantaneet? Tai siis jokin lehti eli Hymy taikka Seiska… Ei ole suhteellisuudentajua miehellä, ei. Mutta eipä ole elämäkertaansa kehnolla kieliopilla väsäävällä Jossullakaan. Kustantaja puuttuu…

Niin kauan kuin punkiainen kuvittelee olevansa kaunis, hoikka, hyvä tanssimaan, hyvä laulamaan jne. jne ja kuvittelee pienessä mielessään jonkun tosiaan kadehtivan häntä, ei kyllä juttuja lopeteta.

Ensin on punkiaisen myönnettävä totuus: ei miestä, ei lapsia, ei kauneutta, ei hoikkuutta, ei tanssi-, eikä laulutaitoja…….. lista on loppumaton.

Yleinen naurun aihehan tuo säälittävä kassialma on.

Mistälähtien talonmies on ollut kiinteistövastaava? Taitaa suuruudenhulluus tarttua?

Puksun mielestä tuo äijä on tumma. Minusta kyllä harmaapäinen.

Ja ´Tuksun mielestä Artsi oli komea???!!! Mä nään tuollaisia ukkeleita tusinan lähiräkälässä jos haluan sinne niitä mennä katsomaan

Rikoslain 11 luvusta löytyy pykälä, jossa puhutaan rikoksista ihmisyyttä vastaan: ”Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, etnistä, rodullista tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa muuta kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi”.

Johan on Artolla luulot haastattelupalkkioista.
Varmaan kuvitteli että yhdestä jutusta parin kuvan kera maksetaan 100 000e XD

Äly hoi älä jätä. EEVK

Onpa kamala kuva,kuin ois kalliossa käyny baarissa nappaamassa jostain paikallisesta parista illanvietossaan.

noitten kahen seksi on varmaan suoraan avara luonnosta kun hylje ja merinorsu parittelee.

Artsi on todellinen street smart bisnes nero! Ivalon seon paarista ois saanut varmasti kerättyä kivitalon hinnan ja havajiisen matkarahulit jos vaan olisi ollut tarvetta.

joopajoo, kaksi samanlaista julkisuus tyrkkyä.
Eipä isommin kiinnosta.

Vittu mikä spuge toi vanhus,ei varmaan viagrakaan pelitä. Taitaa olla vielä homo!

”Sintti” jaksaa roikkua tunkisuudessa, eikun siis julkisuudessa.

Oma kommentti