Johanna Tukiaisen kihlatun kaveripiiri raivostui: ”Vaihda jo akkaa, Arto!”

J TukiainenJohanna Tukiaisen Arto-kihlatun kaveripiiri on tuohtunut ystävänsä puolesta. Arton Facebook-sivustolla ystävät kehottavat Artoa ”vaihtamaan akkaa”, koska Johanna on tuonut julkisuuteen kyseenalaisia asioita miehestään.

Johanna on vihjaillut Arton väkivaltaisuudesta ja huonosta isyydestä, ja naljailee myös tämän olevan Facebookissa ”yksin kihloissa”. Tukiainen itse kertoo purkaneensa kihlauksen. Pariskunnan häät ovat jäissä, mutta he tiettävästi edelleen ovat yhdessä.

Nyt Arto on rohkaistunut kirjoittamaan Johannalle julkisen vetoomuksen, että tämä miettisi, mitä kirjoittaa. Arto kuitenkin tunnustaa edelleen rakastavansa Johannaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Oleellinen pitää erottaa epäoleellisesta. Kuten Tuksu kirjoittaa kilpailevassa roskalehdessä jota myös ahnaasti luen: ”Toisin kuin Seiskan netissä kirjoitettiin, minulla ei ollut muovipussia kädessä, vaan hieno, Miamista hankittu, naisellinen Tarina Tarantinon käsilaukku.”.

Jossu kommentoi juuri eräässä sosiaalisessa mediassa sulhaskandinaatilleen aika tyhjentävästi: no money, no honey…….

Sitten kun ajattelee sellaisenkin asian, että mitäs tämä Jossu sitten omalta puolelta tuo suhteeseen? En usko, että minkäänlaista turvaa, kodinrauhaa ja missäs vaiheessa sitä lasta hoidetaan kun pitää pintaliitää jatkuvasti.. Tässä ei taida olla kyse muusta kuin halusta naida rikas äijä, joka sitten maksaa kaiken sokeasti. Pahoin pelkään, ettei kukaan täysjärkinen lähde tällaiseen, missä ei saa mitään muuta kuin maksumiehen paikan.

Johanna: Valitettavasti sinun kohdallasi ei Pretty Woman- tyyppinen suhde toteudu.

Ei voi kun ihmetellä kun Jossu ihmettelee edelleen ettei Arton puolelta tapahdu mitään vaikka on luvannut 100 000 euron häät, 3 viikon häämatkan Havajille ja merenrantatalon ja,ja,ja.
Kuitenkin Jossu on itse lehtitietojen mukaan purkanut kihlauksen.
Pahasti ovat inkkarit kateissa kanootista.

Tässähän on nyt sellainen Lehmä ojassa ja lööpeissä, että Tuksuhan haluaa 100k€:n häät, 3 viikon häämatkan jne jne.. Heitän arvion, eli jos nämä kaikki hänelle annettaisiin niin syön hatullisen paskaa, jos ei Tuksu eroaisi jonkun hemmetin mikrominimaallisen syyn takia. ” Artsi ei tiskaa fairyllä, joten en voi kuvitellaakkaan jakavani elämäni tuollaisen juntin kanssa.. daa ja lol ”

Mutta senhän me tiedämmekin jo, että jos on päässä vikaa niin sitä vikaa ei voi tietenkään laittaa sen ihmisen viaksi vaan se täytyisi hoitaa. Säälin kuitenkin Tuksun sukulaisia. Voimia teille kaikille!!

Näitä julkkuja on enemmänkin, mutta mieluummin seuraan Nykäs Matin juttuja. Matti on elämässään suonut minule suuria urheilielämyksiä ja tehnyt sen eteen paljon työtä. Tämä turha Tuksu ei mitään, vaan kierinyt miehen alta toisen alle, juonut, sekoillut ja luonut naisille ihan vääränlaista mallia ja julkkis”glamouria”.

No olen samaa mieltä että jos kihlattu/ex/mikä vaan eukko noin mustamaalaa julkisesti niin kandee heittää akka ojaan ja etsiä uusi.

Ei kukaan oikeasti rikas huoli enää tukiaista tämän jälkeen sen pelossa että saa samanlaista paskaa niskaansa tälläisissä tasojulkaisuissa. Itsekkin jos ajelisin mersulla, ajaisin tuksun ohi vaikka muija viruisi sateessa.

Toki ajan vain ladaa.

Kävin Kamputseassa. Se olisi juuri sopiva loppusijoituspaikka Johannalle.

Juu annetaa tukiainen kreikalle, niin ne tekevät siitä kreikan presidentin ja tuksu hoitaa kreikan raha asiat kuntoon 🙂

Siin on kreikalle niitä kaivattuja tukiaisia, eikä tarvi maksaa takasinkaa!

se että ostais sen menolipun ni onko semmosta paikkaa mistä ei paluuta ole, kyseiseen paikkaan voisin kustantaa tuon piljetin >.>

ostetaan tolle VITUN TUKSUN IDIOOTILLE meno lippu johkin todella kauas ni sen ei tartte tyrkyttää itteensä enää jokaisen lehden sivuille….suomessa.

Oma kommentti