Johanna Tukiaisen manageri uupui julkisuudesta!

Johanna Tukiaisen managerina, tuottajana ja Lööppijulkkis-biisin sanoittajana tunnetuksi tullut Tuija Järvinen viestittää Hymylle lähettämässään lehdistötiedotteessa joutuneensa ”pakkolomalle.”

Kyseessä on sairasloma.

-Minuun iski uupumus. Niin hitosti on ollut tässä kaikkea, ja julkisuus iski rytinällä, Tuija Järvinen selventää Hymy-lehdelle.

Järvinen sai viikon sairaslomaa.

-Lääkäri totesi, että vähintään viikko. Sain nukahtamislääkkeitä, sillä kärsin unettomuudesta myös. Nyt tämä manageri rauhoittuu viikon ja tulee entistä ehompana. Olen unohtanut pitää itsestäni huolta. Se pitäisi muistaa, Järvinen kertoilee Hymylle.

-Tarkoitukseni on antaa tulevaisuudessa aikaa myös itselleni ja kuntoilla. Tavoitteenani on laihduttaa 10 kiloa.

Hymyn tiedossa on myös Järvisen yksityiselämässä tapahtunut ikävä episodi, mutta siitä Järvinen ei tiedotteessaan mainitse.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, manageri, tuottaja

Kommentit

Se on totta kukaan muu lehti EI ole kiinnostunut Järvisestä kuin hymy

Vai että diagnoosina oli uupumus…Ettei vain managerina ollessa ole tullut juhlittua liikaa, niin joutui tyytymään ns. krapulalomaan…Pakkohan ne työt olisi sijoitettava etusijalle, oli ne työt sitten millaisia tahansa…

Eihän tässä ole kyse mistään muusta kuin julkisuustempusta! Suomeksi: itseään julkisuuteen tyrkyttämisestä. Samalla puffataan mukamas kautta rantain Tuksun hittibiisiä ja maailmanvalloitusta, joka alkaa ensi vuoden Euroviisuista (sallli mun nauraa kovasti). Luullaan, että kun asia uutisoidaan Hymyssä, se menee kansan syviin riveihin kuin häkä. Jossain Ilta-Sanomissa tai Me Naisissa tätäkään asiaa ei uutisoitaisi, koska suurin osa lehtien lukijoista ei tiedä, kuka Tuija Järvinen on!
Miten manageri-Järvinen aikoo kestää Johanna Tukiaisen asettamat glamöörimegajulkisuuspaineet kun viime mainitusta tulee sitten Se Suuri Laulajatähti, joka tekee oikeasti laulamisesta leipäänsä saavien oikeiden laulajien tapaan 20 keikkaa kuussa (ja ainakin kaksi 45 minuutin settiä illassa)? Jos parista Hymyssä julkaistusta (puhelin-?)kommentista tulee uupumus julkisuuden takia, niin eipä liene manageristakaan todellisiin managerin hommiin.
Uupumus eli burn out on vakavasti otettava asia. Mutta julkkisten (tai tässä tapauksessa julkkikseksi haluavan) burn out tai julkkisten masennus paranee tuosta vaan! Edellisellä kulttuuriministerillä masennus jäi metsään Apu-lehden kansikuvan mukaan. Minun entinen työkaverini on sairastanut vakavaa masennusta nyt pari vuotta eikä ole kyennyt käymään töissä ollenkaan. Siinä ei ole metsä eikä lääkityskään auttanut, mikä sinänsä on todella suuri vahinko.

Mistä ”julkisuudesta” uupui? Ja milläköhän tavalla sen Tuijan painonpudotus tavoite liittyy Tuksun ”julkisuuden” tuomaan ressiin??

Väsyi julkisuudesta?? silti jaksoit ilmoittaa että olet sairauslomalla ettei vaan kukaan unohda. Kuka normaali ihminen soittaa lehteen että on saikulla kun julkisuus ei ollutkaan mua varten. Yhtä tyhmä kuin se valkoinen valas.

Kuinka moni tietää kuka on Tuija Järvinen, ja kuinka moni tietää edes miltä hän näyttää? Ei tuo mediapyöritys ole tainnut kovin valtaisaa olla kun pari hassua lehtijuttua Hymyssä on ollut, ja nyt jo iskee ”uupumus”. Eikö enää keksinyt mitään uutta niin piti jo tässä vaiheessa iskeä ”uupumuskortti” pöytään? Eipä silti, kyllä minäkin saattaisin ”uupua” aika nopeasti jos pitäisi Tuxun seurassa olla jatkuvasti ja yrittää saada sen ”laulu” kuulostamaan hyvältä…

Kai sitä väsyy, kun tuolla ruholla riekkuu ja huutaa kerran Jossun taustalla. Rankkaa on tuo elämä toisilla!

Mistä julkisuudesta? Siis niinku mistä? Yhdestä keikasta kun oli lavalla eikä sitäkään kukaan noteerannut mitenkään? Yhdestä-kahdesta lausunnosta Hymylle jotka antanut ilmeisesti puhelimitse, oma-aloitteisesti? Siis mistä julkisuudesta se manageri nyt väsyi? Onpas siinä pätevä manageri, ensin hankkii manageroitavan ja kun sen kanssa pitäisi pikkiriikkisen tehdä töitäkin niin sepä tuleekin heti väsy. Voi hyvää päivää näitä emäntiä. Hieman on huonossa hapessa kun kertajulkaisu naamataulusta vie suureen julkisuuteen ja väsymys tulee. Huoh!

Tästä tukutuijastakaan ei kukaan tiennyt yhtään mitään, ennenkuin se änkesi jossun manageriksi. Ei sitten hermot kestänytkään 😀

Onkos tällä Tuija Järvisellä muita manageroitavia? Onko sillä ees ollu ketään muuta?

Tietääks Järvinen JTn aktiivisista escort-ilmoituksista?
Ihme hiippareita molemmat.

Eihän MiaMari uskaltanut Kalajoellakaan lavalle mennä ilman sitä. No, parempi toisaalta, ettei se ole siellä taustalla pomppimassa ja rääkymässä!

Tuksun pitäisi esiintyä huomenna Tammerfestissä. Onnistuuko ilman manageria?

Oma kommentti