Johanna Tukiaisen superyllätys: ”Arto kosi juuri, vietämme talvihäät!”

Arto Länsman ja Johanna TukiainenHymy siteerasi tänään MTV3:n Viihdeuutisten tietoa, jonka mukaan kohublondi Johanna Tukiainen on päättänyt pitää miesystävälleen Artolle odottamansa lapsen.

-Abortti ei tule kysymykseenkään, Johanna täsmensi.

Nyt Tukiainen yllättää iloisilla uutisilla Lapin-matkaltaan: Arto Länsman on kosinut Johannaa, ja pari aikoo järjestää talvihäät. Kyseessä on jo parin toinen kihlautuminen, sillä vappuna pariskunta lupautui toisilleen, mutta onnea kesti vain toukokuun loppuun.

-Tänä iltana täällä Lapissa on ollut mielettömät, kirkkaanvihreät revontulet. Olemme suudelleet Arton kanssa niiden alla, se tuo kuulemma onnea rakkauteen. Arto kosi minua juuri, hän haluaa talvihäät jääkirkossa Saariselällä, hääyön vietämme lasi-iglussa, Johanna kommentoi Hymy-lehdelle.

Olet vastannut siis myöntävästi?

-Kyllä. Näillä näkymin pidämme talvihäät Saariselällä. Kyllä me rakastamme toisiamme aivan kauheasti. Ja pääsen jatkamaan elämääni ex-mieheni jälkeen, Johanna hehkuttaa Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Johanna Tukiainen

Kommentit

vttu pitää jotai lippujaki myyä joidenki häiden takia…..okei ja tämähän oli järkevää

Milloinkahan Tuksu saa ”keskenmenon” vai yrittääkö hääjutuilla unohduttaa koko ”raskauden”?

Aina sitä vaan saa niin hyvät naurut näistä Tuksun edesottamuksista la hänen ”loogisista” päätelmstään, että älä koskaan lopeta blogejas,en sais nauraa laisinkaan yhtä paljoin ja usein.
Tuo Tuksun alituinen etsiminen on hyvn viidyttävää, sellaisa teinitytön haperointia mutta jotensakin aitoa,siinä vain aina sekottaa ne rahavaatimukset että pitäis niinko päästä vähän ylemmäs sosiaalisella skaalalla miehen kautta, mutta samalla käytös strippauksinen ja erotiikkamessuineen useinkin kiinnosaa aivan erityyppisiä miehiä, jotka eivät ole mitenkään sitä turvallisinta lajia.Ja Tuksukin alkaa vanheta, niin että taitaa ne emimmät glamourtanssihtelut alkaa olla takanapäin.
Arto ei nyt kyllä aivan sovi siien turvallisen ja vauraan mihen kuvaan, mutta siksihän tää Suksun seuraaminen onkin niin kutkuttavaa.

Paljon onnea kuvan kauniille morsiammelle, sekä nuorekkaan raikkaalle sulhaselle.
Onnea myös tulevalle Jeesus vauvalle (sulhanen on steriili)

seiska vuonna 2020:
Tuksun hartaasti odottama pentu on vihdoin alkanut osoittaa syntymisen merkkejä. Kauanhan tuksu sitä on odottamutkin, kymmenen vuotta hurahti hetkessä, tällä hetkellä tuksu painaa hulppeat 325 kiloa. Nälkäänsä oli jo artrin syönyt vuonna 2012…

pitäisikö itkeä vai nauraa?! toisaalta, onhan tämäkin tapa pysyä julkisuudessa. Ollaan yhdessä, ollaan menossa naimisiin, eikun se Arto onki ihan paska jätkä, kyl me hei ollaanki yhessä, Paskempaa jätkää saa hakea, hei me mennäänki naimisiin. voi luoja mihin rumbaan tämä lapsi syntyy… niin siis jos syntyy. eikös Artolla ollut piuhat poikki? onko tämä neitseellinen syntymä? nyt on kyllä niin sekavaa, että huh hei.

Hei vaan Hohhoijaah. Johanna Tee suunnitteli pienessä päässään jokin aika sitten tosi-tv -sarjaa. Aiheena minäminäminä eli Johanna itse. Hänelle piti saaman mies tämän sarjan kautta. Koska rimaa ei kannata alittaa matalalta, pienessä päässään Johanna oli realistisesti arvellut, että ensin mukana olisi tuhat miestä, josta porukkaa sitten pudotettaisiin pois.
En muuten vieläkään usko, että Tukiainen on oikeasti raskaana. Mainostemppu on vain vedetty mauttomasti äärimmäisyyksiin. Mutta sen uskon, että tulevaisuudessakin naikkonen tiedottaa elämänsä käänteistä ja rahastaa lehtiä. On-off -mies Artokin kertoi lehdille joskus heinäkuussa, että ”näin olisin rahoittanut luksuselämämme”: mitä enemmän haastatteluja ja kuvia, sitä enemmän rahaa lehdiltä hänelle ja Tuksulle…

Porsaita äidin oomme kaikki… ja karsinaan mahtuu aina yksi lappalainen… Voi ristus tätä härmän meininkiä…

Onnea Johanna! Pidä kiinni onnestasi ja unohda turhat udit ja muut hömpötykset. Menneet on menneitä. Perusta perhe ja elä hyvää elämää.

Nyt vasta me saadaankin TUKSUA tuuntin täydeltä. Hymy maksaa häät, häämatkan, ristiäiset ja erobileet jne jne….
Tuksusta tehdään tietty seuraavaksi TOSI-tv sarja.
Ei hän minnekkään katoa. ei ees maadu! 😀

Nyt vasta me saadaankin TUKSUA tuuntin täydeltä. Hymy maksaa häät, häämatkan, ristiäiset ja erobileet jne jne….
Tuksusta tehdään tietty seuraavaksi TOSI-tv sarja.
Ei hän minnekkään katoa. ei ees maadu! 😀

Arto oli täysi vitsi…näin kerroit Tuksu…nyt kuitenki naimisiin ..vitsin.. kans..Voi vitsi mitkä häät tulossa.

Sosiaalihuollon kannattaisi varmaan laittaa huostaanottoprosessi etukäteen vetämään, mieluiten pois tuollaiselta äidiltä mahdollisimman pian, vaikka pakollisella ennenaikaisella keisarinleikkauksella.

Persoonallisuushäiriöt

http://www.poliklinikka.fi/hyvan-mielen-kanava/artikkelit/persoonallisuushairiot-9237373#

Huomionhakuinen persoonallisuus. Tälle persoonallisuushäiriölle on ominaista teatraalinen esiintyminen ja tunteiden liioitteleva ilmaiseminen. He ovat usein herkästi alttiita ympäristön vaikutteille. Ominaista on myös jatkuva huomion keskipisteeksi pyrkiminen. Henkilöt voivat olla epäasianmukaisesti vietteleviä ja heillä voi olla liiallinen huoli omasta viehätysvoimastaan. He ovat usein herkkiä loukkaantumaan ja etsivät jatkuvasti huomita ja arvonantoa.

Jep. Lapsi tulee. Häät tulee. Ex-kohumanagerilta tulee hengellinen ja popahtava biisi. Ja joulupukki tulee porolla korvatunturilta kaikkien kilttien lasten luo.

Kyllä se maankuulu ennustaja oli oikeassa taas kun lupasi glamuurin elämän ja todella rikkaan miehen Tuksulle. Nyt se ennustus vihdoin toteutuu.Onnea Tuksulle ja Artolle. Mahtavatkohan ehtiä ees vihille kun liitto on loppu. Nauraa hiljaa sisäänpäin.

Tässä henkilö joka saa Matin ja Mervin tuntumaan ihan normaaleilta ihmisiltä…

Tuksu itse on kirjoittanut Artosta noin, olikohan se nyt sitten blogissaan vai Naamakirjassa vai molemmissa.

:DDDDDDDDDD nyt oikeesti hahahaha hajoan 😀 ei toi tuxu ees oo raskaana ja jos vaikka onkin niin voi lapsiparkaa.. sääliks käy

tää Arto taitaa olla mailman suurin idiootti. Lyön omaisuuteni vetoa että tuo liitto ei kauan kestä.

Arto vie se kairaan ja pidä siellä jos et muuta keksi niin laita narulla puuhun kiinni niin onpahan poroille suola/nuolukivi.Ja jos ei siihenkään kelpaa niin kai sillä pikkupojat voi ainakin harjoitella.

Saapas nähdä millasen terveen lapsen se Tuksu rykäsee pihalle ku vaan kännäilee ja vetää nappeja naamariin???? Jos nyt on edes paksuna ollenkaan?? Ja jos niin käy että se synnyttää ei se lapsi ole sillä minuuttia pidempään ku sossut sen poimii talteen, Tuksulle en antais ees kultakalaa huolehdittavaksi on se niin sekopää nautaeläin=)

Tämäpä oli yllätys, enpä olisi osannut kuvitellakaan!

Tästäkin tulee limbo, täydellinen riman alitus. Kuinka alas rimaa voidaan tosiaan laskea?
Miksi tollukkasivut pysyvät kiinni? Vaadin Tunkilta selvitystä.

Ei oo ihan terveellä pohjalla tämä homma. Tässäkin jutussa Jouhanna muisti mainita ex-miehensä, joka blogin mukaan oli ihana ja herrasmies ja teki gourmet-ruokia Johannalle joka ilta. Sitten muuttui ääni kellossa.
Ja nyt Artsi ynnä raskaus. Millaiset kotiolot tuleva piltti saa, kun vanhempansa ovat oikeita tuuliviirejä?
Parin viikon päästä yhteiselo on taas loppu. Tai meneehän siihen sentään kuukausi… kunnes taas tiedotetaan.

Mikäli uutinen on totta, niin todella paljon onnea. Tekee hyvää Johannalle ja hän saa elämänsä raiteilleen.

Tuottaako revontulten alla suuteleminen samalla tavalla onnea parisuhteeseen, kuin sekarotuinen piski?

Pitäähän sitä ”kohublondilla” edes yksi avioero kokea ollakseen tosijulkkis! Avioeroriitojen julkaisusta saa varmaan hyvät rahat!

Voi lapsparkaa, kun äippä vaan kittaa viinaa. Kuinkahan epämuodostunut vauva sieltä syntyykään..?

Miksi tämän naisen avioliittoaikeista uutisoidaan uudelleen ja uudelleen? Malttaisivat odottaa pari päivää, ovat jo silloin taas eroamassa.

MTV 3 Viihde Ihanaa odotusonnea Häkkinen ja Kromatova. Kantsii myös katsoa oikeanmuotoista raskausmassua. Odottava äiti säteilee ja on hyväkuntoisen näköinen vs Tukiainen.

aivan varmasti toi sairas julkisuustyrkkycsoitti ite kupiaiselle,vittu oot johanna tukiainen mielisairas nainen.

Revontulet???? Koita nyt joskus puhua edes pikkasen totta,meinaan vaan kun ei ollut revontulia missään muualla kun tukiaisen omassa päässä heti kun pillin otti nokastaan pois.

rikö se viimeviikolla haukkunu tuon tyhjätaskuksi ja paskahousuksi suunnilleen…. kuka V…U haluaa vapaehtosesti asua merinorsun kans… meleko masokisti

Ei uutista ilman mainintaa ex-miehestä, Tuksu vaikuttaa niin katkeralta kun vielä joku häntäkin lihavempi laittoi poikki.

Vetääkö ne tossa kuvassa bissee skumppalaseista? Glamourista!

Johanna: ”Voi elämä miten upeita orgasmeja saan nykyisin yhdynnässä, Mikan kanssa en saanut koskaan koko 10-vuoden aikana!!!!!! Kiitos Jumala!”

Arto: ”ihanaa et saat, mä pidän tuosta, varmaan ymmärrät miks ole sinkku ja kuka se isä mahtaa olla kun mut on leikkattu että en voi saada lapsia ???????????”

”Olemme suudelleet Arton kanssa niiden alla, se tuo kuulemma onnea rakkauteen.”
Tuohon rakkauden irvikuvaan ei tuo toivoa edes Johanneksen ilmestysten toteutuminen ja Johannan lobotomia.
Lappi on tästä lähtien menettänyt maineensa ja se voidaan antaa vaikka venäläisille.

No onnea vaan taas kerran, kuinkahan kauan onnea kestää tällä kerralla?

ihanaa, lööppeihin viienminutin välein. Huomena taas eroavat ja keskiviikkona kun kaljarahat loppuu julistavat taas rakkautta.

Onkohan tätä Artsia ees olemassa? Kuulostaa ihan ankkalinnan kaverilta!
Muija ei edes muista aina olevansa raskaana, mutta raskaalta naiselta hän kyllä on näyttäny jo monta vuotta.

Onkohan tätä Artsia ees olemassa? Kuulostaa ihan ankkalinnan kaverilta!
Muija ei edes muista aina olevansa raskaana, mutta raskaalta naiselta hän kyllä on näyttäny jo monta vuotta.

No onnea vaan taas kerran, kuinkahan kauan onnea kestää tällä kerralla?

Onkohan tätä Artsia ees olemassa? Kuulostaa ihan ankkalinnan kaverilta!
Muija ei edes muista aina olevansa raskaana, mutta raskaalta naiselta hän kyllä on näyttäny jo monta vuotta.

no hyvä sitten voikin jo painua häitten jälkeen pois julkisuudesta.

Oma kommentti