Johanna Tukiaisen toimet Valtakunnansyyttäjänviraston tutkintaan!

Johanna TukiainenMika LahtonenJohanna Tukiaisen laatimiin nettikirjoituksiin liittyvä rikosasia päätyy Valtakunnansyyttäjänviraston tutkintaan. Asiasta kertoo Alibin nettiversio. Lehden päätoimittaja Mika Lahtonen päätyi ratkaisuun tehdä kantelu Valtakunnansyyttäjänvirastoon, kun syyttäjä päätti, ettei herjajuttua kannata tutkia enempää kustannussyistä. Esitutkinnan lopettamista oli esittänyt poliisi. Lahtonen oli tehnyt rikosilmoituksen Tukiaisen netissä esittämistä halventavista väitteistä, joita poliisi ei nyt resurssisyistä lähde tutkimaan.

Mikäli Valtakunnansyyttäjänvirasto katsoo aiheelliseksi, se voi määrätä kihlakunnansyyttäjän nostamaan syytteen Tukiaista vastaan. Lahtonen menetteli samalla tavalla niin kutsutussa vankilapahoinpitelytapauksessaan, kun elinkautisvanki pahoinpiteli hänet Jokelan vankilassa pari vuotta sitten. Tuolloinkin syyttäjä päätti lopettaa esitutkinnan, mutta Valtakunnansyyttäjänvirasto oli toista mieltä ja päätti, että syyte tulee nostaa.

Lahtonen aikoo tehdä myös rikosilmoituksen Stara-verkkolehden tämänpäiväisestä uutisesta, koska katsoo sen jatkavan itseään loukkaavien väitteiden levittämistä.

Lahtosella ja Tukiaisella on meneillään toinenkin vääntö. Helsingin poliisi on käynnistänyt esitutkinnan epäillystä lievästä pahoinpitelystä, joka ajoittuu lokakuulle. Tukiaisen epäillään lyöneen Alibin päätoimittajaa haastattelun päätteeksi Helsingin keskustassa. Tukiainen mitä ilmeisesti vastusti paikan päällä rangaistusmääräysmenettelyä eli sakkoa, jonka vuoksi asiassa suoritetaan normaali esitutkinta todistajanlausuntoineen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen, Stara, Alibi

Kommentit

Miten tuollainen ihminen, tätä naista tarkoitan, aikoo pärjätä jotain Lahtosta vastaan. Lahtonen lienee aika kovissa keitoissa keitetty, joka ei näytä pelkäävän mitään. Luulisi naisen tajuavan virheensä, kun meni lörpöttelemään hullumaisia.

Jaa kukas noita huutomerkkejä käyttääkään? Taitaa olla yksi ja sama, joka niitä viljelee tällä tavalla. Naurettavaa.

Jutut on kyllä kun vitsikirjasta kuka noita enää uskoo.

Minusta tuntuu että täällä on ihan vaan yksi ja sama joka puolustelee rikosilmoituksen tekijää. Vaikka keskustelussa on 100 kommenttia.Lopeta jo!!!!!!!!!!!! Naurettavaa!!!!!!!!!!!

Siis mitä helvettiä? Porukka ihan tosissaan täällä kehottaa painamaan jutun villaisella?
Miettikää jos teistä kirjoiteltaisiin mediassa samanlaisia juttuja, antaisitteko vain olla? Tuksukin kun ei jätä sitä yleensä vain yhteen kertaan, vaan aika ajoin ottaa kunkin herjattavan uudestaan esille ja pistää juorumyllyt pyörimään.

Ei kukaan täällä herjaa Lahtosta. Tuossa jutussa on vaan liikaa Tuksu lisää. Helvetinmoinen mekkala yhden kahjon blogista ja jos ei poliisit tutki, niin sitten valitellaan valtakunnansyyttäjälle ja seuraavana varmaan ihmisoikeuskomissio.
Kaveri sai kahdelta tyypiltä turpaan kapakin sulkemisen jälkeen ja kun soitin poliisia avuksi omalta huitomiselta, niin sanoivat, että tullaan kun ehditään. Tulivat tunnin päästä ja kaveri sairaalaan nenä murtuman saaneena ja kuuppa auki ja itsellä tikattiin vähän huulta ja silmäkulmaa. Jos olis poliisi tullut edes 45 minuuttiin, niin olis kaverit jäänyt kiinni. Seuraavalla viikolla nähtiin ne kaverit ja poliisille ilmoitus, että tuossa ne nyt olis…jotta tuutteko kyselemään. Eivät tulleet, kun ei kumminkaan olis myöntäneet ja rikosilmoitusta ei kannata tehdä, kun ei ollut kukaan näkemässä tapausta. Jotta semmosta meidän kylillä, mutta kai siellä Hesassa on eri meininki.

Eiköhän tämä näy kilometrien päähän. Yksi ja sama ihminen herjaa täällä Lahtosta. Kyllä poliisilla tosiaan riittää töitä. Anna painaa vaan rankimman kautta.

Kuules pökö! Eiköhän sille Lahtoselle kuulu samat oikeudet kuin muillekin. Huvittaa sun jutut.

Eikös Lahtosen pitänyt tänään mennä lakimiesten luokse keskustelemaan muistakin syytteitten nostoista. Jokohan CIA ja FBI on saatu valjastettua tähän hirvittävään järjestäytyneen rikollisuuden organisoimaan herjaukseen. Ei kai sitä muuten päätoimittajaks pääsis, jos ei FBI ala tutkimaan Tuksun herjauksia.

joo ,kyllähän niitä pahempiakin rikoksia poliisit joutuu selvittämään .ihan turhia noi riidat munkin mielestä joo.

POLIISLLA VARMAAN PAREMPAAKIN TEKEMISTÄ KUN JULKKISTEN RIITOJA SELVITELLÄ ESIM RUUMIS LÖYTYI KELLARISTA ???

Yrittääköhän se saada Lahtosen luopumaan kun on se ehdollinenkin.

Mihinkähän kelloaikaan Lahtonen sen taksin tilasi Tuksulle ?

Lahtonen voisi lopettaa tämmöisen ja olla mies! Mitä järkeä on vaatia tuommoiselta ihmiseltä kuin Tukiainen yhtään mitään!

Miksi Tuksu ei vain soita Lahtoselle ja pahoittele kirjoittelujaan. Anteeksi on osattava sanoa jos on uskovainen.

Tuli vaan mieleen kun tätä olen lueskellut pitkästi , että onkos tämä toimittaja pk-seudulta kotoisin oleva, eli mielestäni ei ole. Ja kun ei ole niin olihan selvää, että hänellä oli hotellihuone Kämpissä. Näistähän on uutisoitu. Että elkää menkö syyttelemään Lahtosta!!! Ei kukaan lähde ajelemaan pitkää matkaa jutun jälkeen kotiin.

Tullut valtavasti kehuja kuvista joissa todellinen luksusneiti poseeraa kauniisti.

Minun mielestäni toimittaja Mika Lahtosen ei olisi pitänyt lähteä käymään oikeustaisteilua Johanna Tukiaista vastaan, koska siinä hän menettää vain oman uskottavuutensa. Äsken syötin googleen nimen enkä ehtinyt syöttää kuin Mika Lahto niin heti tuli useita vaihtoehtoja, joissa kaikissa oli vain Johanna Tukiainen. Ei kovin mairittelevaa.g

Tullut valtavasti kehuja kuvista joissa todellinen luksusneiti poseeraa kauniisti.

Alibissa olleet kuvat JOhannasta olivat todella kauniit. Kauneimmat vuonna-2010 otetut kuvat.

Taas tuli kolme puolustelevaa kommenttia ja kaikki lyhyen ajan sisään. Kenellä on näin helvetin suuri intohimo tälläiseen? Kenellä? J on on naurettavaa.ja jokainen voi tehdä johtopäätöksensä.!

Eksyin lukemaan huumoria. Hauska palsta. Saa voimia huomiseen lentopallo-otteluun.

Ihmisen nyrkinisku on laitonta, jos niin on tapahtunut. Ei luulis olevan liian vaikea tajuta. Vai ajatteleeko joku seko muuta.

Viel pahemmaltakin… Huuu.. Jos niin pahalta tuntuu, … Onko unohtunut nappi aamulla. Kaikenlaista sekojuttua.

haha taas tuli kolme puolustelevaa kommenttia
tää alkaa näyttää vielä pahemmalta!!!!!!!!!!!!!!!

Palsta on monen keino purkaa omaa katkeruuttaan kun ei ole onnistunut. Kai toimittajallakin on kaunaa potevia katkeroituneita hemmoja. Ei uskalleta sanoa suoraan toimittajalle vaan ammutaan puskista. Lapsellista. Karavaanit kulkee ja koirat haukkuu.

Jaa pahalta.. En tajunnu. Jatka sil toyotallas matkaa. Hih.

Tää näyttää kyllä pahalta:

46.
Mitenkä on sellainen fiilis, että Lahtonen ihan itse kirjoittelee monissa kommenteissa ja puolustelee itseään… No kukin tavallaan.
6.1.2011 klo 22.25, Naurattaa (vierailija)

47.
En tajunnut. Kuvitteletko kiireisen paatoimittajan roikkuvan nettijuttujen parissa. Hassu. Lahtonen ei asiaan uhraa aikaansa vaan juristit hoitaa homman
6.1.2011 klo 22.37, Naurattaa minuakin (vierailija)

60.
Jos suomen johtavan rikoslehden sisuksissa on juttuja jostain Woman mc järjestöstä, ja kaikki kaksi jäsentä poseeraa lehdessä ja minfon sivuilta haetaan juttu vinkkejä, niin aika köyhää on sisältö. Jutun Tuksusta sijasta olisi Lahtonen voinut kirjoittaa jutun, miten piti Mäkisen Tommia juosta karkuun autoon ja Tommi tuli perässä ja meinasi nenään niistää…..
7.1.2011 klo 13.46, vieras (vierailija)

62.
Ai juoksi Mäkisen Tommia karkuun? Ei tainnut ihan olla niin. Mäkisen Tommihan meni Lahtosen autoon röhnöttämään Lahtosen seistessä auton ulkopuolella vieressä.
En tiedä millä ajatusmaailmalla varustettu ihminen on sitä mieltä, että työtään tekevää toimittajaa – tai ketään muutakaan – saa hakata. Suosittelisin hakeutumista sanonko minne.
7.1.2011 klo 14.52, Hokkuspokkus (vierailija

Minusta on aivan oikein että Lahtonen hakee oikeutta asiassa ja mikäli oikein olen ymmärtänyt Lahtosella on todistaja tapahtumalle eli ei ole sana-sanaa vastaan tilannetta.Ihan turhaa on myöskään puhua verovarojen tuhlauksesta,riittäähän niistä kansanedustajien torkkupeittoihinkin,niin miksi ei Lahtonen veronmaksajana olisi oikeutettu hakemaan itselleen oikeutta asiassa.Olkoonkin,että noista jutusta olisi seurauksena ”vain”sakkoa,kyseessä on kuitenkin rikoksen uusia,joka jossakin vaiheessa myös huomioidaanItse en usko hetkeäkään,etteikö Lahtonen olisi vahvoilla asiassa,siksi ihmettelenkin no 41 ja 34 kirjoituksia.Lahtonen on varmasti työnsä puolesta perehtynyt lakiin hyvinkin tarkasti,joten ei tässä turhaan ole liikkeellä vaatiakseen itselleen oikeutta.Jonkun on aika laittaa piste tuksun herjauskirjoituksille,miten yhtä naista muka aina sorsitaan ja kohdellaan väärin lain edessä,milloin on poliisit pahoinpidelleet,milloin on taxikuskit varastaneet kännyt,en usko puoliakaan tuksun sepustuksista.Mikäli tuksu todettaisiin järjenjuoksultaan ei normaaliksi,pitää sellainen ihminen määrätä hoitoon,eikä lehtien pidä antaa palstatilaa tuollaisten herjausten kirjoittamiseen.
Päätoimittaja Lahtoselle toivon voimia,saadakseen oikeutta,milloinkaan ei pidä antaa periksi,jos tietää olevansa oikeassa

Olikos Tuksu juttu Murha.infossa? Mun mielestä ei. Se julkaistiin Alibissa.

Se perusasia näyttää unohtuvan. Naisen epäillään pahoinpidelleen ja levittäneen törkyjuttuja lukuisista ihmisistä. Miten tämän uskottavuuden kanssa oikein on, eikös nainen väittänyt häntä kiinniottaneita poliiseja pahoinpitelijöiksi, entistä miestään ties vaikka mistä, pahoinpitelemiään henkilöitä rikollisiksi ja kajahtaneiksi, nykyistä miestään kuvaili törkeästi jne. Listaa voisi jatkaa vaikka miten pitkälle. Erästä toista julkisuuden henkilöä väitti, että tämä oli heittänyt hänet sängylle… Poliisi on käyttänyt häneen sähköshokkeja jne. Että tässä valossa ei liene mitään epäselvää nytkään.

Kuka täällä vikisee ja kirjoittaa koko ajan samalla kirjoitustyylillä näitä Lahtos-vihajuttuja. Olen noin 10 vuotta sitten tutustunut mieheen. Hoitaa työnsä, pitää sanansa ja muutenkin rehti. Satun työskentelemään vankilassa, niin siksi tunnen hänet työn kautta. Eiköhän sillä ole juristit hoitamassa tätä Tukiais-hommaa ja varmaan kuuntelee näiden ohjeita.

Ai juoksi Mäkisen Tommia karkuun? Ei tainnut ihan olla niin. Mäkisen Tommihan meni Lahtosen autoon röhnöttämään Lahtosen seistessä auton ulkopuolella vieressä.
En tiedä millä ajatusmaailmalla varustettu ihminen on sitä mieltä, että työtään tekevää toimittajaa – tai ketään muutakaan – saa hakata. Suosittelisin hakeutumista sanonko minne.

Viesti 58:lle. Kukas niin on väittänyt, että Valtakunnansyyttäjänvirasto suorittaa esitutkinnan? Mun mielestä uutinen on ollut se, että Valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii, pitääkö asiassa määrätä esitutkinta. Opi lukemaan.

Jos suomen johtavan rikoslehden sisuksissa on juttuja jostain Woman mc järjestöstä, ja kaikki kaksi jäsentä poseeraa lehdessä ja minfon sivuilta haetaan juttu vinkkejä, niin aika köyhää on sisältö. Jutun Tuksusta sijasta olisi Lahtonen voinut kirjoittaa jutun, miten piti Mäkisen Tommia juosta karkuun autoon ja Tommi tuli perässä ja meinasi nenään niistää…..

56 kommenttiin. Valtakunnansyyttäjän virasto tutkii ainoastaan sen, että oliko syyttämättäjättämispäätös oikein ja lain mukainen. Valtakunnansyyttäjän virasto ei ota mitään kantaa rikokseen, vaan arvioi onko rikosilmoituksessa ilmenevistä seikoista nähtävissä, että asia olisi niin merkityksellinen, että esitutkinta olisi aloitettava. Valtakunnansyyttänvirastossa ei ole muita papereita, kuin Lahtosen tekemä rikosilmoitus ja syyttäjän syyttämättäjättämis päätös perusteluineen. Pelkästään näiden perusteella päätös syntyy, eivätkä he tee mitään tiedusteluja tai tutki yhtään mitään.

Tekisin ihan saman kuin paatoimittaja. Hienosti hoidettu.

Valtakunnansyyttaja joutuu kyl hiukan tutkimaan Tuksunkin tekemisii. Siit nimen omaan on kyse. Ellei tutki, niin arvallako se ratkaisee onko aiempi ratkaisu oikeudenmukainen. Valtakunnansyyttaja ei tieten suorita esitutkintaa, mutta juttua sen on tutkittava saadakseen kasityksen koko sopasta. Lakiasiat ei tunnu edellisel kirjoittajalla olevan hallussa.
Niin, kuinka lahtosen sit olis tullu toimia kadulla jossa kimppuun tullaan? Joku voi sanoa, et riehuja oli nainen ja lahtonen mies.. Ent sitten? Olisko lahtosen pitany lyoda takaisin? Minkalainen poru siit olis syntynyt. Ihan oikein on kutsua paikalle poliisipartio selvittamaan asia.

47 kommenttiin. Niin…miksi ei käytä juristeja ja vie asiaa oikeuteen, jos on vahvat näytöt ? Sitäpä sietää miettiä. Mieti myös, että miksi välttämättä haluaa syyttäjän vievän asiaa eteenpäin ja haluaa esitutkinnan ? Siinä riittääkin pohtimista.

Jos Lahtonen on kokenut, että yksityiselämää on loukattu, niin miksi ei asianomistajana vie asiaa oikeuden päätettäväksi ? Ei siihen esitutkintaa tarvita ja poliisin voimavarojen tuhlausta. Valtakunnansyyttäjänvirasto ei muuten tutki Tuksun touhuja, vaan tutkii tekikö syyttäjä oikein tehdessään syyttämättäjättämispäätöksen. Veikkaan, että ei tule tutkintapyyntöä määräämään. Hymyn mukaan Tuksu olisi vastustanut sakkoa ja siksi siinä olisi esitutkinta käynnistetty. Näinhän se ei välttämättä ole, vaan on myös Lahtonen voinut ilmoittaa ettei hyväksy sakkorangaistusta ja on halunnut poliisin tutkivan syyllistyikö Tuksu mahdollisesti rangaistavampaan tekoon. Mitähän tästä maailmasta tulisi, jos jokaisesta läpsystä soitetaan virkavalta paikalle ja vaaditaan esitutkintaa ? Vois hätäkeskuksen linjat olla tukossa, kun porukka soittelee ja huutaa…tuo läppäs mina. Nyt poliisi paikalle ja heti.

Pakko ostaa seuraava Alibi. Kuulemma juttua Tuksusta.

Nyt sairaalaan kaikki tämän ketjun kirjoittajat.

Tuksu kertoo tekstarilla et pahoinpiteli siksi, kun Lahtonen ei ollut kiinnostunut.

Uskon hahmottavani kuka noita lahtosen vastaisia juttuja tehtailee. Aijai. Hauskoja juttuja tulossa. Suora yhteys Mikaan.

Eikun palstalla riehuu mielenterveysongelmaisia joilla on monimutkainen ajattelumalli. Tuo edellinen kuvittelee nyt et mun viesti on ben furmanilta. Jumalauta minklainen mielikuvitushoro.

En tajunnut. Kuvitteletko kiireisen paatoimittajan roikkuvan nettijuttujen parissa. Hassu. Lahtonen ei asiaan uhraa aikaansa vaan juristit hoitaa homman.

Mitenkä on sellainen fiilis, että Lahtonen ihan itse kirjoittelee monissa kommenteissa ja puolustelee itseään… No kukin tavallaan.

no, ehkä nyt vihdoinkin saadaan hullu aisoihin. Jo on kumma jos ei rupea tuksun tuomiot kovenemaan ja saada toi typerä virne naamalta pois. Tukiainen kuvittelee olevansa kovan luokan stara vaikka oikeasti on täysi NOLLA jolla ei ole kompetenssia mihinkään….laulajana surkia ja persuksenkin pyöritys on samaa tasoa. Sitten on mies nimeltään Arto, joka varaamnkin oikeasti tykkää Johannasta mutta Johanna vain kuittailee ja kritisoi Artoa…taitaa olla niin, että Artokin tahtoo valokeilaan…jos ei muuta niin Tukiaisen ”orjana”.

kyllä se on sillä tavalla että jokaisella on oikeus omaan rauhaansa. Tukiainen on tehnyt väärin ja Lahtonen on rikoksen uhri.

ihan naurettava veto Lahtoselta lähteä tuhlaaman aikaansa tämmöiseen naiseen.Menettää oman uskottavuutensa tälläisessä ellei ole jo mennyt.

Luin alibin jutun Tuksusta. Paras koskaan lukemani juttu.

21. ”Kaunein kuva Jossusta aikoihin! Aah, tulen jo!” (M-mies)

Musta taas Mika Lahtonen on tosi seksikäs! Tuota kun pääsis panemaan!

Tasa-arvoa please! No voihan sitä tietenkin puolustella sanomalla, että Mika Lahtonen ei ole stripannut (vai onko?) , mutta oliko Matti Nykäsestä samanlaisia kommentteja mediassa kuin Tuksusta? Mattikin strippasi aikoinaan. Hänestäkin on pornokuvia netissä.

Lahtonen nyt ei sen kummemmin ole asiasta kirjoitellut eikä kinannut. Hän on vain tehnyt tutkintapyynnön, josta syyttäjä tehnyt negatiivisen ratkaisun, ja tämän jälkeen jatkaa asiaa vielä Valtakunnansyyttäjänvirastoon, joka on juuri sitä varten, että sinne voi syyttäjien päätöksistä kannella. Lahtonen ei tietääkseni ole kirjoitellut Tukiaisesta yhtään mitään tapauksen jälkeen. Sen sijaan Tukiainen on. Kuten joku toinenkin kirjoitti, minäkin arvostan häntä rohkeudestaan laittaa nainen ruotuun. Kysymyksessä saattaa olla myös rikoksen jatkaminen, eli kun näitä kummallisia kirjoituksia ilmestyy koko ajan, niin asialla alkaa olla jo yleistä merkitystä. Kun poliisi määräsi Kotkan seudulla rekkakuskin huilimaan, eikä tämä uskonut, vaan lähti hetikohta jatkamaan ajoaan, poliisi nappasi rekkakuskin maijaan ja vei putkaan nukkumaan. Peruste: rikoksen jatkamisen estäminen.
Kyllä Lahtonen on täysin oikealla asialla.

En ymmärrä Lahtosen motiiveja kinata jonkun Tukiaisen kanssa. Sama kuin kinaisi tyyliin Matti Nykäsen kanssa. Kansalla on jo mielipide molemmista ja kenenkään oman edun mukaista ei ole kinata kummankaan kanssa. Tekee ihan vain pellen itsestään. Joskus on vaan parempi antaa tuolllaisten olla omassa arvossaan. Naurettavaa touhua ja pätemisen tarvetta, sanon minä!.

Ja sehän on aivan satavarma että Lahtosella on todisteet väittämäänsä sitä en epäile hetkeäkään. Lahtosta uskon ja Tuksua en!
Olen myös sitä mieltä että Lahtosella on täysi oikeus vaatia juttu tutkittavaksi ja Tuksu vastuuseen teoistaan.

Uskonnollisena olen huolissani Mikan jaksamisesta kohun paineessa.

perustelepa miksi Lahtonen on naurettava! Hänhän tekee rehellistä työtä, on päätoimittajana maan suurimmassa aikakauslehtitalossa, hoitanut raha-asiansa, tukenut rikoksen uhreja.. Että miten niin naurettava? Helppo se on sieltä puskista huudella. Soita suoraan Lahtoselle.

Lahtosella ei itselläänkään ole paljon uskottavuutta jäljellä, eikä nahistelu valtakunnan halveksituimman turhan julkkiksen kanssa sitä ainakaan lisää.

Matti Vanhanen teki itsestään naurettavan haastettuaan Ruususen oikeuteen uuniperunajuttujen takia. Lahtosta pidetään ennestäänkin naurettavana, joten hänen ei kannata vaipua syvemmälle tähän suohon. Mitään korvauksia hän ei tule kuitenkaan saamaan.

Onpa se lahtonen ollut jari sillanpaan kanssa hotellihuoneessa, mut ei se lahtosesta homoa tee. Taidat olla 30 vuotta jaljessa kun et tajua kuinka naita juttuja tehdaan. Kestitseminen kuuluu asiaan. Niinpa se Seiskankin paatoimittaja Tukiaiselle tarjoaa paivalliset juomineen. Varsinkaan tukiaisesta ei tehda nopeasti puolen tunnin haastattelua ja sitten lahdeta kotiin. Jokainen julkkutoimittaja tietaa sen.
Ja edelleen, hotellin henkilokunta on vaitiolovelvollinen.
Lahtonen satavarmasti tuntee julkaisulainsaadannon paremmin. Sen verran kovaksi keitetty vuosien varrella.

Mistäs sinä tiedät miten homma meni?
Mulle nyt on ihan sama mitä on tapahtunut ja mitä ei. Kumminkin Lahtonen on tuomittu itsekkin kustantajan kanssa korvauksiin yksityiselämää loukkaavan tiedon julkistamisesta, joten ei tuo ihan tuntematonta Lahtosellekkaan ole. Lehdetkään ei omiin muroihin kuse, joten ei uutista oo Alibissa näkynyt, eikä Hymyssä.
Hotellin henkilökuntahan tuossa jutussa on se taho, jota ensimmäisenä kuullaan esitutkinnassa, jos sellaista tulee. JOS Tuksu oli siellä hotellihuoneessa kutsuttuna, niin kysymys kuuluu, että vittuako se siellä teki.
Jos Lahtonen kerran haki Tuksun autolla kotoa, niin miksi ei vienyt jutun teon jälkeen kotiin, vaan vei hotellihuoneeseen ? Kyllä Lahtonen saisi aika helposti jonkun hotellista kertomaan lehdessä, että oliko Tuksu huoneessa vai ei. Silloinhan asia olisi selvä, että Tuksu puhuu paskaa. Minusta on aika rankkaa selitellä lehdissä, että kun syyttäjä ei tutki, niin minä kantelen valtakunnansyyttäjälle. Kaiken huippu on, että jos oikeuteen juttu menee, niin asioiden kulku ei selviä edes silloin, vaan siellä käsitellään oliko Tuksun kirjoitukset Lahtosen yksityiselämää loukkaavia.
Summa summarum…..Tosiaan haisee tuo juttu, mutta mistä suunnasta, niin se onkin jokaisen itse mietittävä, vaikka Tuksun jutut onkin punaisten ja sinisten pikku nappien sävyttämiä.

Taisit numero 22 nyt itse syyllistyä johonkin. Viestisi on toimitettu jo päätoimittaja Lahtoselle. Mistäs sinä sen tiedät miten homma meni. Ja missä hän asuu. Niin, et tiedäkään.
Oikeuskäytäntö on kyllä sellainen, että kun joku väittää näin rankkaa, hänen on kyettävä se todistamaan. Mitä jos toimittaja A tekee haastattelun artisti B:stä, ja toimittaja päättääkin keksiä omasta päästään, että artisti vonkasi häneltä seksiä tai muuta kivaa. Kyllä siinäkin tapauksessa näyttövelvollisuus on toimittajalla. Moni lehti jättää julkaisematta asioita sen perusteella, kun niitä ei voida todistaa. Ja kyllähän tämä juttu haisee nyt ihan toiselle puolelle maapalloa asti. Tukiainen hermostui, kun itse vonkasi päästä yöksi Kämppiin, mutta ei päässyt, vaan Lahtonen ajoi ulos. Ja kun löi, joutui putkaan, eikä saanut mieleistään juttuakaan, päätti kostaa tällä tavalla.
Sitäpaitsi, ellet tiedä, niin hotellin henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus. Henkilökunta ei saa kertoa asiakkaistaan mitään. Ja vielä, vaarantaisiko päätoimittaja uransa tekemällä toisesta ihmisestä väärän ilmiannon? Päätoimittajalla on tässä faktat kunnossa, Tukiaisella ei.

No ei todellakaan mene noin. Suomen oikeusjärjestelmä lähtee siitä, että syytetyn ei tarvitse syyttömyyttä todistaa. Tukiaisen mukaan Lahtonen oli kutsunut hotelli huoneeseensa haastattelun päätteeksi ja ehdotellut paneskelua. Lahtonen on julkisuuden henkilö ja oli työtehtävissä, joten asian tuominen julkisuuteen oli varmasti oikein ja hyväksyttävää. Kyse on nyt vaan siitä, että tapahtuiko tuota vai ei. Hotellin henkilökuntahan voi varmistaa oliko Lahtosella huone ja tepasteliko Tuksu sinne Lahtosen kanssa.
Minusta ihmeellistä tuosta uutisointi, kun kukaan ei vastaa yksinkertaiseen kysymykseen, että menikö tuksu lahtosen seurassa huoneeseen ? Eikö Lahtonen olisi voinut heittää Tuksua kotiin haastattelun jälkeen, kun autollaan sieltä haki. Kyllähän se varmaan kustantajaakin mietityttää, että toimittaja ( hesalainen ? ) ottaa huoneen Kämpistä ja raahaa tuksun sinne.
Minusta tuntuu, että Lahtoselle on kiusallisempaa moni muu asia tuossa jutussa ja siksi lähti asiaa eteenpäin viemään.

lahtosen nyt ei tarvitse todistaa yhtään mitään. Se, joka väitteen esittää joukkotiedotusvälinettä käyttäen, on myös kyettävä osoittamaan väitteensä todeksi. Lukekaa vaikka korkeimman oikeuden ratkaisuja. KKO on nimen omaan linjannut asian niin, että kun tuo arkaluontoisen asian julkisuuteen, näyttötaakka on juuri hänellä. Muutenhan Lahtonenkin voisi väittää Tukiaisesta mitä tahansa.

Ihmettelen suunnattomasti miten täällä jotkut kehottavat painamaan asian villaisella. Minun mielestä on aivan oikein, että Lahtonen nostaa asiasta isomman jutun! Tuo puolijauhoinen narsistinen lööppilehmä (anteeksi lehmät) on saanut mellestää viime aikoina mielensä mukaan ilman, että kukaan puuttuu asiaan! Nostan hattua Lahtoselle! Sitäpaitsi Lahtonen on sellaisessa ammatissa, että siinä ei parane alkaa painelemaan mitään villaisella tai on pian lirissä.

Seksuaaliasiat ovat mitä suurimmassa määrin jokaisen ihmisen yksityisasia. Ne ovat yksityiselämän ydinaluetta.

Aika kierosilmäinen henkilö. Mahtaako pystyä kävelemään suoraan?

Eikä päätoimittajaksi kuka tahansa pääsekkään.Hymy on paras lehti.

Mika Lahtonen on kunnollinen suomalainen mies jota taas kusetetaan ihan harmittaa hänen puolesta!

kohtahan voi tehdä joukkokanteen,ku on loukattuja ihan jonoks asti.lahtonen on luultavasti varma asiastaan kun vie asiaa eteen päin.Ihme ku jossun pieksämä eksä ole nostanu herjauskannetta,koska neiti lateli melkein kotiosotteenkin,haukkui ja väitti tämän huorissa käyvän ja ties mitä.Ja kohta on artokin,ku eukko sitäkin jo herjaa vaikkei ole viel ees naimisissa.

Asia ei ole ihan noin yksinkertaista, että olisi tuomittavaa siinäkin tapauksessa, vaikka asia pitäisikin paikkansa. Lahtonenhan on ollut paikalla toimittajana ja se taas asettaa Lahtosen asemaan, jossa ei ehdotella mitään. Lahtosen olisi siis parasta osoittaa olevansa oikeassa ja hankkia näyttö, ettei ole sopimattomia ehdottanut. Jos näyttöä on, niin silloin ilman muuta oikeuteen, mutta jos ei ole, niin se taas voi käydä lompakon päälle.

Olen sitä mieltä, että jokaisella ihmisellä on oikeus asemaan, ihonväriin tai sukupuoleen katsomatta koskemattomuuteen sekä oikeus elää rauhassa. Siksi Lahtosen kannalla.

Asema? Veihän pääministerikin oikeuteen asian joka liittyi yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen. Uuniperunoiden ym. huomattavasti vähäisempien seikkojen takia.

Sitäpaitsi, Tukiaisen jutussa on kyllä oma pointtinsa. Alatyylisiä tekstejä tehtaillaan lukuisista ihmisistä. Kyllä joku tolkku pitää olla hänelläkin.

Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on säädetty rangaistavaksi rikoslain 24 luvun 8 §:ssä. Rikoksen tunnusmerkistö kuuluu seuraavasti:
”Joka oikeudettomasti 1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai 2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”
Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä voi siis olla myös asia, joka pitää paikkaansa. Tällä rikospykälällä pitäisi moisista alatyylin kirjoituksista rapsahtaa tutkinta päälle. Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen voi syyllistyä myös tapauksissa, joissa tekstiä lainataan. Se on sitä levittämistä. Tämä pätee samalla lailla tiedotusvälineisiin, nettiin kuin sähköposteihinkin.

minun mielestä tämmöisessä asemassa oleva henkilö kuin mika lahtinen voisi antaa armon käydä oikeudessa. ei kannata tuhlata paukkuja tuksuun siinä vain leimaa ihan turhaan itsensä.

Lahtonen syyttää nyt Tuksua jostain kirjoituksesta, jonka on kokenut herjaavaksi. Toinen mistä haluaa oikeutta, on kämmenellä kasvoihin osunut lyönti. Ok..molemmat on tuomittavia tekoja, mutta mitähän on seuraamukset. Kirjoittelut on jo olleet julkisuudessa ja esillä joka paikassa, niin ei niistä tule Tuksulle kuin korkeintaan sakkoja, jos Lahtonen pystyy osoittamaan ne vääriksi ja kunnianloukkaukseksi. Siinä on sana sanaa vastaan ja näyttövelvollisuus on Lahtosella ja Tuksun ei taas tarvitse mitään oikeudessa todistaa, vaan pysyä omassa kannassaan. Jos näyttöä ei löydy, niin ei tule edes sakkoja ja Lahtonen on vastaamassa oikeudenkäyntikuluista.
Tuksun huitaisusta tuskin jäi hirveitä arpia tai vertakaan ei valtoimenaan virrannut ja tuskin pysyvää haittaluokitustakaan löytyy, joten tuskin valtakunnansyyttäjäkään sitä noteeraa millään tavoin. Kyllähän Tuksu pelle on, mutta Lahtosella on nyt kopsahtanut henkiselle puolelle ja siitä hakee periaatteesta oikeutta. Tuksunkin tietäen, olisi kai ollut Lahtosen viisaampi naureskella jutuille ja kirjoituksille, mutta nyt on kyse ihan periaatteesta ja oman itsensä esille tuomisesta. Seuraavaksi luetaan, että Lahtonen valittaa EU tuomioistuimeen, sillä siellähän tämä varmaan käsitellään.

” En usko, että asiaa lähdetään tutkimaan, koska näyttöä ei tulla saamaan puoleen tai toiseen”

No näyttöä on, sillä Johanna on viime aikoina ollut niin tyhmä, että hän on kirjoittanut näitä herjausjuttujaan ihan omalla nimellään ja naamallaan Facebookissa.

Ajatteletko etta joitakin rikoksia tai epailyja ei saisi tutkia lainkaan? Mita karsitaan pois? Tuleeko poliisin tutkia vain henkirikoksia? Karsitaanko petokset rikoslain ulkopuolelle? Enta napistys? Siihen menee poliisilta paljon aikaa?

Kyllä nti tukiainen osaa todellakin roisia kieltä käyttää esim:fb:ssä.kahtena yönä jo sekoillu siel jotakin nauttineena ja tulevan ukkonsa haukku lapamadoks.Poistelee pahempia kuha on heränny,mut tallellahan ne ihmisil on.

Hyvä että riittää valtiolla rahaa ja resusrsseja näin tärkeiden juttujen tutkintaan.

Onko jollakin eri oikeus tehtailla alatyyliin kirjoituksia? Jos Lahtosella ei ole oikeuksia, ei sitten tulisi olla muillakaan. Koeta asettua rikoksen uhrin asemaan.

Tuosta tulee vielä mielenkiintoinen tapaus, vaikka ihan turhaan Lahtonen lähtee asiaa valtakunnansyyttäjälle viemään. En usko, että asiaa lähdetään tutkimaan, koska näyttöä ei tulla saamaan puoleen tai toiseen. Stara taas on siteerannut Tukiaista, joten ei sillä ole velvollisuutta poistaa uutista. Samalla perusteella voisi Tuksu vaatia Lahtosen lausunnot poistettaviksi.
Olisin kyllä odottanut Rikoslehden päätoimittajalta suurempaa harkintaa viranomaisten voimavarojen tuhlaamiseen. En puolusta Tuksua, mutta nyt on kyllä aika hukassa Lahtonenkin.

Oma kommentti