Johanna Tukiaisen tuottaja venkslausten jälkeen: Luotto meni – sinkkua ei tule!

Johanna TukiainenEilen Hymy uutisoi, että Johanna Tukiaisen uutta SEXX-sinkkua ei tuotetakaan jatkuvien aikataulullisten muutosten vuoksi. Johanna ei ollut tullut studioon, vaikka aika oli varattu kahteen otteeseen.

Eilen myöhään illalla ehdimme jo uutisoida, että sinkku tuleekin ja yhteistyöhön on sittenkin päästy. Äänitysten piti olla tänään klo 13.30.

Viimeisin ja lopullinen tieto on, että sinkkua ei tuoteta. Tuottaja Esko Koivumiehen tuotantotiimi välittää Hymylle terveiset: luottamusta ei ole.

Kohumanageri Tuija Järvinen aikoo viikonlopun Hymy-blogissaan kertoa tapauksen yksityiskohdista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Esko Koivumies

Kommentit

Ei hätiä mitiä. Tuksuhan on itse tuhti sinkku ja lopun ikäänsä.

No mutta jos kuitenkin tekisivät sen biisin,
Suomi tarvii uusia hittejä.

Taksiin kadonnut Alepan muovikassi sisälsi kännykän lisäksi: automaattikameran, victoria secret pikkupöksyt, kuvan pentti-marsusta hopeakehyksissä, diorin pinkkihuulipunan, escadan hajuveden, tanskandogin kultaisen kaulapannan, jullen pläyboykuvan omistuskirjoituksella, hampurilaishinnaston, pinkkejä pillereitä, isin kirjoittaman ”vältä huulirasvamiehiä” muistilapun, joelin kopsaaman leffan seksiä cityssä 2, avaimet residenssiin hellokitty avaimenperällä. Ainiin tais siellä olla myös PA: kultainen sikariboxi ja miten nuolen vispilän-opas…

VAIN YKSI KYSYMYS JOHANNALLE : MISTÄ OLIKAAN HEMAISEVANJOELIN TYTTÖYSTÄVÄ KOTOISIN?

Yritti koivumies ja jarvinen jallittaa jossua. Tais menna pieleen sekin viritelma! Oikeesti, on aika surkeeta, et ees Johannaa ei kiinnostanut noin typera biisi kuin SEXX! Ei tartte ees kuulla, et tietaa et on kyl ihan hirvittavaa sontaa… :S

Ei mitään tsemiä! Jos ei tule niin se on siinä tavallisessakin elämässä. Käyttämätön tilaisuus on ohi mennyt tilaisuus. Tästähän Jossulla on jo tarpeeksi kokemusta.

Oma kommentti