Johanna Tukiaisesta jälleen uusi rikosilmoitus – Alibin päätoimittaja asialla!

Johanna TukiainenKohusta toiseen kulkeva Johanna Tukiainen osoittaa melkoista halveksuntaa oman ehdollisen rangaistuksensa koeaikaa kohtaan. Kohublondin hiljattain saamaan pahoinpitelytuomioon kuuluva koeaika päättyy vasta ensi vuoden lopussa, mutta tästä huolimatta Tukiainen kirjoittaa blogissaan asioita, jotka voi helposti tulkita kunnianloukkaukseksi.

Tukiainen mainitsee blogissaan useita ihmisiä nimeltä ja esittää heitä kohtaan raskaita väitteitä, joiden todenperäisyys on kyseenalainen.

Alibi-lehden päätoimittaja on jo ilmoittanut toimittavansa sunnuntaina poliisille rikosilmoituksen Tukiaisen edesottamuksista.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaisen-alibi-sopassa-uusi-kaanne-kaksi-rikosilmoitusta

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-pahoinpiteli-alibin-paatoimittajan-paatyi-putkaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Onse ihme tapaus toi tukiainen,ehdollinen tuomio päällä ja vetelee ihmisiä pataan just niinkuin haluaa ja kehuu KOKAIININ käytöllään telkussa ja virkavalta ei tee mitään. Jos normaali työssäkäyvä veronmaksaja jolla on väkivallan takia ehdonalainen päällä menee ja potkii poliisiautoa niin häkki heiluu välittömästä mutta mitä laki tekee tuksun kohdalla,,,ei mitään vaan toi mileipuoli saa heilua vapaana miten tahtoo.

Johanna on valopilkku venäläistyyppisessä harmaassa Suomessa.
Kaunis nainen, joka ymmärtää glamourin päälle. Turha irvailla muutamasta lisäkilosta, jotka aiheutuvat tulevasta iloisesta perhetapahtumasta. Onnea Johannalle!

Nimim. Totuus: Eiköhän nuo kommentit (written by Naiskauneuden ihailija ja Ihanaa) ole täyttä sarkasmia… 🙂 Näin minä ne ainakin tulkitsen.

Tuksu on kuulemma raskaana Artsille,joka taas sanoo olevansa steriloitu.
Ihmeellinen on elämä.

Pakko huomauttaa, että kielellisestä ulkoasusta, ja älyttömimmistä väitteistä päätellen ”Naiskauneuden ihailija”, ja ”Ihanaa” ovat mitä varmemmin Tukiaisia itse, tai jotain äärimmäistä lähipiiriä. Kukaan täysjärkinen sivullinen ei pitäisi tuollaista paisunutta punaista pullukkaa rasvanaamaa kauniina.

Huomautus Tukiaiselle: Ihmiset ja media seuraavat toimiasi Matti Nykäs-efektin takia, eli nauravat ja pyörittelevät päätään halveksuen.

Tuksu on tossa kuvassa ihanin merenneito ikinä, ei mikään ihme, että se Mickey Rourkekin rakastu heti.

Taitaa saatavat muuttua nyt Johannan kohdalla veloiksi.
Oikeasti on jo aikakin puuttua noihin hänen toisia häpäiseviin kirjoituksiinsa!

Vihdoinkin.
On tuo saanut jo aika pitkään riehua ihan oman mielensä mukaisesti, kuvitellen olevansa lain yläpuolella.

Ex-miehiään kohtaan esitetyt pedofilia- ja lastenhakkaus syytökset olivat jo todella törkeitä, siihen vielä tämä uusin Alibin toimittajaa kohtaan esitetyt väitteet.

Samaan aikaan uhkaa haastaa häntä netissä kritisoineet käräjille, muistamatta ilmeisesti yhtään itse tekemiään kunnianloukkauksia.

Alkaa olla Tuksun glamourtarina jo lopussa. Eiköhän tuo pian julkisuudesta vetäydy, nyt kun media viimein alkaa julkaisemaan hänestä enemmän todenmukaisia juttuja.

Mutta on hän kuitenkin pysynyt kauniina ja haluttavana.

Jep, .. Tuksu kivensisään niin eiköhän opi ( ja paskat oppii .. )

No jo se on aikakin! Niin karseita vihjailuja ja väitteitä, että olen ihmetellyt miten kauan nämä nimeltä mainitut ihmiset oikein katsovat hommaa päältä ja hiljaa.

Oma kommentti