Johanna Tukiaisesta tehtiin pilkkalaulu – kuuntele!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on saanut oman pilkkalaulunsa. YouTubeen on jokin aika sitten lisätty H. van Eijckin alkuperäiskäsialaa oleva sävellys ”Oo Yolanda”, jossa kerrotaan uhkeasta naisesta Ivalon yössä. Sanat, sovitus ja laulu ovat Rovasti Roivas -nimimerkin käsialaa.

Tuksu kertoi jokin aika sitten Hymy-lehdelle väsyneensä pilkkanimeensä ja muuttikin sen yksipuolisesti Yolandaksi. Päivä tämän jälkeen Maikkarin Viihdeuutiset kertoi Yolandan olevankin jo Jolene.

Oo Yolanda -kappaleen sävellys on sama kuin Frederikin aikoinaan esittämä Linda, Linda.

https://www.youtube.com/watch?v=S6sSDiSfd3k

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Yolanda, H. van Eijck

Kommentit

Yökötyksen ällötykselle: Nyt puhut puhasta paskaa. Roivakset ovat linkittäneet räpellyksiään sinne sun tänne, mutta eivät ole valehdelleet linkin takaa löytyvästä sisällöstä. Jotkut muut tahot ovat näin tehneet, mutta se ei liene Roivaksien syy.

kuva on kuitenkin hjuva .. ei oo vielä löysä ähvä, vaan aika timmi … nykyään ovat nuo muisto vain, ja saunaan ku menee niin olalle voi viskata letut !

Emeriittus Korpiryssähän teki tämän jo?? kappale on Lööppilehmä. miksi nämä matkivat.

Roivakset ovat ärsyttäviä pyrkyreitä, jotka yrittävät ratsastaa ällöttävän takiaisen siivellä. Linkittävät tekeleitään kaikkialle ja valehtelevat linnkien sisällön, jotta saisivat ihmiset klikkaamaan uteliaisuuttaan lisää krediittejä niiden youtubeen.

Oma kommentti