Johanna Tukiaisesta tehty rikosilmoitus – kaiken taustalla outo varkaussoppa!

Metropoli-lehti kertoo, että kohublondi Johanna Tukiaisesta on tehty rikosilmoitus. Myös Hymylle on toimitettu rikosilmoituksesta kopio.

Rikosilmoituksen on tehnyt Tukiaisen kanssa yhteistyössä jonkin aikaa ollut miespuolinen juontaja. Hän haluaa poliisin tutkivan, onko Tukiainen syyllistynyt kunnianloukkaukseen levittämällä hänestä kyseenalaista tietoa Tukiaisen julkisissa Facebook-kirjoituksissa.

Rikosilmoitus on tehty viikko sitten. Asia liittyy lähtökohtaisesti mahdollisesti Tukiaiselta varastettuun omaisuuteen. Asiasta kertoi tarkemmin Metropoli.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Ainoa 150 kg korsto on Johanna itse…korstosta tosin ei voi puhua kun on tollainen lyhkäinen savolainen. Tämä on todella surkuhupaisaa tämän Johannan ja tän toisen ääliön toiminta. Miten tosiaankin joku Dolls on ”tanssiryhmä”? Onhan näitä playerseja ja lamouretteja tässä maassa jotka osaavat homman. Johannan esitykset on,että muovitukalla mopataan paskasta lattiaa ja sitten yritetään ähkien ja puhkuen…valtimo pullistaen kiivetä pöydälle ”tanssimaan”. Toivottavasti oikeuslaitos tulee tekemään oikeutta ja tulee tuomitsemaan Johannan..mitään muuta en toivo sen lisäksi, että pudotus maanpinnalle tapahtuisi mahdollisimman pian ja rajusti.

Rakastan Lamourettes-ryhmän ammattimaista tanssia. Hoikkia ja superkauniita naisia ja aistikkaat numerot. En ymmärrä miten tämä naurettava punkero vielä jaksaa touhuta typerien Dollssiensa kanssa kun kyseessä on kuitenkin vain Hitaasti Liikkuva Diabeettinen Ajattelija joka kiemurtelee säälittävästi. Ja tietenkin Tuhti Hutsu itse.

Vihdoinkin!
Ehkä tämä antaa rohkeutta myös muille joita totuudenkertomisesta on uhkailtu 150kg korstoilla. Yhtäkaikkea nuo korstot ovat samaa satua jota on koko Glämour-tarinointi.

Tukiaisten pudotuspeli on alkanut. Vihdoinkin saadaan noi jollaksen riehujat kuriin. Nyt samaan keissiin voisi virkavalta ottaa sen kokaiini jutun jolla toi suurempi kehui naamakirjassa. Huumeiden käyttö tossa porukassa on aikas suurta. Eli häkki heilumaan niin oppivat olemaan.

Oma kommentti