Johanna Tukiaista uhkaa jopa 60 päivän vankeus!

Johanna TukiainenHymy kertoi eilen Johanna Tukiaisen rattijuopumusepäilyistä. Keskiviikon ja torstain vastaisena yönä Tukiaisen epäilleen kuljettaneen autoa 2,20 promillen kännissä Varkaudessa.

Oikeuskäytännössä perusmuotoisesta rattijuopumuksesta tuomitaan lähinnä aina sakkoa. Tuksun tapauksessa on kyse kuitenkin törkeästä rattijuopumusepäilystä, josta yleisen rangaistusasteikon mukaan on seurauksena vankeusrangaistus. 2,0 – 2,25 promillen juopumuksista on yleensä määrätty 60 – 73 päivää vankeutta. Pienemmillä promillemäärillä on päädytty useimmin sakkoon.

Ensikertalaisille vankeustuomiot ovat kuitenkin lähinnä ehdollisia, ehdottoman käyttöä harkitaan ensikertalaisilla vasta promillemäärän ollessa yli 2,60. Ehdollisen ohella tuomitaan melkeinpä aina oheissakkoa.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaista-epaillaan-rattijuopumuksesta-poliisi-vahvisti-tiedon-hymylle

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-rattijuoppouskohustaan-poliisi-kayttaytyi-asiattomasti

https://hymy.fi/juorut/tuksua-epaillaan-torkesta-rattijuopumuksesta-mittari-heilahti-220-promillea

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-mauttomasti-tukiainen-puolusteli-rattijuoppouskohuaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, rattijuopumus

Kommentit

Linnaan vaan! Voi sitte siellä rauhassa miettiä omaa olemistaan.

Nythän on niin, että ”neiti” näköjään haluaa kokeilla rajojaa,eikä sitä voi tuolla ÄÖ:lla vaatiakaan. Itse voin entisenä rattarina sanoa, että ei sinne linnaan noin vaan viedä, jos ei haluta tehdä ennakkotapauksia niinkuin nykäsestä.Olen istunut 90 päivää törkeästä,joka oli toinen, aikaa tosin 10 vuotta., sen jälkeen auto on pysynyt pihassa alkoholia nautittuaini.Itse olen sitä mieltä, että rattarit eivät kuulu linnaan, vaan pakolliseen hoitoon puolisuljetussa laitoksessa, Vankila ei paranna ketään, oli sitten avo tai suljettu!!!!! P.S. YMMÄRTÄKÄÄ OTTAA VAIKKA TAKSI,aivan sama vaikka itseänne loukkaatte mutta ajatelkaa muitakin!!!!

Mun mielestä julkisuuden henkilöiden kohdalla rangaistusten pitäisi olla kovempia. Julkuthan ovat esimerkkejä nuorille (hyviä tai huonoja) ja huonoa esimerkkiä emme halua tukea, vai mitä? Ehdoton vankeus tuksun tappauksessa on ainoa oikea tuomio.

oli näköjään neiti tukiainen unohtanut listaltaan haitanteon virkamiehelle… rattiksen lisäksi..

600 päivää olisi sopiva tuolle tantorille ja sen päälle sitten 6000 päivää että tajuais muuttaa vittuun täältä.

Suomes ei joudu vankilaan jos ajaa kännissä autolla.On se niin monta kertaa nähty.

Häkkiin tollanen ämmä,rattijuoppo on koiran paskaakin alempi henkilö,pohjasakkaa ja turhake.

Kylläpä tuo on typerää ja ala-arvoista touhua… Kootut selitykset vasta naurettavia onkin. Sydänsuruja joo… Sillä perusteella kaikki suomalaiset ajelis joskus kännissä. Säälittävää!!! Eiku lusimaan ja hyväks aikaa!!!

Muuten on sitten ihan sama ajaako tuo virtahepo jonkun päälle autolla vai ilman sitä….henki lähtee kuitenkin…..

Heheh…poliisi käytti sähköshokkilaitetta….veikkaanpa ettei Varkauden poliiseilta edes löydy sellasta…..käsittääkseni ovat muutamassa hassussa paikassa vasta koekäytössä =D (pöljä mikä pöljä…)

Jonttu on varmaan saanut sairaskohtauksen. Suomalaiset poliisit on rasisteja ja niillä ei ole käytöstapoja laisinkaan. Olen järkyttynyt Jonttun puolesta.

Mä luulin että sillä on tossa kuvassa joku pitkäkarvanen koira olkapäällä mut se olikin sen muovitukka..

Seuraavaks toi idiootti tappaa kännissä jonkun.

Noh noh, kyllä se vielä ehtii parikymmentä kertaa kännissä ja aineissa ajella ennen kuin oikeuslaitos asiaan oikeasti puuttuu. Onhan se nähty.

Vituttaa, kun tähän valtioon on valittu kansallispäihteeksi alkoholi, se kun aiheuttaa ihan suoraan tällaista sosiaalipornoa. Siitähän tämä sairas media ja sekopäinen kansa pitää.

Kuolemantuomio idiooteiksi todetuille. Päästä meidät pahasta

Entäs Kooma ja sen ”poikakaveri”? Kenen auto? Eiköhän heillekin kuulu kakusta pieni pala.

Siis, että mitä?! Savossa, Pohjanmaalla ja Lapissa nuohan ovat vasta pohjat! Tuksuhan on siis ollut sijaintiinsa nähden melkein selvä!!! Virkavallalta asiatonta toimintaa! XD

noh onhan ne maailmantähtösetkin kärynneet ratista, niin miksei meidän omakin ”tähtönen”…. ja tuohon uhkailuun.. hyvähän se on sanoa että asiattomasti ymv poliisit käyttäytyi kun eivät oikein voi kommentoida miten kohde(asiakas) on heitä kohtaan käyttäytynyt.. ja luulen että tuksun käyttäytyminen ei ole ollut sieltä parhaasta päästä, johan se on nähty ennenkin!!

Millähän tuo maksaa sen sakon, laulamalla sam dei heihei stockan kulmalla hatun kanssa?

Millä oikeudella Tukiainen ajelee kännissä julkisilla teillä. Ei hänellä ole oikeutta vaarantaa muiden terveyttä ja henkeä. Toivottavasti saa ankaran tuomion teostaan. Valitettavasti monet uusivat tekonsa. Sananlasku sanoo, että kunnia meni mutta maine kasvoi. Nyt pitäisi jo ottaa vastuu omista teoistaan eikä syytellä muita.

Kaverit vielä tosissaan luulee, että häkki heilahtaa jos eka kertalaisena saanut ehdollista ja rikkoo tätä? Siitähän tulee vielä sormien osottelua ja soo soota. Jos kolmanne tai neljännen kerran ehdonalaista rikkoo niin silloin EHKÄ pääsee kaltereihin (= vankilaan = lomakotiin) tutustumaan. Näin se vaan toimii nykyään suomessa. Pahemmatkin ehdonalais rikkojat on yhä kaduilla tallailemassa….

Että tänään tämmönen uutinen, huomenna taas uusi uutinen.

”poliisi käyttäytyi asiattomasti ja uhkaili sähkötainnuttimella” no vähemmästäkin jos autoa sattuu ajamaan 2,2 promillen humalassa oleva ihminen. En näe törkeyttä missään muussa kuin tuksun omassa käytöksessä. Linnaan vaan loppu elämäksi niin kuin muidenkin rattijuoppojen pitäisi joutua.

Ja tämän neitokaisen piti viettää rentouttavaa mökkielämää saunoen ja riippukeinussa kirjoja lukien. Mulle on ihan sama mitä tää suttura puuhailee mutta kännissä autolla ajaminen on vihonviimeistä touhua, sitä ei anna anteeksi edes tämä Tuksun kaikki anteeksi antava Jumalakaan! Tätä tekoa se ei voi millään enää selitellä, kun näyttö on kirjoissa kansissa todistettu. Olen menettänyt läheisen ihmisen rattijuopon takia ja vihaan rattijuoppoja!!! Linnaan vaantälläiset ja avain kadoksiin!

tuksuhan on todellinen kansainvälinen glamour-kaunotar. hollywoodissakin monet supertähdet kuten lindsay lohan ja paris hilton ovat saaneet syytteet rattijuopumuksesta ja olleet vankilassa joten ei olisi ihme vaikka vihjeen poliisille rattijuoposta olisi antanut itse ”Johki”

Näinhän se on että ehtoollista ja oheissakko MUTTA:
saa myös koetusajan, ja siitä alkaakin sitten se mielenkiintoinen osio: kuvitteletteko että pystyy olemaan tyhmäilemättä sen aikana?

Ei pysty. Ja siitä kalahtaa kalteri moi!

jes jes,, viimmeinki linnaan tuo.. vaikka ehdollisella pääseekin, jotain tyhmää ämmä tulee tekeen, niin kalterit kalahtaa..

Oma kommentti