Johannalle ja Artolle perheenlisäystä!

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman ovat saaneet perheenlisäystä. Nimittäin kaksi suloista yorkshirenterrierin pentua. Arton ja Johannan mukaan pennut ovat kotiutuneet hyvin.

Hymy sai Arton ja Johannan kotialbumista muutaman otoksen uusista perheenjäsenistä.

Johanna ja koiranpentu

Johanna, Arto ja koiranpentu

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Kun tuo Tuksu ja Arto harrastaa seksiä ni eihän niistä erota missä toinen alkaa ja missä toinen loppuu ku ovat kumpikin ihan yhtä… hmm.. kauniita

Sääliks käy koiria kun emona toimii possu.. Kyllä tukiainen on suomen rumin nainen, yäk!

Onpas naurettavaa, vain haukkuja ja valitusta, vaikka kyseiset kuvat ovat kauniita avioparista ja koiranpennut ovat aivan uskomattoman suloisia!!! Voi miten ihanaa! onnea!

Voi koiraparkoja!Tämmösille ei pitäis antaa minkäänlaista eläintä eihän noi osaa huolehtia itsestään edes saati sit eläimestä!Kyllä myujääläkin pitäis olla joku vastuu ettei kenelle tahansa koiria luovuttais!

Jopas on photoshoppailtu kuva kun Johannalla on käsivarsikin melkein paksumpi kuin vartalo. Eikä disuja laisin?

Ai hoitaa paremmin ku lapsiaan?!?! Paskattaa ja kusettaa hotellihuoneet vuokrauskelvottomiksi, ei paljon pihalla koirat reissuilla käy. Noinko se hoitas lapsiaankin?? mm. Oulussa oli kahdessa hotellissa, ja molemmissa samat ongelmat. Tsuulia pyöri lääkepökkyröissään kun Tuksu kävi ”tienaamassa” edustajilta seuraavan yön hotellimaksut…. että se siitä.

Nassu saa jäädä piiiiitkälle hiihtolomalle eikä siitä kuulla enää muuta, kuin että Johanna tuli ”allergiseksi” sille. Nassusta tuli kuriton, sisälle kuseva ja paskantava kuusikiloinen takkukasa, joka panee kaikkea. Se ei olekaan enää se ”satuolento” jota oli kiva kantaa kassissa ja pukea nukenvaatteisiin. Nyt Tunkilla on kaksi uutta lelua, joista ei kasvakaan isoja. Niillä on paljon mukavampaa leikkiä – silloin kun jaksaa. Kauhean usein se ei huvita tai ei edes ehdi kun pitää käydä heiluttamassa pisaratissejä ja lätinäpersettä lähiöräkälöissä. HYVÄLLÄ MAULLA TOTTAKAI!!

Mikä teitä ihmiset vaivaa??
Johanna hoitaa koiransa paremmin ku monet monet monet muut!! johanna rakastaa koiriansa! yhtäpaljonkuin lapsiansa jos hänellä sellaisia olis!! <3 miks te ootte tollasia!! älytöntä!

taas huomaa kommenteista kuinka kateellista suomen kansa on

Sääliks käy koiria.Kuka antaa
Tuksulle koiria? Eihän hän pysty pitämään huolta itsestäänkään.

voi pienet viattomat koiraparat 🙁 ..ja mihin jäi Nassu? 🙁

Se Jullen Mopsi näyttää kyllä naamaryppyineen ihan Tuksulta. Onko Tuksu Jullen mopsin äiti?

Johan on taas kommentoijat saaneet orgasmeja päivitellessään Tuksun ja Arton touhuja. Tiedättekö mitä? Ne tienaa rahaa sillä, että ne saa teidän tyhmien pulssin kiehumaan. Kuka onkaan tyhmä?

Onkohan toi ihrainen puliakka edes syntynyt naisena?

heh heh tää on kaikki vaa seiskan kässäriä ollut jo siitä saakka kun arto tuli mukaan tää jatkuu pitkään eroa ei tuu taas keksitään uusia juttuja ja seiska tienaa

Kyllä käy sääliksi näitä koiria. Ei jumalauta ne pitäs ehdottomasti hakea pois tältä juopolta äkkiä!Eikä tosta artosta mikskään koiranhoitajaks oo..Täys rapajuoppo sekin! Mua niin sydämestä viiltää ajatus näistä ressukoista pyörimässä nälissään ja peloissaan ku nää juopot tappelee!!!Nyt oikeesti ihmiset aivan sama vaikka nää2 sekopäätä tappais toisensa mut KOIRAT EHDOTTOMASTI SAATAVA POIS NOILTA!!

Hei haloo Tuksu!!! Miten saatat ”kristittynä” minun mielestä jopa halveksua, moittia, alentaa Artoa. Et anna hänelle mitään arvoa. ET SAA KETÄÄN MUUTA MIESTÄ vaikka kuinka olet nallekarhumaisen miehen ymskanssa. Juttusi haisee ja tosi pahasti. Kuitenkin otat Arton mukaan kun muita et saa. Jos joku Arton tuttu lukee tämän niin sanokaa hyvänen aika että lähtee Lappiin ettei anna tuon naisen enä yhtään haukkua häntä. Tulevat niin eri maailmoista että en siedä Tuksun moitteita Artoa kohtaan yhtään. Joka paikkaan pitää sanoa glamour, ihana jne, glamour o kaukana tuon naisen elämästä.

Mitä Tuksun kulmille on tapahtunut? Ja huuletkin punaiset? Miina Äkkijyrkkääkö nykyään fanittaa?

Mä voisin kans ottaa tollaset koirat…aivan syötävän söpöjä <3

tuksun kulmakarvat näyttävät asustavan paljon korkeammalla kun ei ole mitn karseita tekoripsiä 😮

Voi herramunjestas!!!! Koirat pois noilta kahdelta heti!!! Pistäköön ensin oman elämänsä kuntoon ja sotkekoon viattomat luontokappaleet tohon huuruiseen elämään sen jälkeen!

Siis mitäs hittoa, eikös tää pariskunta hakkaa toisiaan kuin Matti ja Mervi!? Mitäs ne yhdessä poseeraa ja koiria hankkii? Avioerokin ollut pitkään vireillä.

Eivätkö koirat tarkenisi ilman vaatteita näin helteillä? Sen verran paksu turkki on jo valmiiksi päällä.

Tuksu kertoi lähtevänsä samana päivänä keikalle ja yöelämään kun toinen koira saapui. Aika hyvää koiran hoitoa

Olisi Anja Eerikäiselle (ja eräälle toisellekin) kyllä hommia.
Mii tuu: käyvät joka päivä ulkona! Ihan tosi! Vau. Muiden koirat käy vähintään kolme kertaa eikä normaalin ihmisen tarvitse sitä erikseen mainita.

Julle (vierailija), 26.7.2011 klo 14.18

Kyseisen ”perheen” yhteenlaskettu älykkyysosamäärä nousi juuri 67% koirien myötä. Ne sentään oppivat temppuja.

Onhan Artokin oppinut. Nöyrästi antaa tuntuu antavan tassua, kun Johanna komentaa.

MII TUU
Jollashovin entinen vuokralainen ilmoitti että oli pakko lähtee kun huoneistossa oli koiran paskaa kaikkialla.Silloi hoidettiin ja ulkoiluttettiin vaan kahta koiraa hyvin

PULTSARILLA ON AINA SAMAT RETKUT PÄÄLLÄ (JOTKA SEISKA OSTI HÄÄMATKALLE) ELI TODELLA NOLO PUNAINEN HAWAJIPAITA JA KULAHTANEET HALPISFARKUT.

Kyseisen ”perheen” yhteenlaskettu älykkyysosamäärä nousi juuri 67% koirien myötä. Ne sentään oppivat temppuja.

Tohon saatanan eläintarhaan mitään viattomia luontokappaleita saa luovuttaa.

Koiraparat :/ Ei kai ne ole mitään pahaa tehneet, että tuollaisen kohtalon ansaitsisivat.

Johanna kun ei pysty edes omaa persettään pyyhkimään niin miten pystyy koiria hoitamaan. Voin puhua koska tiedän 6 koiran hoitajana mitä touhu on. Tämä sekakäyttäjä pariskunta pitäisi ilmoittaa tiedätte kyllä mihinkä ja eläimet pois.

Söpöt koirat! Eiköhän nyt kesällä ole tarpeeksi lämmin ilman vaatteitakin noille koirille.

Hei! Miksi näin negatiivista kirjoittelua? Johanna hoitaa kyllä hyvin koiransa. Ja hommaa aina hoitajan,kun itsellä on menoa jonnekkin. Joka pv koirat käyvät myös ulkona. Älkää puhuko,jos ette tiedä.

EEEEEEiiiiiiiiiiii!!! Miten kukaan ”oikea” kasvattaja noille voi luotuttaa koiranpentuja!!! Ei muuta kuin eläinsuojeluilmoitusta vetämään…

Taitaa olla koirankasvattaja ihan vastuuntunnoton antaa tuksulle koiria,kohta saame lukea kun tuksu ei ole maksnut koiria,LUE ELOKUUN HYMYN NUMEROSTA JÄRKYTTÄVÄ TARINA KOIRAN KASVATTAJA EI SAANUT TUKSU-SEKAKÄYTTÄJÄLTÄ EUROJA !!!

Oma kommentti