Jone Nikulan luonnehdinta BB-tyypeistä: ”Imbesillejä!”

Jone NikulaIdolsin jeesus Jone Nikula ottaa kantaa mitä ihmeellisimpiin asioihin tuoreen Hymy-lehden haastattelussa. Huhtikuun Hymyssä Jone kertoo kantansa muun muassa huumeisiin, erotiikkaan ja vaikkapa herkkyyteen yleensä.

Tuleepa miehen näkökulma Big Brother -julkkiksiinkin leivottua julki. Hymy kysyi, miten julkisuus on muuttanut Jonea, ja näin hän vastasi:

-Ei hirveesti. Olen ihan yhtä huonokäytöksinen kuin aina ennenkin. Mulla on aina ollut selkeä käsitys siitä minkälainen ihminen mä olen, ennen kuin joku laittoi lehteen mun naaman kuvan. Julkisuus on edellytys tälle ammatille. Toki telkkari on avannut mulle paljon ovia, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että tarvitsisi pompata sisään niistä.

-Ja sitten sitä löytää itsensä jostain vipistä jonkun BB-imbesillin kanssa haistelemassa hiusgeelejä. Että tässä on ihmiskunnan tulevaisuus. Jos joku haluaa leikkiä sun kanssa, ei se tarkoita sitä, että sun tarvis leikkiä sen kanssa, mies määrittää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Idols, BB, Jone Nikula

Kommentit

Kyllä koira koiran tuntee. Nikula siis varmasti tuntee imbesillin, vertaisensa. Muutenkin juntti on kuin kävelevä nykysuomen sanakirja, tosin vain pokkariversio. Syytää turvastaan koko ajan sivistyssanoja, joiden merkitystä ei itse edes tiedä. Uho on kuin isoilla pojilla, mutta mieli pikkulapsen.

Oma kommentti