Kuvituskuva, ei liity juttuun

Joonan 33-senttinen penis puhuttaa somessa: ”Ihana”, ”Liian iso”…

Facebookin vanhempainryhmässä on keskusteltu isoista peniksistä johtuen ryhmässä esiintyvän Joonan paljastuksesta. Miehellä on kuulemma 33-senttinen varustus. Hän kertoo ison siittimen kanssa elämisen olevan toisinaan haastavaa, sillä aiheesta vitsaillaan, juorut kiirivät ja hän saa kulkea ”leima otsassa”.

Joona ei silti katso suuren peniksen vaikeuttavan elämäänsä kuin siten, että penistä tulee varoa arkielämän tilanteissa. Siihen on kuulemma oppinut.

-Tärkeintä on osata käyttää sitä. En voi elää ihan normaalia elämää sikäli, että seksi ei kaikista asennoista onnistu, Joona kuvaa. -Humalassa en uskalla harrastaa lainkaan seksiä, sillä voisin vahingossa satuttaa naista, hän toteaa. Joskus hän sanoo myös tuntevansa huimausoireita, kun veri pakkautuu siittimeen.

Sinkkuna elävä Joona kertoo somessa, että häntä kiusattiin isosta siittimestä yläasteella ja armeijassa.  Kondomit hän joutuu tilaamaan ruotsalaisesta nettikaupasta.

Iso penis jakaa huimasti mielipiteitä. 33-senttistä pidetään ryhmässä aivan liian isona, mutta kuuluupa myös ”ihana”-kommentteja.

Isosta, 26-senttisestä peniksestä on avautunut myös Viljami, joka myös esitteli hyvinvointisivuston jutussa kuvin, miten joutuu sitomaan ison siittimensä urheiluharrasteen vuoksi.

KATSO KUVA TÄÄLLÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: penis

Kommentit

Oma kommentti