Joonas Hytönen tölväisi huumeista Anne-Mari Bergiä!

Anne-Mari BergElokuun Hymyssä puhutaan huumeista. Lehti kuulusteli useita julkisuudesta tuttuja naamoja kysellen, oletko nähnyt julkkispiireissä käytettävän huumeita, oletko itse kokeillut huumausaineita, miten suhtaudut huumeisiin, pitäisikö kannabis eli marihuana laillistaa.

Kaikki sai alkunsa kohukaunotar Anne-Mari Bergin yli kuukausi sitten kirjoittamasta blogista, jossa hän väitti suomalaisissa julkkispiireissä käytettävän yleisesti huumeita.

-En ole nähnyt huumeita, ainoastaan olen tavannut alkoholin runsasta käyttöä. Ehkä en liiku samoissa piireissä kuin Anne-Mari, tölväisee tv-juontaja Joonas Hytönen Hymylle.

-Suomessa on kansallinen ongelma alkoholin kanssa. Siinä mielessä tuntuu hassulta, että nyt puhutaan huumeiden käytön runsaudesta – se on tekopyhää, Joonas suomii.

Mitä mieltä muut julkkikset ovat, lue elokuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg, Joonas Hytönen

Kommentit

onpa muovisen näköiset tissit…

”paratiisin porteilla”

=)

eipä taida jäädä kannabiksestakaan koukkuun. Itseasiassa alkoholi on yksi koukuttavimmista aineista.

Ns. ”suuremman” luokan julkkikset ei myönnä vaikka olisivat itse vetäneet mitä tahansa tai nähneet käyttöä kuinka paljon tahansa (ja varmasti ovat nähneet) koska huumeet on julkinen salaisuus kuten esimerkiksi Marko Byyrströmmin homous. Se on se mikä julkkismaailmaa pyörittää, tekopyhyys.

Keneltähän julkkikselta Joonas on kuullut mitä niissä julkkispiireissä käytetään…?

Hyvää uutisointia taas Hymyltä. Uusimmassa lehdessä suurin osa julkkiksista oli samoilla linjoilla kuin AMB. Nyt joku Hytönen kaivettiin naftaliinista. Ei ole Hytönen mikään järjen jättiläinen jos vertaa huumeriippuvuutta ja alkoholismia keskenään. Muutamasta kaljasta ei ehkä jää koukkuun.

Tossa kuvassa toi oikea rinta… jotenkin tuolta yläosastaan hieman outo, ikäänkuin siellä olisi sisällä jotain luonnostaan sinne kuulumatonta, ikäänkuin kumipallo?

Anne-Mari taitaakin olla itse tämä mystinen ”Jack”.

Lol, Anne-Mari on yhtä hieno ihminen kuin kuka tahansa muukin huomionhakuinen ämmä hymyn sivuilla, ota kalikkasi ja gtfo, ääliö.

Anne-Mari on hieno ihminen ja oli täysin oikeutettua että hän toi aikoinaan esille julkkisten huumeiden käytön.

Taisi nyt koira älähtää, kun kalikka kolahti.

Oma kommentti