Jori A. Kopposen stripparirakas ei ole Geronima, vaan Subplay-juontaja Kirsikka!

Jori KopponenTammikuun Hymy kertoo huipputaikuri Jori A. Kopposen löytäneen rinnalleen uuden avovaimon television Subplay-juontajasta ja Suomen seksikkäin tavis -kilpailija Kirsikka Katajasta, joka on sittemmin laajentanut osaamistaan erotiikan puolelle, strippariksi. Kopponen oli aiemmin avoliitossa koomikko Krisse Salmisen kanssa.

Kirsikka ja Jori muuttivat yhteen syyskuussa.

Nettikeskusteluissa on epäilty ”Kirsikoiden menneen keskenään sekaisin”. Julkisuudessa tunnettu strippari Geronima kun on oikealta nimeltään Kirsikka Kelloniemi.

Tästä ei kuitenkaan ole Hymyn jutussa kysymys. Hymy vieraili Kirsikka Katajan työpaikalla strippausluolassa joulukuun alkupuolella tavaten Kirsikan työn touhussa. Kirsikka antoi Helsingin keskustassa sijaitsevassa paikassa nk. privaattistrippauksia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima, Jori. A. Kopponen, Kirsikka Kataja

Kommentit

Kirsikkahan voi aina haastaa Hymyn oikeuteen, jos ei juttu miellytä. Miten on Kirsikka, uskallatko? MUAHAHAH

Voi herranjestas. Toivottavasti toi kommentoija numero 4 ei säälittävyydessään ole ko. julkkiksen kaveri. Se kertoisi julkkiksestakin aika paljon.

Ei lehtien tehtävänä kaiketikaan ole pilata kenenkään mainetta. Eiköhän julkkis tee sen aivan itse. Sitä paitsi mitä pahaa strippauksessa nyt on. Hieman erikoista se tietenkin on työnkuvana, mutta ei mitään pahaa.

ainahan uuvella mopolla on kiva ajella ja kavereille näytellä

Oma kommentti