”Jos et lahjoita minulle tissejä, kerron sinusta julkisuuteen totuuksia!”

Tiina JylhäIltasanomat kertoo tämänaamuisessa uutisessaan Tiina Jylhän klinikalla päädytyn rikosilmoitukseen sen jälkeen, kun uhkailija on lähetellyt toimipisteeseen painostavia viestejä. Iltasanomien mukaan häirikkö on vaatinut itselleen ilmaisia leikkauksia, ja hän on uhkaillut myös klinikan henkilökuntaa.

Hymy kertoi jo aiemmin tänä vuonna, että hämäräperäinen kiristäjä uhkasi julkaista Tiina Jylhästä valokuvia ajalta, jolloin hän on asunut Ruotsissa. Kuvissa esiintyi kuulemma myös muita julkisuudenhenkilöitä. Tuolloin Tiinan lähipiiristä paljastettiin myös, että muuan tamperelainen nainen soittelee jatkuvasti Jylhälle vaatien, että hänelle pitäisi tehdä kaikkia mahdollisia leikkauksia ilmaiseksi.

-Muussa tapauksessa hän aikoo paljastaa Jylhästä lehdille totuuksia. Sama nainen soittelee myös Jylhän klinikan työntekijöille, Hymylle kerrottiin.

Hymyn tietoon on nyt tullut myös, että Tiinan aviomiestä Tapani Valkosta on kiristetty ja uhkailtu.

-Eräs henkilö on uhannut kertoa Tapesta julkisuuteen epämieluisia tietoja. Hän on mennyt uhkauksissaan jopa niin epätoivoisuuksiin, että uhkaa tehdä itselleen jotain ja järjestää niin, että jäljet johtaisivat Tapeen, Hymylle kerrotaan.

Kiristysyrityksiä on lisääkin. Jylhän lähipiiristä kerrotaan Hymylle erään häiriköistä uhkaavan kertoa, että Jylhän operaatiot ovat pilanneet hänen elämänsä. Kaiken lisäksi nainen ei edes ole klinikan asiakas.

-Kiristäjä ei vaadi rahaa, vaan raadollisemmin: tissit! Hymyn lähde paljastaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä, Tapani Valkonen

Kommentit

Tiina on kiristyttänyt kaikki paikkansa ja täyttänyt tyhjät paikkansa silikonifyllilla (paitsi pääkoppaansa).

Meillä täällä Lappeenrannassa oli ”rinsessa” kun Tiina vielä asui, mutta vouti kimputtaa nyt Tapen ja Tiinan hienoa taloa josta
joutuivat muuttamaan pois, ikävä juttu. Olisko unohtunut
verot maksaa.

Ilman autoa voi ihminenkin elää. Ilman henkeä ei voi elää. Ja juu, myös Virosta käsin voi postata blogikirjoituksia, jos Myhy vain sallii. Ja miksei sallisi?

Ao. henkilö saattaisi olla hyväkin bloggari.

Pitääkö paikkansa että rahoitusyhtiö kävi hakemassa Tiinalta ”Jaakon” pois ja nyt joutuu olemaan ilman autoa.

Olen hirveän pahoillani Tapen ja Tiinan puolesta kun he joutuvat elämään Virossa ”henkipattona” piilossa velkojilta, kyllä Suomi on julma isänmaa.

Tiina on iltapäivän kamaa ja Palmukin oli persaukinen. Nyt ei enää auta kuin keksiä tyrkkykusetuksia.

Jylhän operaatiot ovat pilanneet elämäni ja rintani. Kaiken lisäksi olen heidän asiakkaansa. Mutta olenko sittenkin vain häirikkö, jos näistä syistä johtuen en enää koskaan käyttäisi heidän teurastamoaan – hups! palveluitaan siis?

Jepjep kaikkea se jylhäkin tekee
saadakseen itselleen jukisuutta 🙂 Taitaa itse keksinyt koko jutun ettei vaan pääse unohtumaan. Säälittävää touhua

Siinä meillä on oikea kriminaali-pariskunta. Ylellistä elämää puoskaroinnilla ja veronmaksajien rahoilla. Kuka uskoo tosissaan näitten luusereitten juttuja?

Kuka helvetti on niin epätoivoinen ja persaukinen ämmä, että pitää pakosta saada silikonit paikkaan sitä pirun huonoa itsetuntoa? Kuka on niin säälittävä luuseri,että pitää vaikka ukailemalla saada tissit? Henna, tuksu, bb-henna????

Taisipa olla jokunen kappale noita tissi ja botoksi juttua , eikä niistä ole tainnut kuulua muuta negatiivistä ,kuin ainoastaan ns ”asiantuntioiden ” louskutusta .

Tapella on piri juttuja ja Tiinalla tuomiot parituksesta, eiköhän tässä ne keskeisimmät olleet.

Kattelin muutaman jakson tätä Jylhän kauneusklinikka ohjelmaa.On akka niin suurta glamooribisnesnaista olevinas et oksettaa se kaikki teennäisyys ja ”mukamas”asiantuntevaisuus alalta.On niin kummaa touhua kaikki siinä et täytyy jotain kai keksii et saatais huomio pois Tiinan ja Tapen omista touhuista mitkä ei varmaan aina päivänvaloa kestä.

Antakaa nyt äkkiä ne kumitissit ilmaseksi sille, ettei tarvi kuulla MITÄÄN ”totuuksia” teistä kummastakaan.

Mitenkäs ne talousasiat Tiina? Taitaa olla RETUPERÄLLÄ!

Tiina Palmu on surkea tyrkky ja pyrkyri. Keksinyt itse koko jutun. Surkeasti keksitty.

No tottakai teette kiristäjälle mieliksi! Asennatte sille tavalliset pip-implantit ja kerrotte jälkikäteen että niiden sisällä on mikrofoni, pommi ja gps-mokkula ja vielä muutama muu pikku juttu.

Sitten toivotatte onnea, ettei puhelinmyyjä soita tissipommiin kytkettyyn puhelimeen.

Se, että tissikiristäjä kiristää tissienkiristäjää on jotain todella poikkeuksellista.

Nyyh, ettei vaan ollut PA-henna nyt kyseessä, kun sillä ittellä ei ollu fyrkkaa ostaa lisätissiä taunolle ”synttärilahjaksi”…?

Eikes Tape oo aiemmin hoidellut tälläiset tapaukset pesäpallomailalla.

Kuheeta. Ei bisnes toimi, niin sitten vuodetaan tällaista. Kuka muuten asentaa Smilessä yksinoikeudella uudet kumitissinsä esittelevien wannabe-tyrkkyjen varustukset? Varmaan Jylhä, joka jossain loihe lausumaan, että laman aikaan satsataan itseensä. Eli käydään leikkelemässä ja kohottamassa naamaa ynnä muuta ruumiinosaa. Mielellään hänen firmassaan?

luomua luomua ei mitään kamalia kumitissejä

Jos on lähtenyt laittomuuksiin niin sitä saa mitä tilaa.Eikö?

Kouvolan hovioikeus on kumonnut Lappeenrannan käräjäoikeuden kuntosaliyrittäjä Tapani Valkoselle antamat tuomiot varkaudesta ja vahingonteosta.

No mitä muuta turhakkeet suurvelalliset voisivat odottaa, kuin yhteydenottoja muilta kaltaisiltaan luusereilta.

Oma kommentti