Jos tätä seksipommia klikataan 5000 kertaa, niin… Katso topless-kuvat!

Nyt saavat hetkeksi väistyä kaikki ylilaihat luuviulut, sillä täältä tulee uhkea mutta seksikäs Emmaly Lugo. Emmaly on kurvikkaiden neitokaisten kuningatar, tumma ja tulinen glamourmalli, eikä hänellä toden totta ole aiheetonta liikanimeä: ”The Total Package”. Asiasta kukkaruukkuun, William Cenac on ottanut nämä seksikkäät topless-kuvat ja on varmasti siinä miehellä vyönsolki kiristänyt.

Emmaly on todella eksoottinen tapaus, hänen suonissaan nimittäin virtaa niin Puerto Ricon, Hawaijin kuin Kreikankin geeniperimää. Musiikkivideoissakin esiintynyt miukumauku on rap-piireissä sen verran kuuma nimi, että Snoop Doggien sun muiden täytyy varoa polttamasta näppejään.

Jos tätä juttua luetaan yli 5000 kertaa, Hymy arpoo Emmalyn eli ”Pakkauksen” kaikkien klikkaajien kesken ja lähettää postipakettina kotiin. Ehe ehe…

Tsekkaa kuvat: http://www.hithiphop.com/?p=34620

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Emmaly Lugo

Kommentit

Onko Hymyn mielestä ainoa seksikäs nainen sellainen, jolla on kumitissit? Alkaa jo tulla tämä hehkutus korvista ulos.

Ihan kuin ei parempiakin olisi tullut nähtyä jo 574 380 kertaa, suurin osa vielä alastomina, sillä kukapa sitä nyt peiteltyjä naisia Netissä haluaisi katsella.

Eli siinä mielessä tällainen hehkuttaminen on kuin suoraan jostain 1960-luvulta, jolloin vähäpukeisten naisten kuvat olivat varmaan jokin uusi ja jännä juttu?

KAIKKI ON JO NÄHTY miljoonaan kertaan. Ei mitään uutta ja ihmeellistä. Vähäpukeinen nainen, SO FUCKIN WHAT? On sillä joo ihan kivannäköinen vartalo, mutta mitä sitten? On niitä kivannäköisiä vartaloita miljoonilla muillakin naisilla.

Hienoa hymy aina oon arvostanu tuomelaa ja lahtosta ja muita jotka on tän takana. Nää mulkut jotka ei ymmärrä huumoria, niin no, ne ei ajelekaan mersuilla ja bemuilla niinku te.

Koittakaa nyt vähä kattoa mitä kesähessuja sinne otetaan tekemään juttuja!

Niin siis jos tämä moskauutinen saa 5000 klikkausta, arvotaan paketti, joka sisältää tämän muijan alastonkuvat? Ok. Miksemme voisi vain mennä pornosivulle ja selata LIIKKUVAA kuvamateriaalia, jos on paremman näköiset kannut+ näkyy pillukin??

Oma kommentti