Jouni, 51, muutti vasta hiljattain äidin ja isän luota pois – ei uskoisi kun häntä katsoo!

Jouni Viirtala tunnetaan Suomen Elviksenä. Mies on levyttänyt useiden kokonpanojensa kanssa ja kiertää harva se viikonloppu keikoilla rockin matkasaarnaajana.

Miehessä on kuitenkin harvinainen piirre. Hän asui näihin päiviin saakka äitinsä ja isänsä kanssa kerrostalossa. Nyt hän on muuttanut viereiseen rappuun.

Mikään aikamiespoikavässykkä Jouni ei kuitenkaan todellakaan ole, vaan joka ilta lavalle nousee Kuningas. Pikkuhousut lentelevät lavalle. Hymy oli mukana yhdellä Jounin keikoista – meno oli suorastaan megalomaaninen.

Jouni kertoo haastattelussa painetussa lehdessämme koko tarinansa. Hänellä on ollut muutamia seurustelusuhteita, mutta ne ovat päättyneet sydänsuruihin. Joskus on asuttukin yhdessä. Sydänsuruja mies ei enää kaipaa, mutta rinnalle kelpaisi ehtoinen emäntä, kuinkas muuten. Se lopunelämän rakkaus.

-Eniten pelkään yksinäisyyttä, mies toteaa. Hänellä onkin todella laaja fani- ja kaveripiiri.

Jotkut ovat vähän veistelleetkin kotona asuvasta aikamiehestä. Jounille se ei ole ollut ongelma. Suku ja vanhemmat ovat läheisiä, ja  isää ja äitiä oli hyvä auttaa aiemmin yhteisessä omakotitalossa asuessa – kaikille riitti tilaa asua ja olla.

Viime aikoina kaupunkiin muuttaminen ja kerrostaloasuminen sai miettimään, että jokohan Elviksen pitäisi lähteä maailmalle vanhempien hoteista. Siihen viereiseen rappuun. Näin kävikin.

Lue Jounin mielenkiintoinen elämäntarina Hymystä.

 

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Jouni Viirtala, Elvis

Kommentit

Oma kommentti