Joutuiko Johanna Tukiainen huijatuksi – lue uskomaton väite!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen on Helsingin Sanomien äänestyksen mukaan Vuoden Julkkis 2010. Tämä kunnianosoitus on Tuksun itsensä mukaan saanut jopa entisen ulkoministeri Ilkka Kanervan onnittelemaan häntä. Väite kuulostaa vähintäänkin uskomattomalta, semminkin, kun mies sai väistyä Tukiaisen tekstiviestiskandaalin vuoksi tehtävistään, mutta Tuksu pysyy kannassaan:

-Kanerva onnitteli mua tittelistä! Hän lähetti mulle henkilökohtaisen onnittelun ja joulutervehdyksen Floridasta sähköpostitse. Hän laittoi minulle jo aiemmin kutsun Floridaan, joten no harm done with Ike, Johanna väittää.

Ettet nyt vain olisi joutunut huijaussähköpostin uhriksi, Johanna?

-Ei, se oli Ike! Viisi e-mailia, mutta en kerro sisältöä, Tuksu uskottelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ilkka Kanerva

Kommentit

Siis nyt täytyy vähän korjata vaikka Tukiaisen fani en olekaan…Kun tuolla ylempänä oli Riemurasiaan laitettu kuva Tukiaisen sormuksesta ja viereen zirkonia-sormuksen kuva, niin tuo tismalleen sama malli löytyy myös timantilla…Eli kuvasta ei oikein voi päätellä onko Jossun sormus zirkonialla vai timantilla.

Mites nyt fanit suun laittaa jos ei häitä tulekkaan?Jos jossun yön horinat pitää paikkasa ni rupee tykkäämään tytöistä ja kehu että osaa lipoakkin hyvin.Haukku arton lapamadoks ja mitä vielä.ihmiset sit naamakirjassa kommentoi,ni kommentoijat olivat härskejä,eikä jossu,joka kehui että on hyvä vitun nuolija.Jostain syystä poisti kommentin.

Sinulle ”hoo”. Oletko koskaan kuullut sanontaa: ”Mielipideasioista ei voi kiistellä?”, tai ”Antaa kaikkien kukkien kukkia”. Kun viikko-ohjelmia muille jakelet, suosittelen sinulle itsereflektiota ed. mainittujen aforismien kera.

Sinulle Fani: Otan osaa surulliseen kohtaloosi, mutta miten ne päästi sinut sieltä hoitolaitoksesta ravintolaan?? Terapiaa ehkä ja sitä tarvitset todella paljon että joskus paranet. Kannattaa tarkistaa lääkitys maanantaina ja samalla näkökin olisi hyvä tarkistaa!! Harhasi vain pahenevat kun näet kauniita prinsessoja siellä missä niitä ei missään nimessä ole!

Ei se ole Tukiainen joka valehtelee, vaan Ike……siksihän Ike sai potkutkin töistään. Johannalla on upea suuri, kimalteleva timantti vasemmassa nimettömässään, näin sen eilen Jenny Woossa jossa hän oli tosi kaunis Barbie prinsessa! Fanitan Jossua kybällä, kerään kaikki hänen kuvansa lehdistä!

Tuksun olisi kannattanut jättää tämä juttu huomiselle. Olisi saanut hyvät lähtöpisteet ”Vuoden Julkkis 2011” -kisalle.

Uusi vuosi tuokoon tullessaan onnea ja rakkautta ja menestystä ja … paskat! Nuppi turvoksiin ja paukut taivaalle ja nukkumaan!
Aivan upeaa Uutta Vuotta 2011MULLE!

Jahas juttuni poistettu, ei siinä mitään asiatonta ollut, vaan hämmennystä herättää nämä jutut Tuksusta, kun vedetään merkittävä henkilö taas mukaan, kysymättä asiaa asianosaiselta.
Lehdeltä on mennyt nyt loppukin uskottavuus, kun pelkkää satutädin juttua levittää…pthyi..

Jahas juttuni poistettu, ei siinä mitään asiatonta ollut, vaan hämmennystä herättää nämä jutut Tuksusta, kun vedetään merkittävä henkilö taas mukaan, kysymättä asiaa asianosaiselta.
Lehdeltä on mennyt nyt loppukin uskottavuus, kun pelkkää satutädin juttua levittää…pthyi..

Jos se olisikin totta että Ike olisi viestejä lähettänyt, mutta mitäs tämä tyrkky tekee? Kertoo niistä julkisuuteen! Mitenkäs muuten.
Mutta eipä ne Ikeltä varmaan ole.

Ihan kaikki uskovat satutäti Tukiaista. Tiedoksenne vaan, hahahaha…

Eikö Ike koskaan opi? Eikö sen pitänyt mennä terapiaankin, ettei lähettele tekstareita yms.?
Ihan tosi..jos väite pitää paikkansa niin olen todellakin vähintään hämmästynyt. Tästähän pian saadaan kuulla itsensä Iken kommentti, ja siihen vielä kun sotketaan puolue mukaan, niin aikamoisen farssin saa taas Tuksutin aikaiseksi. Oli puheissa totta tai ei niin joka tapauksessa niihin reagoidaan. Sehän on tarkoituskin.

onpa vuoden julkkis JOO!!!!1 äänestäjiä parin tuhannen hujakoissa !
Siel ollu Jollas residenssin äänestys hutina päällä ku Arbuus keksii eri nimiä millä äänestetään JOhannaa …

Einstein-logiikalla: ”Lähetti houlutervehdyksen ja onnitteli!”

HS-juttu julkaistiin tänään.

Hyvä Johanna!

Oma kommentti