Juhani Tammisen vahva paluu: ”Toipuminen kesti puoli vuotta!”

Juhani TamminenEnergiaa puhkuva valmentaja Juhani Tamminen selätti loppuunpalamisen ja ratsastaa jälleen, mutta ei vielä kohti auringonlaskua. Burnoutista toivuttuaan mies on jatkanut töitään luennoitsijana ja mennyt mukaan mestisseura KooKoon toimintaan – hoitamaan varainhankintaa ja markkinointia.

Mies sairastui loppuunapalamiseen viime talvena ollessaan Vaasan Sportin valmentajana. Sairaus vei energisen miehen työkyvyn kokonaan.

-Se oli elämäni kovin keikka. Luulin ensin selviäväni parin viikon sairaslomalla. Lopulta jouduin peruuttamaan kesän kiekkokoulut ja laitoin myös koulutusbisnekset jäihin.

Vasta puoli vuotta täyttä taukoa sai auringon paistamaan aurinkokuninkaalle itselleen. Lue selviytymistarina kokonaisuudessaan tammikuun Hymystä. Siellä myös paljon muita Tammisen ajatuksia – ja niitähän riittää.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Juhani Tamminen

Kommentit

Ei toi burnoutti oo mikään leikinasia, sillä siittä voi seurata ihan mitä vaan. Itellä meni kaksi vuotta hukkaa opinnoissa, ja itekki luulin että parin viikon lepo sais mielen rauhoittumaan, mutta ei todellakaan…

Oma kommentti