Juicen tyttärelle vankeutta!

Johanna LeskinenTaiteilija Juice Leskisen 31-vuotias tytär Lady Johanna Leskinen on saanut kolmen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen muun muassa varkaudesta sekä maksuvälinepetoksista. Entuudestaan naisella oli viiden kuukauden ehdollinen tuomio muun muassa aseellisesta ryöstöstä.

Nainen oli murtautunut rikoskumppaninsa kanssa viime joulukuussa Tampereen Kalevankankaan hautausmaan parkkipaikalla autoon ja varastanut takapenkiltä olkalaukun ja kassin, joissa oli omaisuutta 1 800 euron arvosta.

Laukussa olleella luottokortilla Juicen tytär maksoi kioskilla 20 euron ostokset. Markan Talosta hän yritti ostaa 300 euron digikameran. Teko jäi yritykseksi, kun myyjä totesi luottokortin anastetuksi ja otti sen pois Leskiseltä.

Toisella luottokortilla Leskinen yritti ostaa Stockmannilta 629 euron taulutelevision. Sekin jäi yritykseksi, kun myyjä huomasi kortin anastetuksi ja otti sen pois.

Tuomio tuli myös väärennyksestä. Leskinen oli väärentänyt asiakirjan, jolla hän yritti todistaa, että hänellä on oikeus käyttää varastettua luottokorttia.

Kaksi syytettä hylättiin. Leskisen ja hänen miesystävänsä asunnosta löytyi varastettua omaisuutta. Syyte kätkemisestä meni kuitenkin nurin. Leskinen oli matkustanut varastetussa autossa. Syyte luvattomasta käytöstä hylättiin.

Viime marraskuussa Leskinen sai viiden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen muun muassa aseellisesta ryöstöstä. Syyttäjä vaati rangaistuksen panemista täytäntöön. Häkki ei kuitenkaan heilahtanut.  Oikeus määräsi pienen pojan äidille kolme kuukautta ehdollista.

Nyt oikeudessa esillä olleet rikokset tehtiin viime vuoden loppupuolella. Leskisen uudenvuoden juhlinta lienee saanut tylyn lopun. Poliisi otti hänet kiinni uudenvuodenyönä kello 3.35. Leskinen oli pidätettynä kaksi päivää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Leskinen, Juice Leskinen

Kommentit

Oma kommentti