Julia Tukiainen aloittaa Hymyn bloggaajana!

Julia Tukiainen kesäHymyn blogit saavat jälleen vahvistusta. Julia Tukiainen aloittaa Hymyn bloggaajana ensi viikolla.

Etukäteen Julia paljastaa kirjoittavansa värikkäästä elämästään, mutta kommentoivansa tarvittaessa myös ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Julia Tukiainen

Kommentit

Kannattaako tuota nyt haukkua, kaikkihan tietää että sillä on pahoja ongelmia, hyvä vaan jos joku roskalehti edes on kiinnostunut! toivon ainakin kyseiselle naiselle pelkkää hyvää, julia tarvitsee itsetuntoa kohottavia onnistumisia!

Moikkelis! Tää on mun kolmas lbogi. Käytin koirat ulkona ja oli loppupäivän ihan pihalla. Kaunis systerini soitti ja puhuttiin pitkään pitsiröyhelömekoista. Että paljon mulle tapahtuu.

Pistäpä, Julle, nyt se sinua koko elämäsi hallinut isosisko ihan itse nurin. Pystyt kyllä siihen. – Anna palaa, ja eri näkökulmat esille, tietty.

Ei Jullella ole kompetenssia, yhtään mihinkään.

Silti, ja nimenomaan sen vuoksi, odotan suurella mielenkiinnolla ekaa blogikirjoitusta.

Luvassa häpeilemätöntä itsekehua, tosia pilvilinnakuvitelmia, kamalaa kielioppia, ääkkösten puuttumista. Ja joka kuvassa drinkkilasi, kuten The Jolenella ja Artsilla. Ja että kommentoi ajankohtaisia asioita. Mikä on Juulian kompetenssi, kun puhutaan talouskriisistä, työttömyyden hoidosta tai vaikka vanhusten asemasta nyky-Suomessa

juu kesamokit on kesssskisuomessa,vai olikose kefffkisuomessa,Värkaus on kuitenkin itasuomessa

se ensimmäinen blokikirjoitus on valmis???? Ensivuoteen on pitkä aika.
Kirjoita jo!!

Jutun kuvassa Jullen pisarat ovat kyllä varsin antavasti esillä, tosin käsivarsien tukemana.

Onko tämä otos alle kolmekymppisestä naisesta? Meitsilläkin on asiat näköjään paremmin.

Julia! Tuu jo kotiin Itä-Helsinkiin mun ja Arton kaa! Tuo viinaa samalla. 100 litraa. Siskosi Johanna

Kunpa Julia löytäisi hellän, rikkaan, pitkän ja tumman liikemiehen. Hän on sen arvoinen. Petzku?

Julia edustaa sukunsa älykkyyttä kunnialla! Melkein alkoi opiskellakin jotain ehkä joskus.

Mitä nuo housuunpaskomis-jutut on? onko Tuksu Kakkonen oikeasti paskonu housuihin aikuisiällä?

Sitä me halutaan! Ja posliinipipari kanssa! Hyvä Kooma, ala tekee pornoa!!!

Rakastan molempia Tukiaisia. Älkää hölmöt huudelko täälä ikäviä asioita. Kaikille meille sattuu ja tapahtuu, toisia vaan seurataan ja arvostellaan enemmän kuin toisia. Tsemppiä molemmille.

uuuuuUUUUUUUUuuuuuuu….UUUUUUuuuuuuUUUUUuuuuuuuuu…

Älkääs ny Julialla pääs sellanen pikkunen siideri pöräys vaan stringeihin,no tai siinä muutama herne helmikin mukana olla ja kukas ei muka ois paskonu housuunsa,mä ainakin ku olin 3kk vnaha.

Moikkelis! Tää on mun toka lbogi. Artsi tee mun ja tietenkin Tuksun isän mökillä ilmaista työtä. Mä on vähän huolissaan jaksaako pitkän työpäivän jälkeen ”tuksuttaa”. Kun ollaan liiterissä kaxistaan, Artsi on tosi kova sahuri. Silleen aikuiseen oikeesti. You know.

Ainoa tapa, jolla tämäkin ihminen pystyy edes jotain tienaamaan. Mihinkään kunnon työpaikkaan ei kelpaa.

J. Tukiaisen elämänlaadusta voi vetää aika hyvin johtopäätökset, jos ainoa tulonlähde on Hymyn blogi. Hah hah.

Mä haluan sit kuulla housuun paskomisesta, poliisien laittamista käsi- ja jalkaraudoista ja siskosi pimittämistä keikkapalkkioistasi. Muuten boikotoin, jos ei tule kiinnostavaa selitystä.

saamme jullen plökissä lukea jokatoisena sanana hih.ei se muuhun pysty

Varkaus eli Väärinkäsitys kyllä on Keski-Suomessa Tuksun mukaan. Siellähän Tuksulla on kaksi merenrantahuvilaa, toinen vähän vaatimattomampi ja toinen upea hirsimökki, jota ei saa kuvata. Ne on Tuksun molemmat.

Juhuu! Taputusta tauotta!
Pellepuku ja papukaijamerkki!

voi viddu Varkaus missään keskisuomessa ole.itäsuomessa se on,tuli tuksu nähtyä kaupungilla viikkositten perjantaina ja artsimyös

Moikkelis! Mulla on kaksi koiraa, kaksi silikonitissiä mutta vain yksi alkoholiongelma. Kaikkea hyvää mun lukijoille. Kerron lisää seuraavassa lbogissa.

Tuija helvettiin täältä bloggaamasta! Se ei usein edes kirjoita ja sillonkin täyttä paskaa, niin tylsää ettei tottakaan!

Onhan nyt koko Suomen älyköt saatu pistämään parastaan. Mielenkiintoista, heillä on kaikilla paljon painavaa sanottavaa nykyisen Suomen tilasta.

Tää touhu alkaa viitata siihen, että Tuksukin on tulossa takaisin kotiin eli Hymyn bloggaajaksi. Täällähän on koko muu lähiperhe.

Veikkaan, että tämän vuoden aikana myös HK on täällä.

Juliaon niiiiin kaunis ja seksikäs mirri! Kuvassa on myös mahtavat tissit sopivasti tyrkylllä. Kyllä moni mies panis Juliaa jos vaan sais luvan!

Jaahas, tämä on nyt sitten Tuksun neljäs blogi:
Seiska, Dolls, Artsin blogi täällä ja nyt Jullen myös.
On siinä perhana vieköön näpyttelemistä, kun pitää keksiä jokaiseen uudet kehut itsestään.

ja nyt kyllä todella jännittää, onko ”Jullen” blogissa skandeja? huh huh, sietämättömän kutkuttavaa. Onko thaikkuläppäri käytössä vai joko ollaan kotona uskomattoman upean Äplmäkin ääressä?

Tuksu joutuu paiskimaan töitä, kun sen pitää oikolukea Artsin blogin lisäksi myös Julian blogit.

Kummituksille pakastepizzaa 🙂 Oliko pepperoni- vai jauhelihapitsa? Aina kun luulee, että Hymy ei vois vajoo enää alemmaks, niin pystyy vielä yllättää.

Julia on ihan fiksu tyttö. Naureskele sinä OMG vaan itsellesi!

Julia on ihan fiksu tyttö. Naureskele sinä OMG vaan itsellesi!

Tätä me kaikki tarvitsemmekin,alkkisongelmaisen kertomaan kuinka naitattaa

Hienoa! Saadaan naureskella toisenkin Tuksun hölmöilyille. Vinkki: Kirjoita niistä kummituksista ja esittele niitä kauniita taideteoksiasi. Ne onn niin hienoja!

Oma kommentti