Julia Tukiainen maalasi muotokuvan kohujulkkiksesta – kenestä?

Julia Tukiainen kesäJulia Tukiainen maalaa harrastuksenaan tauluja. Viehättävä taidemaalari sanoo maalanneensa myös pari muotokuvaa Johanna-siskostaan.

– Taulut ovat minulla kotona Jollaksessa seinällä. Niitä en myy, mutta kopioita saa ostaa.

Julia kertoo maalaavansa melkein kaikkea, maisemia, abstraktia, erilaisia tunnetiloja…

Neito viettää nyt kesälomaa perheen mökillä Varkaudessa, jossa Johannakin on.

– Ja miesrintamalla menee erittäin hyvin. En halua tässä vaiheessa kertoa tarkemmin. Sanotaan että rakkautta on ilmassa, Julia vihjaa.

Teksti:Mika Lahtonen
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Taiteilijasisarukset
Kyllähän noita kahta sisarusta voidaan jonkinlaisena taiteilijoina pitää,ovat onnistuneet mauttomalla esiintymisillään(tappelut,väärinkäsittämiset,pahoinpitelyt,känniajot,esiintymiset laulu-tanssitaidottomina,käsiraudoitettunaym.paskaa)tekemään itsensä tunnetuksi.Jonkinlaista taidetta sekin kai on

Suuri Taiteilija?
Poikani teki esikoulussa 6 vuotiaana minulle perhostaulun,pellavakangas oli kiinnitetty vanerille,johon oli liimattu kankaasta leikattuja kukkia sekä värillisestä kankaasta leikattu perhosen siivet ja asianmukaiset silmät jne.Tämä taideteos on edelleen makuuhuoneeni seinällä,yksinkertaisuudessaan se on kaunis ja rakkaudella äidille tehty,mutta kyseessä oli kuusivuotiaan käden taidon näyte.Jos liki kolmekymppinen alkkis liimailee Tiimarista ostettuja kuvia paperille ja sutaisee siihen muutaman vesiväri viivan ja muutaman vaahtokarkin,tuskin se vielä mitään taiteellisuutta osoittaa.Jos onkin päässyt esittelemään silikonejaan johonkin pornolehteen ja on jatkuvasti julkisuudessa kännäämisestään aiheutuneiden tappelujen vuoksi ja yrittää tuollaisilla lapsentasoisilla töheryksillään nostaa profiliaan,ei tee ihmisestä taiteilijaa

Julia Tukiainen maalasi muotokuvan kohujulkkiksesta – kenestä?

— onko niin huono, ettei siitä saa selvää ??

ERILLAISIA TUNNETILOJA MAALAILEN,heh no niitä tunnetiloja tulee pameista+sidukka+jalkaraudoista ja pellenä olosta.

Julia on hottis. Miksei hymy voisi pyytää Juliaa uusiin nakukuviin? Olisi käyttöä

tämä em. taiteilijan oma kommentti on kyllä paras: ”Julia on aina ollut kaunis, karismaattinen ja mediakiinnostava kuten siskonsa megablondi Johanna.”

:DDDD LOL LOL LOL

”Hauskoja nuo kateellisten kommentit. Harvalla rohkeus ja taito riittäisi tuohon mitä Julia tekee. Hienoa Julia, suomi tarvitsee tuollaista naista ja taiteilijaa!”

ensinnäkään ei ole yhtään syytä olla kateellinen yhdestäkään Tukiaisesta, koska omat asiat miljoona kertaa paremmin. Sarjakuvia
ja tauluja tekis…ei se ole rokeudesta ja taidosta kiinni…ajasta ja halusta vain.

No eipä ole vaikeata arvata kenet lienee maalannut. Kuten artikkeli mainitsi Johannan niin tietty hänet ja tietty Arton. On se vaan niin, että nämä kummatkin sisarukset ovat pahasti henkisesti jälkeenjääneitä ja pihalla tästä maailmasta kuin tamppoonin naru. Jos olisin heidän isä, niin olisin heidän terveydestä huolissani ja harkitsisin heitä holhouksen alaisiksi kumpaakin.

Taidemaalari? ”Oikeana” taiteilijana nousisivat niskakarvat pystyyn, kun diapamivetoista töhertelijää tituleerataan jo ihan taidemaalariksi. Tuommoisia kötöstyksiä (ja paljon parempia) on lastentarhojenkin seinät täynnä.

Olen nähnyt niitä Julian pilleri hiprakassa maalaamia ”tauluja” niitä nyt ei taideteoksiksi voi sanoa.
9-luokalla piireltiin samanlaisia piirroksia koulussa.

Mä oon niin kade, kun en koskaan ole joutunut poliisin pidättämäksi jalka- ja käsiraudoissa. Oon tosi kade, kun en vaan saa väärinkäsitettyä kamaa kaupoista, ja en oo asunnoton tai muiden nurkassa loisija. Kateellinen olen myös, kun mua ei koskaan ole kääritty mattoon tai uhattu tappaa.

Toistoa. Juuri vuosi sitten ’neitosten’ kesälomalta uutisoitiin vesivärituherruksia, joihin oli liimattu härpäkkeitä ja Johannan kautta olisi saanut ostaa.

Rohkeus, hahaha. Rohkeus ja taito ei kulje käsikädessä.Sitten kun Julia pitää näyttelyn ja myy taulujansa häntä voi sanoa jonkinlaiseksi taiteilijaksi.

Hauskoja nuo kateellisten kommentit. Harvalla rohkeus ja taito riittäisi tuohon mitä Julia tekee. Hienoa Julia, suomi tarvitsee tuollaista naista ja taiteilijaa!

Ensimmäinen lause kertoo kaiken oleellisen: Julle maalaa tauluja harrastuksekseen. Siis huvin vuoksi, ei väitäkään olevansa suuri taiteilija. Ja jokainen saa toteuttaa itseään maalaamalla juuri sellaisia tauluja kuin itse haluaa!

onkohan samanlaisia töherryksiä mitä joskun näytetty, olen itse huono, mutta silti osaan maalata paljon paremmin. sen sijaan 7v tyttäreni maalaa samalla tavalla.

Julian mielestä ylläoleva juttu on kauniisti kirjoitettua tekstiä hänestä ja se johtuu siitä,että Hymyn päätoimittaja on rakastunut Tuksuun.Sallikaa mun nauraa

jee .. MUT, eipä oo kuulunút viime syksynä tilamaani maalausta 🙁
et juhliminen on etusijalla eikä maalaaminen 🙁 🙁

Julia on aina ollut kaunis, karismaattinen ja mediakiinnostava kuten siskonsa megablondi Johanna.

Missä se vtun tuherrus on?Taas niiiin turha ”uutinen”.

Hahahah, olipas uutinen jälleen. Toimituksessa kesätyöläiset miettii, että kuinka paljon soopaa voi suoltaa. Oisitte ees hankkinut muutamia kuvia tauluista tai edes siitä kohujulkkiksesta. Sitäpaitsi kohujulkkis on jo aika mennyttä aikaa…yleinen vitsi ois parempi sana kuvaamaan tunkeroa

Sinä et tiedä oikeasta rakkaudesta ja aidosta parisuhteesta yhtään mitään. Kuten ei siskosikaan.

Pidä vaan ne taulut oman tuvan seinillä, niin kaikki on tyytyväisiä.

Oma kommentti