Julia Tukiainen ryhtyi hierojaksi!

Julia Tukiainen kesäJohanna Tukiaisen pikkusisar Julia Tukiainen yllättää. Hänestä on kuoriutumassa hierontabisneksen ammattilainen.

Asia käy ilmi Metropoli-verkkolehden netti-TV:n haastattelusta, jossa neitokainen kertoo freesinä ja kauniina elämästään, opiskelustaan ja muun muassa siitä, miksi joutui jokin aika sitten esiintymiskeikalta sairaalaan.

-Minulla on ollut näitä pommiinnukkumisia, joten ryhdyin opiskelemaan Helpan kauneusalan yksikössä iltalinjalla, neitokainen paljastaa netti-TV:ssä.

-Beauty is my bisnes. Minusta tulee myös kosmetologi, meikkaaja ja jalkojenhoitaja.

Näin hehkeältä kilot karistanut ”hieroja-Julia” videolla näyttää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Ai sua ihmetyttää kun tunkki kehuu siskoaan ja itseään ja sitten huomaat ettei niille kehuille olekkaan aihetta????

Ihmetyttää kun JOhanna mainosti kuin hyvä oppilas julia oli ja kuin täysdellisen ihania kasvohoitojakin teki hänelle ja muille, ja nyt te kerrottte et julia potkittiin pihalle? Ja Johanna sai 3 siskoltaan joululahjaksi lahjakortin kasvohoitoon.. Mihin Julian taidot katosivat?

🙂 eipä neiti pärjännyt edes iltalinjalla! Potkut tuli sieltäkin!

Ab:lle, kyllä se on niin, että Julia sai potkun perseesensä tuolta iltalinjalta, koska ei ilmestynyt tunneille niinkuin piti. Ei tuolta koulusta valmistu ainakaan toistaiseksi etäopiskelulla

En tiedä koska tää on kuvattu mutta ei pärjännyt edes iltalinjalla.
Tästä opiskelun kestosta veikkailtiin paljon kun se alkoi eniten veikkauksia tuli kahdenviikon paikkeille mutta myös osumia tuli kun veikkattiin et ennen jouluu loppuu opiskelut.
ps.kukaan ei veikannut että hän joskus valmistuis mihinkään

No ihan kuule taitaa olla uusi video kun se on vastikään tonne saitille ilmestynyt. Ja se kertoo vaihtaneensa linjaa puolentoistakuukauden jälkeen. Joten jos sä oot siellä aamulinjalla niin mitäpä jos ottasit asiast selvää.

Waaaanha.. Tuo video kuvattu joskus kesällä, jolloin Julle vielä koulua kävi ahkerasti sen viikon-kahden ajan. Nykyisin neiti potkittu pihalle koulusta, kun ei neitiä siellä näkynyt. Että se siitä hierojan urasta!

Oma kommentti