Julia Tukiainen: ”Toivuin masennuksesta ja löysin uuden miehen!”

Julia Tukiainen kesäHymyn bloggaajana aloittanut Julia Tukiainen kirjoittaa ensimmäisessä postauksessaan uudesta rakkaudestaan sekä vuosien taistelustaan masennusta vastaan.

-Sairastuin vakavaan masennukseen v. 2007 ja vihdoinkin voin sanoa, että tunnen olevani toipumassa siitä. Elämässäni puhaltaa nyt uudet tuulet ja rakkausrintamallakin on uusi mies. Hänestä en halua vielä tässä vaiheessa kertoa sen enempää kuin että hän on minulle erittäin rakas ja tärkeä. Olen hyvin onnellinen, että me löysimme toisemme. Minulle miehessä kaikista tärkein asia on luonne ja rakastan sitä, että hän on huumorintajuinen, hauska ja hyvin älykäs.

Julia jatkaa vielä miehensä ylistämistä.

-Hän saa minut aina hymyilemään ja tuo elämääni paljon iloa ja onnellisuutta. Suhteemme on vielä alkuvaiheessa, joten aika näyttää mihin elämä kuljettaa. Mutta sen voin sanoa, että tämä ihastumisen tunne on ihan uskomattoman ihana. Hän on ensimmäinen ja viimeinen asia mitä mietin päivän aikana ja on ihana tunne, että aina kun hän soittaa olen ihan haltioissani.

Lisää Julian ajatuksia voi lukea Julian blogista.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Julia Tukiainen

Kommentit

”voi tollukat sentään” no nyt ei ollukaan kyse mistään laskuhumaloista vaan siitä voiko masentunut ihminen bilettää

Kyllä se masennus Jullella takas tulee jos mies lähtee. On nää Tuksu-siskokset aikaslailla läheisriippuvaisia onnettomia.

ddddddddd:lle Kuules idiootti, eikö tullut mieleen että nousuhumalan jälkeen tulee LASKUHUMALA ja masentuneella ihmisellä laskuhumala voi viedä hengen, koska itsemurhariski kasvaa! Ja onhan Jullesta nähty miten se ”bilettäminen” usein päättyy, joka jalka- ja käsiraudoissa kusilammikossa makaamiseen tai mattoon käärimiseen

Juu, ja herra/rouva kanssasi! Herroista en niin tiedä, mutta isosiskosi rva Länsman on mielestäni erittäin huonoa, jopa tuhoavaa seuraa sinulle.

Ensi viikko ei tule olemaan sinulle helppo, varsinkin jos Tunkio hoveineen ja sidukoineen saapuu Jollashoviin.

Hanki ihmeessä itsellesi oma, yksityinen kämppä, vaikka pienikin sellainen, johon isosiskollasi ei ole tulemista.
Sosiaalityöntekijät kyllä auttavat asiaasi, kun pyydät nätisti ja nöyrästi.

Sinussa on ainesta, nyt hommaa oma tuksuvapaa elämäsi niin menestyt.

Kaikkea hyvää! Ryhdistäydy!

JULIA! Vaikka olenkin lukenut sinusta ja siskostasi paljon paljon höpönlöpöä, niin ainakin on sympatiat nyt tätä juttua kohtaan. Ihanaa että olet parantumassa masennuksestasi. VOIMIA!

Miksei vois olla bilettämässä jos on masentunu? nousuhumalassa tuntee mielihyvää mitä ei monesti masentuneena muuten tunne ollenkaan

Ootko sä nyt tän jätkän nähnyt ees livenä, kun viimeksi olit säälittävästi jo perustamassa facessa perhettä tuntemattoman kanssa?

Nimimerkki Omituista kyseli, että miten ”masentunut” ihminen on jaksanut bilettää siskonsa kanssa vuosikausia. Samaa ihmettelen. Mutta väheksymättä Juuliskaa, voinen otaksua kyseessä olevan n.s. julkkismasennuksen. Keskivaikean masennuksen sairastaneen puolisona voin omasta kokemuksesta todeta, että työkyky ei ole kohdallaan, kun on oikeasti masentunut. Ai niin, mutta onko Jullella mitään työtä ollutkaan? Julkkismasennus jää vaikka metsään, kuten entinen missi ja kulttuuriministeri kertoili erään lehden kannessa takavuosina. Eipä tämä masennus ole tullut esiin Jullen sekoiluista kerrottaessa. Nyt on kännäämiselle sitten ”syy”. Surullista. Mutta: saipa taas nimensä nettiin…

Miten ihmeessä ”masentunut” ihminen on jaksanut samanaikaisesti bilettää sisarensa JOhannan kanssa vuosikausia?

Mikä nää Tukiaisen sekopää siskokset saa luulemaan että meitä kiinnostais paskaakaan niitten valheellinen glamourelämä? Typerät lehmät on lyöny korttinsa pöytään jo aikoja sitten, ja se ei todellakaan ollu mikään voittajakäsi.

voisitko viemärisika hukuttautua siihen takana olevaan lätäkköön !! thank´s a million.

Oma kommentti