Julkisuudessa miljonäärinä esiintynyt mies jätti taksit maksamatta: Taksiyrittäjä esittelee pantiksi saamaansa ajokorttia

Taksiyrittäjä ja julkisuudenhenkilö Antti Kurhinen esittelee Hymylle ajokorttia, jonka hän on saanut pantiksi julkisuudessa miljonäärinä esiintyneeltä mieheltä. Miehestä on kirjoitettu mediassa useita juttuja. Antti sai pantin haltuunsa jo viikko sitten.

-Minulle kävi niin että annoin hänelle käyntikorttini edellisen kyydin aikana, ja nyt hän sitten yllättäen soitti minut Kirkkonummelle noutamaan itseään Espooseen, Kurhinen kertoo.

-Kun tuli maksun aika, hänellä ei ollutkaan siinä maksua antaa. Matkan hinta oli 150 euroa. Hän antoi minulle ajokorttinsa pantiksi ja sanoi hoitavansa homman ensi tilassa. Mutta hän ei ole soittanut, vastannut puhelimeen eikä hakenut korttiaan. Olen nyt joutunut tekemään hänestä rikosilmoituksen, Kurhinen pyörittelee päätään.

-Tämä on ihan selvä juoksutaksi.

Hymy on nähnyt tehdyn rikosilmoituksen.

-Ei vielä käyttänyt edes maskia, Antti hirvittelee.

Heidi, 24, Pieksämäeltä – maailman seksikkäin isoäiti – Pia Lambergin tiukat kuvat – katso kaikki ilmaiseksi täältä, Erotiikka-Hymystä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, miljonääri, taksi

Kommentit

Ei vaan taideta juoksutaksissa mitään kortteja jälkeensä jätellä…

Oma kommentti