Julkkishomo sukua Tarja Haloselle!

Suomen ensimmäinen Mr. Gay FinlandKenneth Liukkonen on kertonut kommenttinaan vellovaan homokohuun, ettei hän aio erota kirkosta.

Turkulainen oikeustieteen opiskelija valittiin homomissiksi muutamia kuukausia sitten. Hymyn tiedossa on Kennethin yllättävä tausta: hän on sukua presidentti Tarja Haloselle. Halonen taas on toiminut aikoinaan Seksuaalinen tasavertaisuus -yhdistyksen riveissä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tarja Halonen, Kenneth Liukkonen

Kommentit

Kyllähän se aika hurjan näköistä on kun pressan juhlissa nämä pingviinit avoimesti tanssii keskenään ja ilmoittautuvat pareina saapuessaan. On tää luonnottomaksi Halosen aikana, eipä tuo Halonen homostelua mainostanut silloin kun valituksi tuli. Ei olisi meinaan varmasti tullut valituksi siihen aikaan jos olisi nykyisen avoimesti ritarien puolta silloin pitänyt. Vaikka tarkkanäköiset varmasti tajusivat mihin tämä johtaa kun tiedettiin kuitenkin Halosen Seta tausta.On se kumma kun ne jotka eivät homostelua luonnollisena pidä ja sen suoraan sanovat ovat suvaitsemattomia ja ahdasmielisiä mutta jos nämä radikaali homot puhuu ties mitä kammottavuuksia kuten Pink black block niin sitä ei noteerata mitenkään! Vain heteroja saa syrjiä ja nimitellä eikä se ole viharikos mutta kun sanoo ettei homostelu ole normaalia niin kohta häkki heilahtaa! Normaalit perhearvot ja luonnolliset asiat kunniaan ja vähemmistöjen diktatuuri pois tästä maasta! Ei demokratiassa kuulu nöyristellä vähemmistöjen sairaita vaatimuksia vaan enemmistön! Hyvä Perussuomalaiset!

Suomi on homojen ja persläpien valtakunta. Hyi! minkälaiset johtaja ministerit meillä onkaan.
Ennen naurettiin Ruotsia. No mites nyt suu pannaan vaiko suuhun.
heheheheheheh.Suomi neitoo….

eipä paljoa ole huudeltu tästä julkisuudessa, kuka lesbo asuu homon kanssa. ihan vain kulissin takia. ja jos joku tietää, niin paras olla hiljaa. lapsikin on jo aikuinen.

Tähän ei voi sanoa, kun aika homoa. Suomi on homojen hallussa. Tämä on tätä päivää.

Aika pienin teoin sitä pääsee Suomessa julkkikseksi. Tosin panisin kyllä. 😀

homomissiksi valittiin??! xD päivän naurut… oliskohan kuitenki homomister..

Oma kommentti