Julkkismies duetoi Tukiaisen kanssa – kuka?

Johanna TukiainenKohumanageri Tuija Järvinen on jälleen vauhdissa, eli ei päivää ilman uutista Iisalmen suunnalta.

-Tukiaisen levyuran suunnittelu jatkuu kiivaana. Uutta musiikkia tehdään. Euroviisusuunnitelmia ei ole haudattu, päinvastoin. Olemme alustavasti kysyneet projektiimme erästä suomalaisen musiikkimaailman grand old mania, Veikko Samulia, ja hän on näyttänyt idealle vihreätä valoa.

Hymy ei tavoittanut Veikko Samulia kommentoimaan asiaa.

Lisäksi Järvinen etsii Tukiaiselle duettoparia.

-Hänen pitää olla suomalainen mieslaulaja, ja mielellään hyvin tunnettu, Järvinen linjaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Veikko Samuli

Kommentit

Tää on hölynpölyä koko juttu. A: Tukiainen ei osaa laulaa. B: Kuka ”julkkismies” lähtisi mainettaan ryvettämään Tuksu-duetolla? Siitä huolimatta, että Seiska eli Hymy kovasti puffaisivat levyä?
Onneksi oikeiden julkkujen, eikä tyrkkyjen, pururata ei ole vettynyt. Tai ehkä Masa Nykänen voisi olla hyvä laulajakaverivaihtoehto, sehän on parissakin suhteessa samalla alalla Johannan kanssa: vähäpukeistanssija ja turha julkkis. Ja varmasti osaa kääntää negatiivisenkin julkisuuden omalta osaltaan postitiiviseksi. Ja vielä ollaan viisuihin pyrkimässä…. Uskoo ken tahtoo.

Ari Koivunen on jatkuvasti esillä, siinäpä kunnon hevi”mies” pariksi…

Ihan taatusti Frederikistä kyse! Sopivatkin hyvin yhteen…

Vai että Jari. Mutta kun se ei taida tytöistä piitata 🙂

Jari Sillapää käy kuulemma aivan kuumana Tunkkiin!

Siis tää lento lähti jo, laiva meni jo, turhaakin turhempi taidoton paksu henkilö, noitahan Suomessa riittää sadointuhansin.

Onnea vaan etsintään. Uskoisin että halukkaita ei ihan jonoksi asti kerry…

Just! Anna tuksun lähteä Como-järvelle – sehän tosin vaihtuukin kotimaan matkailuun loppumetreillä. Veikko ei varmaan olekaan hymyn tavoitettavissa tässä asiassa, ei myöskään Junnu, Repe eikä Saukki. Toivottavasti joku ammattiauttaja löytyy…

Oikeesti, unohda Tuija suunnitelmat pliis! Johanna on lähdössä juuripian Como-järvellekkin. Anna Tuksun rentoutua hermolomalla rauhassa, älä piinaa työn raskaan raatajaa enää yhtään lisää.

Kukaan ammatilaulaja ei lähde tukiaisen ja ton vampyyrimanagerin kelkkaan. Johan Reetukin kieltäyti menenästä,se on oman uran loppu se.

Mites olisi Jaakko Teppo?? äänialat sopisi niin hyvin yhteen ja olisi siinä tosi glamööööriä.

EHDOTTOMASTI URIAH HEEPIN LAULAJAKSI. ENTISET ” HUONOT ” ULOS.SISKO VOISO OLLA RUMPALI.

Sinkkua ei voi ostaa mistään, koska huijapuijamanageri jarruttaa levitystä kaikin keinoin. Tuksun maineella koittaa vain saada oman pärstänsä näkyviin, onhan se nähty. Vai onko takana sittenkin kosto?

ei sitä raukkaa kukaan kuuntelis halme tai nykäsen hulttiot

Hyviä vaihtoehtoja duettoon olisivat Danny, Tony viikinki Halme

Johanna toivottavasti laulajan urasi jatkuu pitkään sillä olet todella loistava ja ammatti taitoinen esiintyjä ja laulat hyvin.

Vähän lisää löylyä: Voiko nainen pahemmin v–lla toiselle, kuin laittaa laulamaan keskeneräistä biisiä tena päässä? Jossu, älä laita (enää) nimiä mihinkään papereihin ja lue ne pienellä painetut asiat. Kuinkahan paljon selvää setelirahaakin olet tämän sekoilun takia menettänyt kuumimman keikkakesän aikaan?

Jossu he, vinkki: Luputiinin kuva persauksiin äkkiä tollasella managerille – sun maineella ja meiningillä olis pitänyt saada paljon enemmän keikkaa ja hyvää julkisuutta. Kauan sitten ois pitänyt tulla uutta mastkua ja se duetto halmeen kanssa tuotantoon kesän alussa, festarit on ohi hei! Myöhäistä, myöhäistä. Näköalatonta kohellusta, kun vielä kehdataan toimia tavallaan työnantajaa vastaan rakentamalla tämän maineen siivellä omaa onnetonta uraa. Hävettää koko ammattikunnan puolesta. Tonylla on toivottavasti kokemusta ja arvovaltaa tässä asiassa.

Jumalaut järvinen! Nyt vähän isompia paukkuja kehiin. Kohukaunottarella pitäisi olla sata kertaa kovempi manageri. Pidä vähän taukoa ”uutisissa”, väljähtyy…

Oma kommentti