Julkkismissit ja kohumallit mokasivat: Salaiset puhelinnumerot paljastuivat netissä!

Hiljattain kohuttiin Johanna Tukiaisen kännykkänumeron päätymisestä vieraisiin käsiin.

Nyt Hymy-lehti on selvittänyt, mitä kautta puhelinnumerot mahdollisesti päätyvät asiattomiin tarkoituksiin. Monien muidenkin kohukaunottarien puhelinnumerot ovat täysin julkisesti saatavissa internetin tietystä virallisesta verkkopalvelusta.

Julkkiskaunottaret ovat mokanneet itse. He ovat unohtaneet omien toiminimiensä kohdalla poistaa puhelinnumerot tietokannasta. Näin ollen esimerkiksi Martina Aitolehden, Noora Hautakankaan, Ninni Laaksosen, Anne-Mari Bergin, Marika Fingerroosin, Jasmin Mäntylän ja monen muun kohumallin tai -missin puhelinnumerot ovat kaikkien halukkaiden löydettävissä.

Asiasta kertoo Hymy-lehden kesäkuun printtiversio, mistä myös paljastuu, mitä kautta numerot ovat jokaisen selvitettävissä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg, Jasmin Mäntylä, Johanna Tukiainen, Marika Aitolehti, Marika Fingerroos, Ninni Laaksonen, Noora Hautakangas

Kommentit

Ensinnäkin. Ketä kiinnostaa noiden tyyppien numert.
Eihän tuossa listassa ollut yhtään kiinnostavaa nimeä.
Kaikki turhia pellejä.
Numerot jakoon vaan….

YTJ ssä kaikkia ei saa esiin etunimi-sukunimi yhdistelmällä, pitää laittaa sukunimi-etunimi

Numero 4 kommenttiin:

eiköhän se Hymy päinvastoin tee näille pölkkypäille palveluksen, kun vastedes tietävät salata numeronsa, eikä jatkuvasti tarvi olla häiriköitä pelkäämässä.

URPOOOOOOOO!!!!

”Asiasta kertoo Hymy-lehden kesäkuun printtiversio, mistä myös paljastuu, mitä kautta numerot ovat jokaisen selvitettävissä.”

Kannattaisiko vähän miettiä ennen kuin julkaisee lähteitä… Hymy luo tällä tavalla vain uusia julkkisten ahdistelijoita.

Oma kommentti