Jungner kuittaili Niinistön ministeripestistä!

Mikael JungnerParlamentaarikko Mikael Jungner on päivittänyt Facebookiinsa ”helpotuksen huokauksen” siitä, ettei persujen hallitustaipaleesta tullut totta. Demariedustaja ei ainakaan olisi nähnyt sotasalkun rivassa Jussi Niinistöä, tai siltä ainakin purkauksen perusteella vaikuttaa.

-Luulenpa että Suomen Puolustusvoimista kuului syvä helpotuksen huokaus, kun perussuomalaisten Jussi Niinistöstä ei tullut puolustusministeriä, Jungner naamioi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mikael Jungner, Jussi Niinistö

Kommentit

Ja nyt kansa huokailee kauhuissaan demarien hallitukseen menosta: onko ministerinä ylioppilas heinäluoma, ylestä kenkää saanut Junger, kiertopalkinto Kuznev jne….? onnea suomen kansa seuraavaksi 4 vuodeksi, sillä sitä tarvitaan

Ja miksiköhän ”syvä huokaus”? Niinistö olisi ollut taustaltaan sopiva puolustusministeri. Ihmettelen tämän sirkusapinan jatkuvaa mussuttamista?!

Vaan onhan SDP:n puoluesihteerilla työväenluokkaan sopiva avoauto…

Jos demarijohto on tällaisia kusipäitä täynnä joiden ainoa motiivi on mollaaminen,niin ollaan pahasti metsässä.

siksi sai komeaan muijan,kun on suomen koulutetuin ja varmasti viisaimpia johtajia,henkilöpolitiikka ylessä oli hänen aikanan erittäin hyvä

Sotakoiria on armeijassa mutta ei sotamarakatteja. Miten tuo on saanut niin hyvännäköisen muijan?

Mikaelista piti tulla suuri ja innovatiivinen johtaja, mutta hän olikin arjessa ihan tavallinen paskantärkeä pikkupomottaja.

Nyt pitäisi saada huomiota puoluesihteerinä.

ei osannut pitää ylen pomona turpaansa kiinni, ei osannut pitää demareitten puoluesihteerinä turpaansa kiinni, eikä osaa k-edustajanakaan.

tosiaan kummallinen tapa jatkuvasti haukkua jotakuta,antaen samalla itsestään todella typerän kuvan.voi kun keskittäisi tuon kaiken energiansa johonkin positiivisempaan.

Ihme äijä! Aina haukkumassa kaikka muita. Mitähän tää pelle on politiikan saralla aikaan saanut — ei yhtään mitään.

Oma kommentti