Jussi on Robert Heleniuksen paras frendi – ja uskaltaa takuulla sparrata tämän kanssa!

Jussi KoivulaJussi Koivulan paras kaveri nyrkkeilypiireissä on tuore raskaan sarjan Euroopan mestari Robert Helenius. Viikon Robbea vanhempi Jussi kertoo, että kaksikko soittelee toisilleen säännöllisesti.

-On tunnettu amatööriajoista asti. Puhelinlaskuille kertyy hintaa, kun tulee niin paljon ulkomaanpuheluja, ja puhelut kestävät pitkään. Kerrotaan toisillemme asioita, joita ei paljasteta edes vaimoille, Jussi tunnustaa Hymyyn antamassaan haastattelussa.

Jussi itse kulkee parhaan kamunsa jalanjäljissä kohti Euroopan kärkeä. Suunnitelmissa on otella vuonna 2012 neljä kertaa. Sen jälkeen mies on valmis EM-matsiin.

Lue Jussin koskettava elämäntarina uudesta Hymystä. Mies on kotoisin perheestä, jonka neljä jäsentä on kuollut alkoholismiin. Jussi valitsi elämänsuuntansa toisin, ja se kannatti.

Jussin perhehelvetistä lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Robert Helenius, Jussi Koivula

Kommentit

Toivon sulle Jussi loistavaa menestystä kohti huippua ja todellakin toivon,että saavutat MM tittelin.. sulla jos jollain on mahdollisuudet siihen.. ensimmäisen kerran näin,kun nyrkkeilt Jarkkoa vastaan niin teit mahtavan vaikutuksen..Oot huippu lahjakas ja todellakin sinä jos joku ansaitset sen isoimman kruunun..!

Oma kommentti