Jutta G huippukunnossa – katso kuvat!

Jutta GustafsbergFitnesskisoihin treenaava Jutta Gustafsberg alkaa olla lähellä tavoitepainoaan ja lihaksetkin alkavat olla jo kasassa. Mimmi on päivittänyt kuulumisiaan aika ajoin ja nyt on enää viitisen viikkoa h-hetkeen. Treenaamisen ohella Jutan on hoidettava myös tavalliset arki asiat kuten Max-pojan kouluun lähetys ja työt yrittäjänä.

– 5 viikkoa on kisoihin aikaa ja aikataulussa mennään sen suhteen. Onneksi mieli ei kiristy, mutta keho senkin edestä. Vointi on oikein hyvä, joskin tällä viikolla paino ei ole pudonnut juurikaan. Go Fat Go -haasteen kanssa tehdään kovasti töitä. Uusi ohjelma, uudet nettisivut ja forumi pitävät huolta siitä, että työt ei lopu kesken. Maxin koulun alkaminen on myös aiheuttanut päivän rytmittämistä. Aamulenkit tulee tehtyä jo aikaisin pojan nukkuessa vielä viatonta unta. Varsinkin loppu viikosta herääminen on varsin helppoa, kun keho alkaa olemaan tyhjä ja näläinen. Tämä onkin dieettaamisen parhaita puolia! Herään ennen herätyskellon pirinää pirteänä kuin peipponen, Jutta blogittaa.

Jutan huimat kuvat!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

TUO MIMMI ON NIIN KUVOTTAVA NAAMASTA JA PUHEISTAAN. MUUTA KOMMENTOITAVAA EI OLEKAAN.

Eihän järki puhe!ole kateellista!! miks ihannoida kaikkea,kun voi sanoo suoraan mielipiteensä!

Jutta julkaise oma fetissivideo! Kysyntää olisi! Paljon nahkaa, kumia, öljyttyjä lihaksia ja hydrauliikkatoimintaa.

Pöö ja Ei yllätys….tätä se elämä vaan on. Jos en väärin muista on Jutan max-poika toisella luokalla, ja mitäs sitten jos poika nukkuu sen aikaa kun mamma juoksee lenkkinsä?? Itselläni on lapset joutuneet jo ensimmäisestä luokasta lähtien itsekseen nukkumaan ja heräämään koulutielle kun tämä mamma on lähtenyt aamu seiskaksi töihin. Enkä todellakaan ole kokenut tekeväni väärin. Lapsilla on puhelimet, joilla saavat vanhempansa kiinni jos hätä iskee.
Ihan turhapäiväistä ihmisten syyllistämistä ja kateellisten panettelua. Jutta on varmaan se maailman paras äiti omalle lapselleen kuten meistä jokainen omilleen.

Hahaa! Jutalla on NIIN silkkarit ja täytyy olla homo koskeakseen häneen.

Ei muuten oo mitää lerssejä badarimuijilla! Tunnen monta ja posliinipipari löytyy kaikilta! Ootte vaa kateellisia ku niillä on isot tissit ja kiintä, lihaksikas vartalo.

täydellinen vartalo! JATKA SAMAA LINJAA! JA RINNAT ON TOSI IHANAT!

onsitä tana muutkin,17 viikkoa ja 17 kiloa pois 13 cm vyötöröltä.ilman tonalinia tai muita laihdutuslääkkeitä

Siis jättääkö se mukulansa yksin nukkumaan???
Tostahan tarttis teherä ilimootus lastensuojeluun!!!!!

Herrantähäre mikä kuvatus naiseksi!!! Kamalaa!!!
Tietyissä piireissä näyttää varmaan silmään upeelta, mutta ei saa….a!
Itse pidin Jutan naisellisista muodoista ennen tätä ihme bodari touhua!

kOMPPAAN EDELLISTÄ KIRJOITUSTA TÄYSIN!! ON ERITTÄIN EDESVASTUUTONTA JÄTTÄÄ LAPSI YKSIN!!JA VIELÄ KERTOA SIITTÄ täällä!!! KUN ON KAIKEN MAAILMAN HULLUJA LIIKKELLÄ!!!! KROPASTA VIEL SEN VERRAN! MAKUNSA KULLAKIN! MINUSTA TUOSSA NAINEN NÄYTTÄÄ JO MIEHELTÄ!

Olenkin ihmetellyt miten mm. Jutta ja Martina Aitolehti hoitavat lenkkeilynsä mutta nyt sekin selvisi: lapsi laitetaan sänkyyn ja lähdetään itse lenkkipolulle. Kunpa minäkin uskaltaisin jättää lapset kotiin ja lähteä. Mieleen vaan tulee väkisinkin kaikenlaista, pahimpana pelkona tulipalo. Mutta kukin tyylillään.

Oma kommentti