Jutta Gustafberg treenaa MM-kisoihin pojan ehdoilla

Jutta GustafsbergViikko viikolta fitness-malli ja yrittäjä Jutta Gustafberg on lähempänä unelmamittojaan tulevia MM-kisoja varten. Naikkonen on kirjoitellut ahkerasti blogiinsa viime aikoina ja antanut niin itsestään kuin muista kanssatreenaajistaan erilaisia ”tilapäivityksiä”. Tällä kerralla pääaiheena on syksyllä tokaluokan aloittava Max-poika, joka näillä näkymin joutuu viettämään kesän lämpimät päivät pitkälti omissa oloissaan.

– Maxilla on alkanut kesäloma. Omat treenit on helpompi aikatauluttaa, kun ei tarvitse kello kaulassa kiiruhtaa aamulla kouluun. Tänäkin aamuna poika pösötteli täysillä unta, kun minä palasin aamuaerobiseltani. 7 vuotiaan (varsin omatoimisen sellaisen) kanssa menee hyvin ja juuri parhaillaan poika on shoppailemassa iso-veikan kanssa Koskikeskuksessa. Ihmettelen edelleen, mihin se vaippapeppuinen taaperoni on kadonnut! Maxin kesäloma on muokattu pienen herran ehdoilla. Luvassa on etelän keikkaa, sporttileiriä, laivamatkaa ja Viron reissua.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jutta Gustafberg

Kommentit

Tällä ”uutisellahan” Jutta petaa ja selittelee tulevaa häviötään . .

Heh, joo ja ensin otsikossa lukee, että Jutta treenaa pojan ehdfoille ja jutussa sitten kuitenkin sanotaa, että poika joutuis olla yksin koko kesän. Kyllä on loistavaa journalismia!

Mistä toimitus päättelee, että Max-poika joutuu viettämään kesän lämpimät päivät omissa oloissaan!!!???

Käytättekö te oikeasti ihmisestä sanaa ”naikkonen”. Piti oikein lukea kahteen kertaan. Jotain rajaa.

Jutta on porno! Ihan ehdottomasti Suomen fetissi nr 1!!!!

Hyvä Jutta. Tsemppiä vaan. Ei elämän tarvitse loppua lapsen saamiseen.

Hanki elämä typerys !Järki ei riitä oikeisiin töihin ?

Kun tehdään tai saadaan lapsia! Äidin tai Isän kuuluisi olla lastensa hoitajia eikä perheen muiden lasten! vastuutonta!

Oma kommentti