Jutta Gustafsberg antoi ohjeita BB-julkkiksille!

Jutta GustafsbergFitness-malli Jutta Gustafsberg kirjoittaa blogissaan mietteitä elämästään julkisuudessa, ja haluaa samalla valistaa nuoria BB-pyrkijöitä julkisuuden vaaroista.

-Ensinnäkin, kuva siitä, että julkkiksilla olisi reilusti rahaa, kalliita vaatteita ja upeita ystäviä täytyy romuttaa heti näin alkumetreillä. Julkkiksella ei ole samanlaista yksityisyyttä kuin taviksella. Sitä on myöhäistä rykiä siinä vaiheessa, kun homma on edennyt tietylle asteelle. Negatiiviset asiat myyvät aina parhaiten ja ihmisten halu soitella vinkkipuheluita on käsittämätön! Jutta tietää.

Annettuaan muutamia neuvoja nuorille Jutta kirjoittaa elämänsä vaikeista asioista, lähinnä ihmissuhteista.

-Kun parisuhteessani alkoi ilmaantua muutoksia toivoin, että saisin olla tavallinen ihminen ja hoitaa asioita rauhassa. Muutama paparazattu kuva ja se siitä. Jossain vaiheessa mitta alkoi tulla täyteen ja viimeisen vuoden aikana olen iloinnut siitä, että olen saanut karistettua turha julkkis leimaa pois. Se on muuten todella kovan työn takana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg, BB

Kommentit

dou ping! oikeasta suunnasta ainakin tulee nuo ohjeet BB-”julkkiksille”. haukottaa…. miten sitä painoa saikaan taas nopeasti alas?

Jokainen ”julkkis”, joka valittaa lehdessä antamassaan haastattelussa haluavansa pois julkisuudesta on pelle, joka ei ymmärrä omien sanojensa koomisuutta.

Ottakaa nyt ihmeessä opiksi senkin julkisuudenkipeät tyrkyt: Keksikää jotain oikeasti mielenkiintoista ennenkuin avaudutte medioissa.

Koittakaapa vaikka oikeasti saavuttaa jotain tai kehittäkää itsellenne jonkin taito! Oisko siinä mitään?

Ja, ei: Big Brother tai joku muu reality -ohjelma ei ole ”saavutus”. Opetelkaa laulamaan ja julkaiskaa musiikkia: Ja, ei: Johanna Tukiais tyylinen määkiminen tai itsejulkaistut demotasoiset naukumiset tyyliin ”Salarakkaat” eivät ole musiikkia. Myöskään typerä, ammatitaidoton ketkuttelu jonkun tanssiryhmän riveissä (tai sellaisen perustaminen) ei ole saavutus: Kuka tahansa Kallion mummokin voi perustaa tanssiryhmän ja luultavasti tanssivat kuitenkin paremmin kuin kukaan teistä tyrkyistä.

Joo, olen saanut julkkismainettani piois, mutta tässä olen Hymyn nettisivuilla haastattelussa. Yksityishenkilönä vai julkkiksena? hmm…..

Ja Hymy vielä siteeraa suoraan sanomisia, eli hänen on ollut pakko sanoa nämä asiat toimittajalle. Onko asia näin, että julkisuudesta pitää vieraantua pikkuhiljaa ja näitä haastatteluja karsitaan vähitellen vai mikä tässä haastattelussa on se perussanoma???

Eli ei halua julkisuutta, mutta kuitenkin täytyy kokoajan poseerata kuvissa, tiedotella medialle tekemisistään ja osallistua kaikenmaailman kissanristiäisiin. Vähän kaksinaismoraalista toimintaa.

Jos haluaa pois julkisuudesta niin pitää lopettaa julkinen kirjoittaminen ja haastattelut ,milloin millekkin juoru lehdelle, ei se niin vaikeaa voi olla. Vertaa vaikka mihin julkkiksiin niin esm moni laulaja on saanut pidettyä yksityiselämänsä omana tietonaan kun ei lähde sille linjalle että kertoo lehdille kaiken.

Oli ennen aika huono kuva tuosta naikkosesta mutta ei se ihan pahimmasta päästä taida olla noista ns. turhista julkkiksista. Rahanahne ja julkisuudenkipeä kylläkin, mutta niinhän aika suuri osa ihmisistä taitaa olla.

Oma kommentti