Jutta Gustafsberg lohduttaa vartalonsa kanssa taistelevia epätäydellisiä naisia!

Jutta GustafsbergSuomalainen fitnessmalli ja yrittäjä Jutta Gustafsberg blogittaa nettisivuillaan mielipiteitään nykyajan ihannenaisen vartalosta ja lupaa antaa miekkoselleen huutia, jos tämä vilkaiseekaan aikuisviihdealan tähtien kuvia netissä.

-Kuka ihme on muuten luonut naisvartaloihanteen? Onko se kapeavyötäröinen, pyöreäpeppuinen, isorintainen ja hoikka? Taitaapa olla. Mitä tavallinen nainen sitten kokee? En täytä tätä ihannenaisen mittaa ja koen olevani vajavainen. Auta armias jos kumppani sattuu katsomaan netistä seksikkäiden naisten kuvia tai videoita, niin jo on hirveä mustasukkaisuusdraama valmiina, mimmi samastuu.

Jutta lohduttaa asiasta kärsiviä naisia muutamilla sanoilla:

-Kuvissa esiintyvä seksikäs nainen ei eritä feromoneja. Häntä ei voi koskettaa, haistaa eikä maistaa. Siksi sinä olet todellisessa elämässä riippuvien rintojesi ja epätäydellisen pyllysi kanssa sellainen, jota miehesi haluaa. Älkää siis olko mustiksia!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

Useimmilla body fitness kilpailijoilla on silikonit jotta heidän kroppansa näyttäisi tasapainoiselta. Kun rasvaprosentin aleneminen pienentää niitä.. Siksi. Ja miksi silareiden tarttis olla aina dd- kannut??

Siis Juttahan on aivan kamalan näköinen nainen muskeleissaan ja pallotisseissään! Jos olisin mies, en koskisi kepilläkään!

Mikset mene poliisiks enää ??? eikö ole töitä???

Öh, Jutta… miksi sitten otit itse silikonit?

Oma kommentti