Jutta Gustafsberg puolustautuu: ”Emme eronneet rahan takia!”

Jutta GustafsbergYrittäjä ja fitnessguru Jutta Gustafsberg kirjoittaa jälleen kiivaasti blogiaan. Tällä kertaa asia koskee hänen eroaan Harri-miehensä kanssa. Jutta puolustelee yhteisen talon myyntiä erittäin kärkkäästi.

-Ei hyvää päivää! Että olisimme eronneet talon takia! Kerrotakoon nyt, että talomme lyhennykset hoituvat kokonaisuudessaan hymyssä suin ja täysin ajallaan. Talomme menee myyntiin omasta tahdostamme loppukesällä, kun kaikki loppufiksaukset on tehty. Mitään kiirettä myynnillä ei ole, mutta yhdelle miehelle tuonkokoinen talo on turhan suuri.

Rahavaikeuksista kierrellään ja kaarrellaan, mutta näin Jutta asian lopulta esittää:

-Ihmisten on ehkä vaikea ymmärtää yrittäjän elämää. Jonain vuonna tuloja ei ole ollenkaan ja toisena ansiot voivat kohota korkealle. Pöytälaatikossa olevalla firmalla ei ole ollut liiketoimintaa, mutta toinen firma on yrittänyt senkin edestä. Töitä siis tehdään ja pirun kovasti. Leipä ei ole pöydästä loppunut, eikä toivottavasti tule loppumaan.

Jutan vastaus lienee osoitettu Hymy-lehdelle, joka uutisoi Jutan miehen puoleisen suvun harmistumisesta ex-miniäänsä kohtaan. Jutussa Juttaa syytettiin huikentelevaisuudesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

”Jonain vuonna ei tuloja tule ollenkaan”. No mikä se sellainen yritys on? Jos on toimintaa, niin kyllä varmasti tuloja tulee. Tappiotakin voi tulla. Jos yrityksellä ei ole kyseisenä vuonna toimintaa, niin sitten voi jäädä tulot saamatta… Mitenkäs yrityksen työntekijöiden palkat maksetaan, jos yritys ei tuota mitään?

Onko muka häpeä olla köyhä? Tietty sit on, jos antaa ymmärtää, et on supernainen joka asiassa.

Oma kommentti