Jutta Gustafsbergin tyyliä arvosteltiin: ”So what, ehkä olen ikiteini!”

Jutta GustafsbergEkaluokkalaisen poikansa Maxin kevätjuhliin tänään lauantaina käpyttelevä fitness-mamma Jutta Gustafsberg päivittää blogissaan kuulumisia dieettiään koskien ja sivuaa samalla humoristisesti Iltalehden tekemää juttua lookistaan.

-Voitte olla varmoja, että blingiä ja blongia tulee olemaan elämässäni aina! Pian 70-vuotias äitinikin muuten käyttää samanlaisia vaatteita. Ehkä me olemmekin ikiteinejä. So what, kunhan oma tyyli löytyy! Jutta nokittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

Mielestäni tämän henkilön sivistyksen puutteesta ja äö:n puutteesta kertoo vaikkapa se, että hän kommentoi suomalaisessa kylpylässä käyntiään about näin, kylpylä oli täynnä rumia ja lässähtäneitä ja lihavia ihmisiä, oliko se joku erikoistapaus vai ovatko suomalaiset näin rumia ja lihavia. Jännä juttu, itse olen ihan normipainoinen nainen mutta en koskaan ole kiinnittänyt mitään huomiota, minkä näköistä tai kokoista sakkia kylpylässä kylpee.

Ja sitten toi ämmä jaksaa haukkua salillä käyviä miehiä niiden pukeutumisesta. Se koira älähtää johon….

Etkö sä tajunnut edes sitä juttua, siis pääpointti ei ole edes ikiteini vaan se, että sä pukeudun armottoman tyylittömästi ja vanhanaikaisesti. Teinit jep pukeutui kuten sinä, mutta joskus 90-luvulla! Olet sellainen vähän niinkuin naispuolinen mattinykänen, pukeutumisen tason suhteen.

tisseissä ei ole mitään mahtavaa, muoviahan ne on…
sama kun ladassa ois jalopuuratti

kiinalainen pöytätennispelaaja dou-ping oli kova sana aikanaan!

Oma kommentti