Jyrkkä tuomio BB-Hennalle ja BB-Antille!

Henna Kalinainen ja originaali leukaBB-julkkikset Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen saavat Hymy.fi-verkkopalvelun käyttäjiltä jyrkän tuomion suunnitelmilleen ryhtyä kuvaamaan maailmanympärimatkaltaan tosi-tv:tä.

Peräti 89,24 prosenttia kävijöistä ei katsoisi ohjelmaa kirveelläkään, 10,76% sen sijaan on haltioitunut ideasta.

Pariskunta on jo ennättänyt tarjota realityään tuottajille.

Kuva: Ainakaan Henna ei tehnyt leukamatkaa Tallinnaan, maailmanympäriretki kiinnostaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, BB-Antti, BB-Henna

Kommentit

Hahahha, ei vois vähempää kiinnostaa noiden kahden urpon ohjelma. Toivottavasti ei tule.

Leuka? Mikä leuka? Leukahan tältä tytyltä puuttuu liki kokonaan? Keitä nää muuten on? Never heard!

On se kovaa kun pitäisi päästä maailmaa kiertämään eikä ole rahaa kun ei viitsitä käydä töissä.Ei tulisi mieleenikään katsoa moista ohjelmaa vaikkei se mitään maksaisikaan. Pelkkä menolippu Timbuktuun Hennalle ja Antille ja samaan kyytiin Jossu ja Ryysynen.

No en tiedä, melkeinpä sanoisin että olisi maailman kannalta ehkä parempi kun tuokaan kaksikko ei saisi mitään ideoita. Tai sitten pitäisivät ne edes omana tietonaan.

Mun mielest on tosi positiivist et Henna ja antti suunnittelee tulevaisuuttaan yhes Ihan eri juttu kuin muut BB-julkut antil ja hennal on sentään ideoit! Ja hyvä henna että et lähteny leikkelee leukaasi on tosi positiivist että sä näytät suomen nuorille et ilman leukaa päjrää kuha vaan on isot silikoonit eiks nii?

Opettele Henna kuule eka tää kotimaa…Ei ole hallussa tämäkään kun luulit että Oulu on Suomen pohjoisin paikka! heh vielä nyt ulkomaille tuommosta joka ei tiiä edes kotimaastaan mitään! Menisit töihin vaikka siivoojaksi ja unohtaisit jo tuon hömpän.Ei ketään kiinnosta! Ymmärrätkö!!!!

Yhdyn aika pitkälti edellisiin mielipiteisiin…Että se on joidenkin ihmisten näköjään keinolla millä hyvänsä roikuttava julkisuudessa.
Anttia nyt saattaisin ehkä vielä katellakkin,mutta tämä Henna..huh huh..On tainnut tytöltä jäädä aivot narikkaan niin kun eräässä radio mainoksessa…

No Hennakos se siinä? Vai onko Antti heittäytynyt kesäntytöksi?

mä ainakin seuraisin tuota aivan varmasti.. bb-henna ja antti on oikeesti ihania ihmisiä…

Toihan ois loistava idea! Kyl mä ainakin haluaisin noitten kahden uuvatin pelleilyä seurata ja nauraa!
Laitetaan vaikka ne kuuhun ku oravat häkis,siinäkin olis hauskaa kateltavaa hehe!
Odotetaan innolla!

Aika köyhäks menee jos noin yrittää saada oman reissun kustannettua. Jollei ole rahaa lähteä mihinkään jääköön kotiin sohvalle makoilee. Madventuresin jannujen työn ymmärrän kyllä. BB kaksikko varmaa pyöris perus turisti paikois missä kaikki on jo käyny ja nähny TV:n välityksel. Joo no thnx

Jos joku tarjoo mulle maailmanynpäri matkaa täydellä ylläpidolla ja liksat päälle niin lähtisin heti. Vittu mitä loisimista,eiks normaali duuni maita. Yks repii niin sanotulla ”kesämökillä” rintojaan ja näyttää valas muotojaan ja nää yhdet kiertämään mualilmaa ilmatteeks,haistakaa huilu. menkää oikeisiin töihin.

Oma kommentti