Jyväskyläläinen opiskelijatyttö ryhtyi bloggamaan prostituoidun urastaan – huippusuosio!

Iina-niminen korkeakouluopiskelija Jyväskylästä on pitänyt sivutoimisesta ilotyttöydestään blogia verkossa helmikuusta saakka. Mimmin yli 140 kirjoitusta ovat keränneet melkoisen suosion, sillä sivunäyttöjä blogissa on jo yli miljoona.

Iina kertoo blogissaan työstään ja ajatuksistaan, ja kuten kuvaan kuuluu, lukijoilla on myös mahdollisuus kommentoida ja kysellä häneltä aiheen tiimoilta.

Viimeksi Iiina on kirjoittanut aiheesta, voisiko hän viedä asiakkaalta neitsyyden. Lopputulema on, että ei mielellään, mutta valitettavasti niin taisi juuri hetki sitten tapahtua. Kaiken lisäksi asiakkaasta oli tulla riesa Iinalle, sillä hän ihastui maksullisen lemmen ammattilaiseen. Blogiin täältä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: ilotyttö, prostituutio, opiskelija

Kommentit

Sehän on jumalauta jokaisen oma asia, myykö sitä persettään vai ei. En ymmärrä ihmisiä, ketkä heitä halveksuu. Fiksumpi vaihtoehto olla maksullinen, kun muuten vaan jakamassa itseään kylällä. Hyvää rahaahan siitä saa.

mä kans tykkään vaikken oo päässy tutustumaan vielä yhteenkään 😀 Luojan Siunausta! Kaikki jotka ette asiaa osaa arvostaa, voitte painua v*****n! heko heko.

Ompahan tällaisella rumallakin mahdollisuus saada römpelöä.. 🙂

Juu, miesten hiustenleikkuu maksaa täällä päin 25-30€ ja sillä saa Paljon muutakin. Kaikki parturithan ovat… ; )

Vielä kun Inkan löytäis kun ei oo galleria tunnuksiakaan, täytyy kai omena hotelliin lähtee päivystään…

Tuollaiset naiset ovat parasta mitä luoja on luonut.
Peli on ollut aina reilua ja selvää.

Oma kommentti