Kahakka Tukiaisten keikalla: Rikosilmoitus!

Johanna ja Julia TukiainenSisarensa Johanna Tukiaisen kanssa keikkaillut Julia Tukiainen joutui onnettomuuteen toissa viikonloppuna Hämeenlinnan-keikallaan. Turma sattui, kun Julia esitti lavalla kappalettaan ja kätteli samalla yleisöä.

-Yleisö oli todella humalaista ja päällekäyvää. Tein virheen, kun menin kättelemään yleisöä. Ei käynyt edes mielessäni, että joku voisi olla niin pimeä, että vetää minut lavalta alas, siinä oli itseasiassa kaksi tyttöä. En ehtinyt mitään tehdä kun olin jo betonilattialla. Menin täysin sokkiin. Turvamies ja Arto (Länsman) tulivat nostamaan minut takaisin lavalle, Julia tilittää Hymyn-blogissaan.

Neitokainen loukkasi vasemman lonkkansa ja kylkensä niin pahasti, ettei pystynyt seuraavana päivänä kävelemään.

-Kylkeeni pisti, enkä pystynyt nostamaan vasenta kättäni ylös.

Luita ei kuitenkaan ollut murtunut. Tapauksesta on nyt tehty Julian mukaan rikosilmoitus.

-Tekijät olivat kuulemma häiriintyneitä koulukiusaajia!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Hämeenlinna sirkuskessa oli tanssiparketti lavan edessä, joten mitä vittua te jostain betonilattiasta. Julia oli itse niin kännissä, että se käveli siellä muutenkin tuolia työntämällä. Lavalta tippui ihan itse.

ooh oaaah ihana julia ihana leveä pylly,kiitos tytöt ,betonilattia kiittää

juup…oli tuksut ja kumppanit niin sekasin ettei tainnut pelkkä viinan piru asialla. ite se sieltä alas tuli ilman kenenkään avustusta ja tanssija tytötkin pyörivät sen näköisinä ettei olleet varmoja että missä olivat ja mitä tekivät. Karmeaa katseltavaa!!! Ja mikä myötä häpeä!!!

Joku lahtelainen liikemiäs kuulemma suunnittelee Julian näkösen ” My Tuxu ” sexinuken lanseeraamista markkinoille!Sitä ootellessa kätelkäämme herra tattista vaa….

aaaaaaaaaaaaaaaaaah heitin mällit ihana kuva,nyt on munakipee,voisin jossun rintoja hieroa ,josse hierois vastapalvelukseks nakkia aaaaaaaaaaah taas mällit

Onko se kilpailu selvinnyt jo jossa veikattiin avioero päivä ???

Miks Hymy ei julkaise uutisia, siitä että Johanna Tukiainen valehteli raskautensa sekä sen jälkeen keskenmenonsa. Tai siitä, että Johanna Tukiainen väittää, että hänet yritettiin murhata. Pelkkää paskaa Tukiaiset suoltaa koko ajan ja Hymy on suora äänitorvi noille torvitolvanoille.

Onko niistä pakko julkaista noita 10 vuotta vanhoja kuvia?

tukijaisen läskipäät taas itte sössinyt kaikki. voi arto parkaa..=(

Ehkä se suurin virhe on kuitenkin, että siskonsa tissi- ja tekstailujulkisuuden avulla tyrkyttävä ”toinen Tukiainen” laulaa julkisesti? Eleet näillä naisilla on kuin suoraan viihdemaailman huipulta. No onneksi tämä toinen ei vertaa itseään Paris Hiltoniin, Pamela Andersoniin tai Angelina Jolieen… Mutta tuttuun Tukiais-huttuun kuuluu tässäkin huhupuhekommentointi. Että koulukiusaajia olivat nämä turjakkeet, jotka Jyylian kiskaisivat lattialle? Kuulemma, mutta ei varma. Miten muuten etenee isossiskon keissi, että joku yritti tappaa hänet, kun makasi malariahuuruissaan lasaretissa? Taisi sekin olla houretta. Kannatti jättää rokotukset ottamatta, eikö?

Hih huvittaa kyllä tuo Juliakin.. jos kylki meni jo la kipeeksi ni miksi odotti useamman pvän ennen kuin meni lekuriin? Vai eikö glamour sisko voi jonottaa tavisten kanssa päivystyksessä? Kaipa sisko sitten maksaa yksityisen? JA sen lekuri reissun aikana Julia kuulemma kävellyt samalla 8km… Jos kulki niin kipeä ni eiipä taitais onnistua sekään… Valheita valheiden perään.. Käytä Julia aikasi niitä Jossun koiria hoitaessa sisäsiisteiksi..

Utareet nappas mopatessa lattiaan kiinni, ja sitte mentiin sarvet eellä alas navetan betonilattialle. Eiks se menny em. tavalla?

olisimpa ollu nakki ojossa valmiina,ois pudonnu nakin nokkaan

kyllä Julia putosi ihan itestään, oli ottanut viinaa liikaa

Lehmät lavalla -show.
Toinen putosi. Ihan Selvä onnettomuus ettei toinenkin pudonnu !

voisin hieroa ilmatteeks jossun rintoja aamusta iltaan ja illasta aamuun

Jos on totta, noin ei saa tehdä kellekkään. Vaikkei tykkäis toisesta. Ihmiset turhaan kuluttavat vihaansa näihin siskoihin. Menee elämästä turhaa aikaa pois.

Ainoa ”ravintola” missä muista että olis ollut karusti vaan jätety betonille lattia oli vanha kunnon ”Alibi” 😉 Oikea kunnon massajuottola!

Hehee Perhostyttö eli Tuksu itte. Mä olen kolmen lapsen äiti ja sua 3v vanhempi, mutta todellakin olen hoikka,hyvin säilynyt ja luonnonkaunis enkä mikään feikkitekele läskikasa niinkuin sinä ja bontzo sisäresi, joka on taas kerran viina ja lääketokkurassaan horjahtanut ja nyt yritätte maksattaa sen yleisöllä. Te ootte ihan hirveitä,lihavia,rumia bubiruusuja ette mitään muuta. Hyvä, että hämäläinen yleisö uskalsi sen myös teille ilmaista. Mä olisin heittänyt teitä kananmunilla,buuannut ja nauranut

Tuosta rikosilmoituksesta ei ole muuta kun Jullen sana. Sen paikkaansapitävyyttä voitte tykönänne arvioida.

onko ravintolassa valvontakameroita? sieltä selviää helpolla, jos rikos tapahtunut ja jos näin, niin tekijät pahnoille ja korvaukset maksuun!

Tuhnu ja Juliapulia, menkää Hämeenlinnaan seuraavan kerran kostoksi kännissä ja sönköttäkää kolmisin Artsin kanssa lavan edessä.

Onko Seiskalla yksinoikeus Tuksuttarien alle viisi vuotta vanhoihin valokuviin?

Julia on seksikäs. Moni tän palstan kommentoijista on sairaita, katkeria muijia jotka haluis ite julkisuutta ja on Julialle kateellisia. Julia on hyvä sydämminen sanavalmis ja kaunis nuori nainen jolla on vielä huikea tulevaisuus edessään!

Juu,juu perhostyttö/tuksu,kerro vaan taas mistä nyt ollaan kateellisia.muodottomasta vartalosta,alkkiksen tai persaukisen maineesta.Teitä ei tarvitse kadehtia,kumpikaan ei pysty pitämän itsellään miestä,kukaan mies ei ole kiinnostunut,Artokin on vain pakon edestä.Lukuisat ivakirjoitukset,itseasiassa yhtään positiivista kommenttia teistä ei ole,kuka saatana teitä kadehtis?

Tämähän oli vastaveto siskosten perseelleen menneelle keikalle Katellaan mitä soopaa ne keksii lisää jos tämä aihe ei uppoo tarpeeksi meihin yksinkertaisiin

Koulukiusaamistahan se tuhnukin koko ajan käyttää,kun joku on eri mieltä sen kanssa facessa.Mutta juuliahan varmaan oli selvin päin?työpaikallaan ja Johki on vastuullisena työnantajana vakuuttaanut työntekijänsä?Eikö niin johki?

LÄÄKE JA LIKÖÖRI HIPRAKASSA VARMAAN OLLUT,JA MITEN EI ”GLAMÖÖRI-SISKO” EROTA PARKETTIA BETONISTA?

Kannattaisi varmaan selvittää, onko asiasta oikeasti tehty rikosilmoitus.
Niitähän tulee tuolta perheeltä jatkuvasti, mutta mikään ei koskaan etene mihinkään. Tällä tavalla nämä ”tytöt” voivat pitää itsestään yllä kuvaa, että he ovat uhreja ja kerätä säälipisteitä. Kyllä journalistin pitäisi alkaa vähitellen selvitellä, puhuvatko nämä Tuxut koko ajan pelkkää paskaa.
Sama pätee siihen juhannuksenkin sekoiluun, jossa syytökset oli rankkoja jopa tapon yritykseen asti, mutta eipä sekään ole mihinkään edennyt. Ei ollut poliisitiedotteissa mitään, ketään ei ole otettu kiinni jne.

Voisiko Hymy ystävällisesti vaikka tarkistaa onko rikosilmoitus tehty?
Jos tekisin vielä toimittajan töitä,en julkaisisi ainoatakaan ”Tukiaisuutista”tarkistamatta!

Varma taho = Jossu. Sitäpaitsi esiintyjät olivat enemmän kännissä kuin yleisö. Näin aina Dolls sisters keikoilla.

”On se kyllä uskomatonta, että suomessa kohdellaan näin menestyviä miljonääri superstaroja. Miksi siis kannattaa suomalaisille junteille tarjota mitään viihdettä kun eivät sen päälle mitään ymmärrä”…ja niin heräsin unestani ja tajusin kenestä tässä oli kysymys…valtakunnan pelle ja hylkiö nro 1 sisaruksineen

Miks aina kaikenmaailman häiriköt sabotoivat todellisten tähtien esiintymisiä? En ymmärrä, nauttisivat vain korkeatasoisesta taiteesta.

Typerää käytöstä yleisöltä! Miksi mennä keikalle häiriköimään? Olisivat pysyneet kotona.

Vai häiriintyneitä koulukiusaajia…milläs luokalla se Julia sitten on. Luulen, että olet lääke ja viinatokkurassa hoiperrellut lavan reunalla ja ihmiset koitti ottaa kiinni ettet tuu otsallesi parkettiin.

Kyllä vetivät Julian alas! Olen kuullut asiasta varmalta taholta.Kaikki oli kännissä,niin jälki on sit tällaista ja piste.

Kyllä neiti pysti kävelyttään seuraavan päivänä siskonsa rakkia ilman minkäänlaisia ongelmia lonkassa.

Ps. Teidän hotellihuone oli aivan järkyttävässä kunnossa.

känniset akat taas mouruaa…voi voi…
tissit kuviin…

Ei se nyt ihan noin mennyt…
Kukaan ei vetänyt sitä, kyllä neiti kopsahti naamalleen ihan itse, parketille.
Kännissä kun apina!
Eikä kylki vaivannut neitiä seuraavina päivinä lainkaan….

Osaatteko lukea juttuja???

Sanotaanko jutussa suoraan, että tapauksesta on JULIAN MUKAAN tehty rikosilmoitus.

Se ei tarkoita että on oikeasti tehty.

Oliskohan ite kupsahtanu sinne likööreissään niin pääsee taas rustaa rikosilmoitusta?

Hymy varmaan taas tarkistanut, että onko oikeasti tehty rikosilmoitus vai ei. Pääasia, että saa taas tehtyä Tuksu-lööppejä. Hymylle tiedoksi, että Tukiaiset on omien sanojensa mukaan tehnyt jo yli 50 rikosilmoitusta eri asioista, jotka on paljastunut pelkäksi huuhaaksi

Siellä Sirkuksessa ei ole betonilattiaa lavan edessä. Siinä on tanssiparketti.

Oma kommentti