Kaivohuoneen pomolta kova vetoomus lehdille: Uutisoikaa nyt tämäkin, ettei mun tarvitse lomauttaa väkeäni!

Muun muassa Kaivohuonetta luotsaava toimitusjohtaja Antti Raunio on kirjoittanut lehtien päätoimittajille avoimen kirjeen.

Se kuuluu lyhykäisyydessään näin:

-Tänään sunnuntaina on kulunut 15 vuorokautta siitä, kun yksi henkilö vieraili Kaivohuoneella, jolla todettiin koronatartunta vierailun jälkeen. Uutisoitte asiasta näyttävästi viime viikolla ja myyntimme romahti 90% uutisoinnin jälkeen. Ymmärrän, että oli tärkeää varoittaa kansalaisia tästä altistumisesta ja saada samana iltana ravintolassa vierailleet oireilevat ihmiset testeihin. Nyt tästä tapahtumasta on kulunut kuitenkin yli kaksi viikkoa ja muita tartuntoja liittyen kyseiseen ravintolaan ei ole löytynyt, Raunio kirjoittaa ja haastaa:

-Voisitteko ystävällisesti uutisoida tämän, jotta minun ei tarvitse lomauttaa omaa henkilökuntaani. Taksikuski kysyi minulta eilen kuinka uskallan mennä Kaivohuoneelle, kun siellä on se korona. Myyntimme romahti viime viikolla 90% viime vuodesta ja kaikki tapahtumat kyseisestä ravintolasta on peruttu syksyn osalta. Osalla Kaivohuoneen henkilökunnasta on perheet elätettävinä. Yksi työntekijäni totesi itkuisena eilen, että hän itse toivoisi koronaa, että saisi edes sairasajalta toimeentulon.

Raunio arvostelee, että päätoimittajat ovat kiinnostuneita vain omasta palkasta ja klikeistä, joita heidän kauhuotsikkonsa keräävät.

-Heidän yhteiskuntavastuunsa on alempana kuin Ranta-ahon liiketoiminnassa, Raunio suomii.

Kuva: Arkkipuudeli/Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0, Linkki

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Kaivohuone, korona, covid-19, Antti Rainio

Kommentit

Siis onko rivien välistä luettavissa että Ranta-Ahon bisnesten häiriintyminen vaikutti myös Kaivohuoneen kassavirtaan?, ja nyt on Nicoa ikävä.
Miten se työntekinä nyt jo itkee kun häntä ei vielä ole lomautettu, ettei tässä Rainio vaan pelkää omasta puolestaan.

Oma kommentti