Tauski Peltonen, 60, sanoo voivansa paremmin kuin kolmekymppisenä.

Kaksi tunnettua suomalaislaulajaa ja naistenmiestä myöntää tulleensa kaapista – seurustelevat!

Nyt on sitten melkoinen uutispommi!

Frederik ja Tauski tunnetaan aikamoisina naistenmiehinä. Toinen erosi hiljattain nuoresta rakkaastaan ja on kertonut kuinka naiset heittelevät lavalle pikkuhousuja. Toinen taas on pyöritellyt naisia viime aikoinakin niin paljon että heikompaa hirvittää – lapsiakin Tauskilla on vaikka kuinka.

Hymyn saamat tiedot kertovat nyt, että sekä Tauski että Frederik ovat ryhtyneet seurustelemaan keskenään. He ovat tulleet kaapista ulos. Kuulostaa uskomattomalta, mutta Hymy sai kummankin laulajan kommentoimaan.

-Onhan tämän salaisuuden kanssa vaikea ollut elää. Löysimme yhtenä päivänä toisemme, kun Reetu oli tekemässä meillä keittiöremonttia kanssani. Yhtäkkiä Reetu tuli astiakaapista ja minä samanaikaisesti siivouskaapista ja katsoimme toisiamme. Joku yhteys meidän välillemme tuli, kertoo Tauski.

Samoilla linjoilla on Reetu.

-Joo, siitä hetkestä aloitimme seurustelun. Seurustelusta ei meinannut tulla loppua, meillä oli niin paljon asiaa keskenämme. Istuimme alas ja vain seurustelimme. Ei sinä päivänä sitten enää keittiöremppaa tehtykään. Me puhua pölpötimme naisista ja keikoista ja myös alkoholista, joka on ollut artisteilla vitsaus, Reetu toteaa.

Molemmat toivottavat kansalaisille – koronasta huolimatta – erittäin hyvää huhtikuun ensimmäistä päivää.

Kuva: Kari Pekonen

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Frederik, Tauski

Kommentit

Oma kommentti