Kalle Palander ja Riina paljastavat avioliittonsa tilan

Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija Palander ovat tottuneet otsikoihin avio-ongelmistaan. Viimeksi Kalle yhdistettin nuoreen parikymppiseen naiseen.

Mitä avioliitollenne kuuluu, käväisi Hymy-lehti kysymässä. Pariskunta antoi avoimen yhteishaastattelun paperiseen Hymy-lehteen.

-Mä en jaksa enää niistä avio-ongelmista edes puhua, niitä on niin pirusti retosteltu. Varsinkaan sen vuoksi en jaksa, että liitto Riina-Maijan kanssa voi paremmin kuin koskaan. Olemme todella onnellisia ja rakastuneita, Kalle vakuuttaa.

Karikoita Kallen elämään on kuitenkin mahtunut. Hän puhuu lehdessä muun muassa uransa loppumisesta loukkaantumiseen ja melkein ”hulluksi tulemisestaan”, rattikärystään, vankilatuomiostaan ja sisarensa hukkumisesta 12-vuotiaana.

Myös oma lapsi oli hukkua.

-Näin Mona-Lisan kelluvan lammessa mahallaan. Aloin elvyttää omaa lastani. Kolmella ensimmäisellä puhalluksella ei tapahtunut mitään, hän oli täysin hengetön. Se oli minun syyni. Jos tytär olisi hukkunut, en olisi voinut sen asian kanssa elää, Kalle sanoo vakavana.

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:Kai Merilä
Avainsanat: avioliitto, Kalle Palander, Riina Palander

Kommentit

Oma kommentti