Kanervan kohutekstarit nyt Hymyssä!

Ilkka Kanerva”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?”

”Onko systerisi yhtä sex appeal?”

Yllä kaksi ulkoministeri Ilkka Kanervan tanssijatar Johanna Tukiaiselle tammikuun lopun ja maaliskuun alun välisenä aikana lähettämistä tekstiviesteistä. Hymy-lehti julkaisee nyt viesteistä kattavan valikoiman. Joukossa on rohkeampia viestiä kuin edellä mainitut.

Hymyn maaliskuun skuuppi-uutinen Ilkka Kanervan tekstiviesteistä aiheutti suuremman kohun kuin toimitus ajatteli. Keskustelu on mennyt aivan oikeaan suuntaan: nyt oikeasti pohditaan, millaiset mitat päättäjältä ihmisenä edellytetään ja millainen käyttäytyminen hänelle sallitaan. Siinä mielessä Hymyn paljastus on vienyt asiaa pitkän harppauksen eteenpäin. Uskomme, että Hymyn paljastus tulee muuttamaan pysyvästi politiikan moraalia.

Tavalliset kansalaiset,  journalistit mutta myös arvostetut lehtien ja sähköisten viestimien uutistoimitukset ovat vedonneet Hymyyn, että julkaisisimme Kanervan viestit.  Julkaisemista pidetään ei vain hyvänä journalismina, vaan välttämättömänä, sillä vain totuus viestien sisällöstä lopettaa spekuloinnit.

Julkaistessamme Kanervan viestejä koskevan uutisen maaliskuun Hymyssä emme edes ajatelleet julkaista itse viestejä. Uutisen nostama jopa kansainvälinen kohu ja ennen muuta Kanervan omat hätävalheet ovat kuitenkin muuttaneet tilanteen: henkilökohtaisille tekstiviesteille on tullut niin suuri yhteiskunnallinen merkitys, että kyseessä on malliesimerkki rikoslain 24. luvun 8. pykälän tarkoittamasta päättäjän yksityiselämän kaventumisesta.

Ilkka Kanervan puolustuspuhe: taas sepittelyä!

Kohu-Johanna järkyttyi: ”En ole pornotähti”

Hymy julkaisee Kanervan kohuviestit

Näin kohuviestien julkaiseminen yritettiin estää!

Dolls-Johannan salattu tausta!

Lisää kuvia Johannasta!

Osallistu keskusteluun!

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen, tekstiviesti

Kommentit

No niin höpönassut,meinasko aihe unohtua…
Diktatuuri olis varmaan mieluisampi hallitus muoto,ku suurin osa kansalaisista nukkuu ja nurisee nukkuessaan.Eihän täs ny mikään media mitään palkintoja ansaitse,ihmiset vaan ansaitsis toisenlaista elämän mallia,,veroja jos mielii maksaa niin sehän on hianoo,ei voi moittia,mut miks kysellä sen jälkeen kun on jo maksanut että mitä on saamassa vai onko saamassa yhtään mitään vastinetta….

Turha syyttää muita Kanerva on töppäilyt yseaman kerran.
Valtion autot ja kännykät on työasioitten hoitoavarten
Ei yksityis asioitten hoitoavarten.
Veronmaksajilla on tarpeeksi maksetavaa muutoinkin
HYMY LEHDELLE JOURNALISTI PALKINTO
KUN PALJASTAA TÄMÄN KALTAISET ASIAT.

HYMY PARAS LEHTI,ONNILLELUT HYMY LEHDELLE.
EDUSKUNNAN KANSANEDUSTAJIEN JA MINISTERIEN EDUUDET OLISI HYVÄ SELVITTÄÄ, MITEN PALJON SIELLÄ RELLESTETÄÄN
VERONMAKSAJIEN VAROILLA.

Hyvä humylehti
Lierot kiikkiin, valtion kännykät pois!
Kokoomus pettää aina.

Ike olisi oikeasti HALUNNUT Tuksukkaa, mutta Tuksupa ei lämmennyt vaarille. Ike ei ole PÄTKÄÄKÄÄN SEKSIKÄS EIKÄ HYVÄNNÄKÖINEN.

Tuskin hei kyseessä oli vain viaton tekstiviestiflirttailu. Tuksu kokeili, miten pitkälle Ike aikoo mennä eroottisviritteisissä viesteissään ja pitihän se arvata, että SMS pommitus jatkui aina pikkutunneille parinsadan viestin voimin. Luu jäi silti miehelle käteen, samoin ulkoministerin virka. Ei kannata leikkiä tulella, jos ei ole välineitä sammuttaa palonalkua.

SITÄ SAA MITÄ TILAA EHKÄ OPITTE SEN NYT JOS KAIKEN ITSE PILAA ON TURHA OLLA PETTYNYT !!!!!!

Johanna Tukiaisen kirjoitukset kanssa esille, ei se ole reilua että toisen maine ja kaikki laitetaan peliin… ja Johanna itse myönsi että oli provosoinut Kanervaa… Missä vika? Vai eikö neiti povipommi halua itse menettää mainettaan? Ihmiset taitavat olla sit niin saatanan siveellisyyden sipuleita nykyään… NOT! Itse en ole mikään moraalinvartija mutta ihmiset katsokaa itse itseänne peilistä ja sitten sanokaa miten asiat ovat…

Muistakaa tangoon tarvitaan aina KAKSI!

Jotain kautta nyt ne Tukiaisen viestit esille.. Ihan kohtuus että menee hänenkin ”maine”, vissiin aika hyvin ite sen jo kyllä pilannut.

Ja kaikki ketkä itkette että veronmaksajina makselette Kanervan & poliitikkojen viestejä niin kyllä te aika persaukisia taidatte olla?

Ja itsehän todella viittasin tuohon ”ikeraattoriin” ja yhdyn täysin mielipiteeseen : hymy se suoltaa samaa p*skaa vuodesta toiseen.
nyt mennään jo pahasti yli rajan kuulkaas.

No huh huh… eiköhän nyt mennä jo vähän liian pitkälle.

HYMY lehti voisi vetää tästä oikean johtopäätöksen ja lopetaa kokonaan.

Hävytöntä vääntää typeristä tekstiviesteista uutisia ja pakottaa tehtävänsä hyvin hoitanut ministeri eroon.

miksköhän luen edes tämäs paskalehden nettisivuja. Nyt loppuu sekin lopullisesti.

HYMY-lehti. Paskaa 60-luvulta alkaen tähän päivään. KUVO

Tämä oli pohjanooteeraus. Koko lehti menee boikottiin niin kavereiden, sukulaisten kuin muidenkin ystävien kesken.

Olisitte voineet miettiä hieman mitä julkaista, joku raja sentään. Tulee väkisin 7-päivää lehden ”lordi” tapaus. Tämä tosin ehkäpä vieläkin vakavampi.

Kuten olemme lukeneet ja viisaammat jo aiemmin ymmärtäneen että tämä kanerva sotku on lähtöisin itse kanervasta,ei kukaan muu hänen eläämäänsä ole sotkenut kuin ihan ite pekka puupää.Ja todella,onko tosiaan suomen kansassa niin tyhmiä että puolustavat tuollaista?Hyi hitto.

Justjoo: Luehan uusin Hymy, niin olet paremmin selvillä 🙂

Annetaan kaikille vaan kännykät ja vapaat kädet lähetellä viestejä!
Minä ainakin tienaan sen verran hyvin et maksan edustajien puhelin laskuja, jos niistä tulee tälläset naurut! Korkeemmat verot, että riittää rahat ulkomaan julkkiksille kans pari seksi viestii. Suomi maailman kartalle keinolla millä hyvänsä!

Hyvä hyvä Kanerva ulkona, seuraavaksi kai sitte Vanhasen vuoro!?

Iken erottaminen oli tyhmää, SUOMEN KANSALLE EI KUULU MITÄ KANSANEDUSTAJAT TEKEVÄT OMALLA HENK-KOHT AJALLAAN .. Iken erottaminen SUURI vikatikki, uskokaa tai älkää, kohta eduskunta katuu tekoaan.

Hyvä Hymy! Olisi ollut niin noloa jos Kanerva olisi jatkanut ministerinä tämän jälkeen. Tuollainen ällöttäva mies ei oo hyvä Suomen maineelle, varsinkaan ei ULKOMINISTERINÄ! Stubb tule hoitamaan homman hienosti!

Eiköhän Johannan tekstiviestit pitäisi kans julkaistaeikä vaan Iken

Tässähän kävi ilmeisesti niin, että Tukiainen kertoi viesteistä ensin ”pitkä-aikaiselle ystävälleen”, joka nyt sattui olemaan toimittaja Hymy-lehdessä. Eipä voinut toimittaja vastustaa kiusausta olla kertomatta toimituksessa ystävänsä viesteistä ja eipä aikaakaan, kun Hymy tarjoaa Tukiaiselle niin suuren tukon rahaa, että siitä ei voi kieltäytyä.

Kysynpä vaan ”pitkä-aikaiselta ystävältä”, että oliko nyt reilu temppu?

minä olisin ymmärtänyt sen, että Kanerva saa potkut jos hänen lähettämät viestit olisi sisältäneet suomen valtion tai muiden valtioiden asioita. Nämä Kanervan viestit oli henkilökohtaisia, niistä ei suomen valtiolle ollut mitään haittaa. Eli potkut henkilökohtaisen viestittelyn takia!!!!!! Ei tässä ole mitään järkee!!!!! Kaikenkaikkiaan Tukiainen oli ajattelematon. Toista puukottaa selkään ja on itse ollut viestittelyssä toinen osapuoli.

Molemmille rangaistus;

Kanervalle ja Tukiaiselle

1 v kännykkä kontrolli.
Suomen valtio kontrolloi, mitä he viestittelevät, kenelle ja
mihin aikaan. Jos löytyy jotain sopimatonta se julkaistaan.
Jos sopimattomia viestejä löytyy; 3kk ehdollista. Jos em. ei
tehoa niin; 1 v linnaa. Heidän tulee kerran kuussa toimittaa
puhelu- ja viestittelytiedot valtiolle.
Valtio perustaa n. 10 hengen työryhmän tutkimaan asiaa.

Rangaistuksen toteuttaa suomen valtio!

Turha tai täällä on paasata kun Suomen kansa on niin tyhmää että puolustaa Ikeään. Suomen kansa ansaitsee tyhmyydessään tyhmät ministerinsä.
EI JUMANKLAUTA ULKOMINISTERI JOKA EI OPI VIRHEISTÄÄN JA ON TURVALLISUUSRIKSI ADDIKTIIVISINE KÄYTTÄYTYMISINEEN OLE MIKÄÄN YKSITYISASIA.
Minä en halua, että Suomen asioita hoitaa maailmalla mies, joka snapsin ja tissiä saatuaan on valmis tekemään mitä vain.

Kyl, ikeä käy sääliksi!, Johanna on kyllä niin väsynyt ja ruma tapaus, väärin tollanen erottaminen tekstiviestien takia!! ..

”Kiitos” vaan Johannalle, kun sait tilaisuuden käyttää Kanervaan vetoavaa ulkomuotoasi bisnesten edistämiseen. Sitä tietenkin ihmettelen, miten huono maku hänellä on.

Olen nainen, enkä tue sellaista toimintaa mitä Johanna Tukiainen harrastaa. En seksibisnestä, enkä rahastusta toisen yksityisviesteillä.

”Hyvä Johanna,

Minä ja tuhannet muut suomalaiset saavat loppujen lopuksi kiittää sinua siitä, että uskaltauduit antamaan julkisuuteen Iken typerät viestit. Vihdoin saatiin seksihurjastelija Ike koukkuun ja vastuuseen. Ja onhan hänellä elämänkumppani, jota kyseinen ministerin käytös on täytynyt loukata jo pidemmän aikaa. Käsittämätöntä, kuinka Iken elämänkumppani Elina jaksaa tukea tuollaista miestä! Ike ei todellakaan ole ansainnut minkäänlaista sympatiaa.

On erittäin ala-arvoista ministeriltä (6-kymppiseltä!) lähetellä kyseisenluontoisia seksuaalisviritteisiä viestejä nuorelle kauniille naiselle. Johan viestien luonne jo kertoo, että ministeri kuvitteli sinun olevan täysi hepsankeikka! Tyypillistä valtaapitävän miehen naista alistavaa käytöstä. Hienoa, että arvostat itseäsi niin paljon, että et antanut kyseisten loukkaavien viestien valua läpi sormien. Muista, ettet ala syyttelemään itseäsi, vaan pidä pää pystyssä ja kerro medialle, että viestit olivat loppujen lopuksi sopimattomia ja esineellistäviä! Nehän loukkaavat sinua ihmisenä ja naisena.

Tsemppiä Johanna. Sinä olet loppujen lopuksi voittaja. Me naiset ainakin tuemme sinua lausunnoissasi 100 prosenttisesti!

Mia

ike sai mitä tilas. raukkamaista jäädä heti s-lomalle ? sopisi hyvin nokian kaupunginjohtajaksi !!!! sielläkin jäätiin lomalle heti kun tuli vesikriisi. koko homma haiskahtaa demareiden tekemältä ansalta. oli aika helppo toteuttaa 😉 demarileirissä varmaan nauretaan ääneen….
jos kikkailee niin pitää olla kakkos puhelin jossa priipeid kortti. ei jää jälkiä. niin me kavereiden kanssa tehdään ! ike on vähän hoopo.

Hyvänen aika, nyt puhutaan Suomen ulkoministeristä. Jokainen vähän korkeammassa asemassa oleva ihminen kyllä itse ymmärtää tekojensa suhteet, jos haluaa korkeammalla pysyä.
Ikävä juttu, mutta vähän näyttää, että kerjasi sitä. Nuo viestit kaikkineen voisi mennä käräjille osa, mutta nyt päätyivät lehteen.
Jos on ulkoministeri vaikka kuinka moitteeton pitää ymmärtää tekojen seuraukset.
Hymyn osuus asiassa on iso, mutta itse teot on tehty jo aikaisemmin. Tukiaisesta saa olla montaa mieltä, mutta ei pidä unohtaa Kanervaa ja hänen vähättelevää ja vilpillistää suhtautumista asiaan. Ja sitä että Kanerva lähti leikkiin tietäen hyvin miten siinä voi käydä, siinä jos missä tyhmyydestä saa rokottaa.
Vamhaseen vertaaminen on jossain määrin oikein, mutta siinäkin kyse oli ”oikeasta” parisuhteesta ei pornosta.
Ja toisekseen, jos haluatte puuttua moraalin vartiointiin ja median valtaan, älkää täällä ruikuttako, tehkää jotain, lukekaa eri lehtiä.

Kyllä on vanhalla miehellä pokkaa. Ja vielä avovaimo kotona. Ällöttävää.

Hahah. Toivoisin kovasti ettei kukaan enää Hymyä ostaisi(eikä olis koskaa ostanutkaa), mut turha toivo kait.. valitettavasti.
Tämä eräs ihQ-blondi ITKI parin viikon takaisessa lehdessä,että hänen miehensä jätti hänet (tai jotain sinnepäin) tämän takia. HAHAH, mies suvaitsee tanssimisen pienissä vaatteissa ja poseraamisen ilman vaatteita, mutta sitten ku tulee tekstiviesti niin suhde kaatuu…Mutta nyt kyllä jo kuulemma suhde loistavasti ja ”viestithän oli huumorilla lähetettyjä eikä kenenkään pitäisi pahoittaa mieltään niistä”.. Ottakaa nyt tästä sit selvää…

Todella mautonta julkaista viestit!!! Mitä tästä oon jotain kuullu niin viestejä EI ole ees lähetetty virka-aikana. Tietääkseni,omalla ajalla saa lähetellä millasia viestejä lystää ja kenelle huvittaa! Kukaan ei kuole mihinkään tekstariin eikä ketään sattunu,MUTTA Ikeä varmasti sattuu kun hyvä työ,jonka hän on hoitanut moitteettomasti, menee alta..jonkun lehden ja vetyperoksidin takia! Voi elämä mitä touhua..

täytyyhän HYMYN julkaista jotain tällaista PASKAA että saa nimensä paremmin ihmisten mieliin. Kun ei ole muuta kun raha mielessä. Mitä muuta tuollaiset jalkojensa levittelijä blondit haluavat kun sitä että joku palvoo ja kehuu.

Way to go Hymy! NOT

Saitte sitten Kanervan eron aikaan, oliko syy se että lehtenne myisi paremmin?

HESARI, VIISAAT PUHUVAT:
Valtio-opin dosentti Kimmo Grönlund Åbo Akademista tyrmää median arvostelun ”lapsellisena”. Hänen mukaansa media teki juuri sitä, mitä sen kuuluukin tehdä, tarkasteli kriittisesti, mitä poliitikot tekevät.

Grönlundin mukaan Kanerva olisi selvinnyt julkisuudesta helpommalla, jos hän olisi eronnut heti kun tekstiviestittely tuli julki. ”Hän olisi voittanut tyylipisteitä ja ehkä saanut ihmisten sympatioitakin. Nyt tässä kävi huonommin kuin olisi tarvinnut käydä.”

Mediatutkija Erkki Karvosen mukaan Kanerva-kohun käsittely viestimissä on malliesimerkki koko mediakentän muutoksesta. Ulkoministerin tekstiviestit nousivat pääuutiseksi myös päivälehdissä ja perinteisissä laatuviestimissä, jotka myös arvottavat uutisia yhä enemmän kiinnostavuuden mukaan, iltapäivälehtien tapaan.

”Yhä pienemmät asiat saatetaan noteerata hyvin isosti. Mutta kun kyse on ylimpään valtiojohtoon kuuluvasta henkilöstä, niin tärkeys ja kiinnostavuus lyövät kättä. Silloin asia on laillista riistaa mille tahansa medialle”, Karvonen sanoo.

Törkeää, tämä viestien julkaisu. Kanerva ei varmasti ole ensimmäinen henkilö joka lähettää intiimejä tekstiviestejä. Viestit olivat varmasti tarkoitettu henkilökohtaisiksi, eikä hymyn verkkarihousuisille lukijoille!

Ihan vaan tiedoksi niille, jotka kuvittelevat, että KAIKKI lähettelevät tuollaisia tekstiviestejä pienessä simassa. En ole ikinä lähettänyt – en simassa enkä simatta.

Minun puolestani Kanerva kuten muutkin ihmiset saavat lähettää ihan millaisia tekstiviestejä vaan, mutta viestien julkisuusarvolla on eroa, kun viestittäjä on julkisuuden henkilö. Sillä tuskin on yhteiskunnallista merkitystä tai mitään muutakaan, jos tällainen tavan tallaaja kuten minä kirjoittelisi tekstiviestejä kenelle sattuu. Tässä ei kutenkaan ole kysymys vain niistä tekstiviesteistä. Kysymys on ulkoministerin luotettavuudesta. Ja se meni.

Tämä loppuratkaisu – Kanervan potkut, oli oikea ratkaisu tässä tilanteessa. En ole ikinä kokoomusta kannattanut ja Kataista olen pitänyt vähän nössönä, mutta nyt kunnioitukseni Kataista kohtaan kasvoi kohisten ja saatan jopa tutkiskella kokoomusta tarkempaan mahdollisena tulevaisuuden puolueena.

”Siinä mielessä Hymyn paljastus on vienyt asiaa pitkän harppauksen eteenpäin. Uskomme, että Hymyn paljastus tulee muuttamaan pysyvästi politiikan moraalia.”

Naurettavaa tekeytyä joksikin yleismaailmalliseksi moraalinvartijaksi, joka vain hyvää hyvyyttään julkaisee kohu-uutisia. Ja tuskinpa teistä mitään uranuurtajia politiikan moraalikysymyksissä tulee.

Politikon ei pidä käyttäytäy noin, mutta kyllä tässä myös roskalehti Hymy joutaa myös sinne roskiin tulevaisuudessa. Toimittajilla on muutenkin huono maine, nyt taas muistin miksi näin on. Muutama skuuppien metsästäjä pilaa loppujenkin maineen.

Iken oma moka.

aikuinen mies, tietää kyllä mitä tekee. jos jää kiinni ei voi kun syyttää itseänsä.

sinänsä sääli että ihmiset/media on niin syyllistäviä, mut pitää takoa kun rauta on kuuma.
Bill pysty kuitenkin jatkamaan , mutta ilmeisesti suomessa tämä ei sitten onnistunut.

Satuin kuulemaan radiossa tukiaisen haastattelun, ja mielestäni toimittajat olivat hieman liian syyllistäviä. jos oisin ollut tukiainen, olisin pitänyt suuni kiinni, tai tehnyt diilin mutta pysynyt anonyymina, tai tehnyt diilin suoraan ilen kanssa, jolloin ehkä koko suomikin olisi säästynyt asialta.

niin makaa kun petaa

Nyt kun olette kaataneet ulkoministerin, niin ei muuta kuin Johanna Takiaisen pää vadille seuraavaksi. Eli myös hänen johdattelevat tekstiviestinsä esiin!

Ainakin nyt meillä on kielitaitoinen ja edustava ulkoministeri. Hyvä, että kokoomuksessa viimein herättiin.

Kanerva järjesti itse omat sotkunsa. Jos olisi heti alkuun myöntänyt ja hoitanut asian tyylikkääsi, ei olisi joutunut tämänkään sotkun takia eroamaan, turha tästä on Tukiaista syyttää saatikka lehteä.

Ministerin tehtävissä olevalta odotetaan asiallista käytöstä ja harkintakykyä ja enemmän kuin tavalliselta tallaajalta. Sen tähden korvauksetkin ovat isot, kun niin ovat vaatimukset.

Nyt voisi kysyä, että missäs Tukiaisen viestit Kanervalle on? Viesteistähän käy ilmi, että nainen itse on ehdotellut Ilkalle tapaamisia ja ties mitä. Demokratian nimissä, nyt kun Ilkka on erotettu, julkaiskaa Tukiaisen viestit!!!!!

Hymy julkasta viestit ja nyt te yritätte vakuuttaa ihmisiä siitä että viestin julkaiseminen oli välttämätöntä,eihän siinä ole minkäänlaista perää.ettekä ole edes itsekkään keskisinyt siihen yhtään järkevää perustelua!!!!!!!!!!!!väitätte että toimittajat ja muu mediakin on lähestynyt teitä ja pyytänyt julkaisua,,,hyvähän sitä on kirjottaa linjansa mukaista eli paskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mitään syytä ei ole julkaista ihmisen henkilökohtaisia viestejä kaiken kansan nähtäväksi,tuskin ilekään oli niitä niin tarkoittanut.julkaiseminen sehän on pakko olla rangaistava teko,ei suomessa voi olla tälläistä että ihmisellä ei ole enään mitään suojaa,ja ministeritkin on ihmisiä!!!toivottavasti te viisaat ihmiset ymmärrätte nyt peruutta tämän paska lehden kestotilaukset,ja näin osoittaa että kyllä suomalaiset ihmiset on vielä järkeviä ja itsenäisyyttä kunnioittavia,vaikka vaikeaahan sekin on tämän väliaikasen eu_n takia!!

Täysin käsittämätöntä toimintaa lehdeltä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!paska lehti!! ei minkäänlaista moraalia aivan teurastusta julkistaa viestit ja puukottaa jo puukotettua!!eikks suomessa perkele ole mitään lakia tämmöisen paska lehden sulkemiseksi,,no vastaan itse ei varmaankaan täällähän tykätään hyysätä kaikkea paskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HYMY teki OIKEIN. Ike VALEHTELI. Ike EROTIIN. Piste. Turhaan täällä enää itkette.

Ihmettelen ja ihmettelen.
Jos tollasesta saa potkut niin montako edustajaa jää eduskuntaan.
Jos Ike joutu lähteen olisi OIKEUDENMUKAISTA muutkin kantaisivat vastuunsa kuten esim pääministeri??? Vaiko vain yhtä tökitään??
Ike on hyvä jätkä!!!! HYMY teiltä oli aika moraliton teko. Tukiainen sai Juudaan kavllusrahat ja katainen ristiinnaulitsi! Voi voi meitä emmekö koskaan opi anteeksiantoa mikä anteeksi annetaan niin se on anteeksi annettu. Jos Ike on ehdolla seuraavissa vaaleissa niin ainakin äänestän!!!!!

niin lisäisin vielä, ette jos hymy ei olisi julkaissut näitä viestejä niin VARMASTI joku muu. toimittajille saattaa olla yks tai sama mitä kirjoittavat, kunhan saavat rahaa! bisnes on bisnes.

”Hymy on tehnyt laittomuuden julkistaessaan yksityisten ihmisten kirjesalaisuuksia.”
1.4.2008 klo 09.26, Pertti (vierailija)

No ei se kyllä laitonta ollut, sillä Tukiainen itse antoi nämä viestit Hymyn käyttöön. Ei tämä kyllä mikään ”köyhä” aihe ole, kun saa niin paljon lukijoita sekä potkut ministerille…
Hävettää vaan tämä kun suomi on kovin perverssi kansa. Hyi että, katsokaa vaikka ensimmäinen viesti!! Ja pahempiakin on! Ällöttävää. Aivan niinkuin joku sanoi, Kanerva voisi parhaassa tapauksessa olla Tukiaisen vanhempi!!!! (kerta jos on se 30 v. ikäeroa..)
Olen kyllä samaa mieltä, että Tukiaisen vastaukset pitäisi näyttää myös, en nyt oikein osaa hänestä muodostaa kunnon mielipidettä. Tällä hetkellä toki ymmärrän, miksi hän halusi viestit antaa. On tämä kyllä kovin ällöttävää..

Hyvä, että juttu tuli julkisuuteen.ULKOMINISTERI LÄHETTÄÄ VIRKAKÄNNYSTÄ SEKSIVIESTEJÄ PORNOPIMULLE. ISOKENKÄISET MIEHET ovat aina käyttäneet asemaansa hyväksi. Monen polvet tutisee, koska aivan varmasti nyt tulee julki muitakin vastaavia juttuja.

Itselläni on omakohtainen kokemus Ikestä 80-luvun alusta. Ike tuli pokkaamaan
ystävätärtäni tanssiin ja sai kieltävän vastauksen. Ja siitäkö riemu syntyi: ”Etkö tiedä, kuka minä olen, MINÄ OLEN ILKKA KANERVA.”
Pissa oli jo silloin noussut pysyvästi päähän. Jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia…

Minä tilaan HYMYN. Vaikka joku, tod.näköisesti yksi ja sama henkilö on lähettänyt tänne jo 50 viestiä lehteä vastaan.

Hymy on iha vitun köyhä lehti , KUN on näin köyhät aiheetki

just, just, täällä sitten kotisohvan moraalinvartijat huutaa Hymyä, Ilkkaa ja Tukiaista. Tämä juttuhan on hyvin yksioikoinen: a) Ilkan olisi pitänyt ymmärtää suudessa viisaudessaan myöntää koko juttu saman tien, todella hyvä esimerkki tilannetajun puutteesta b) Ilkka oli luvannut UM:n hommat ottaessaan että näitä juttuja ei lehdissä enää olisi, eli petti siinä suoraan puolueen, ja potkut siksi (ja kun ottaa huomioon a-kohdan, niin vielä suuremmasta syystä) c) Tukiaisen tekemiset oli täysin odotettuja, julkisuuden kipeys, ja helpon rahan toive ajoi tähän simppeliin ratkaisuun, ja kun älyä ei hirveästi ole siunaantunut niin tulos taisi tulla oikeasti yllätyksenä (vaikka ei ollut) d) Hymy vain julkaisi nämä keskustelut, ellei Hymy niin sitten joku muu, ja täällähän sitä ollaan rivissä naama punaisena huutamassa Hymyä konkurssiin, vaikka kiinnostaa kuitenkin kun suunsa pitää avata (muutoin olisitte aivan jossain muualla välittämässä tästä tuon taivaallista), eli ei media yksikseen pyöri, Me asiakkaat sen mahdollistamme.

Hymyn pohjanoteeraus. Taas. Ärsyttää kun aina vaan tulee tuollaisia ”KOHUkaunottaria”, jotka eivät tietenkään mitenkään nyt hakeutuneet julkisuuteen. Niin vissiin. Lopulta ne kuitenkin päätyy jonkun Hymyn sivuille esittelemään itseänsä ’rohkeissa’ kuvissa. Jos nyt vaan jättäisitte ihmiset rauhaan.Harvoja tuollaiset paljastusjutut kiinnostaa.
Mutta ihan tasavertaisuuden nimissä, kun nuo Kanervankin tekstiviestit on nyt julkaistu niin miksei sitten julkaista myös Johanna Tukiaisen tekstiviestejä? Eiköhän hän saisi niistä ainakin ne seuraavat 15 minuuttia julkisuutta…

Hyvä HYMY ! Se oli oikea päätös julkaista ne tekstiviestit ! Sai Kanerva omasta viasta potkut !

Ei niin kauheaa naista ole olemassakaan, ettei miehellä olisi oikeus kiihottua eroottisen tanssin yhteydessä. Ikehän on ollut kiltti, kohtelias ja ystävällinen tälle seksipapittarelle. Kysynyt lupaa koskettaa. Ei se hänen vikansa ole, että hän kiihottuu.

Kekkosen Tabe Slior oli paljon kovempi juttu. Miten ihmeessä tällaisen syyn takia voidaan Ike erottaa? Eihän Kekkostakaan erotettu Taben takia vaikka kaikki sen tiesi ja Sylvi kärsi. Ikehän on aina ollut naisten mies ja hänelle se suotakoon. Ei ole ensimmäinen mies, joka on kiihottamisen taidon osaavista naisista tykännyt. Vain tekopyhät muuta väittävät. Ei kaikien vietti purkaudu vain tiukassa avioliitossa virallisen kuningattaren tossun alla. Pitäisikin tehdä kansalaisaddressi, jossa vaaditaan kaikille kansalaisille työpaikasta ja asemasta riippumatta oikeutta tavanomaiseen heteroseksuaaliseen käyttäytymiseen kivoissa paikoissa molempien tahtoessa. Miksei vallassa oleva mies saisi ilmaista tunteitaan kahdenkeskisessä luottamuksellisessa viestinnässä. Kuinka kenelläkään voi olla otsaa tällainen luottamuksellinen suhde pettää ja myydä vihollisleirin poliitikoille. Sellainen petos on tuomittavaa eikä tämä ole sen Johanna yksin keksimä sattumanvarainen juttu. Tässä on puolueen propagandakoneisto ja Johanna valjastettu opposition vetojuhdaksi. Johannaa on käytetty hyväksi. Hänen avullaan on lyöty Ikeä. Iken pitää antaa olla oma miehinen itsensä. Hän on naisiin suuntautuvasta vietistään kuuluisa eikä hänen persoonaansa tarvitse muuttaa. Ei Ike ole ketään loukannut ja tyttöhän on täysi-ikäinen. Sinisilmäinen Ike on vain ollut, kun ei käsittänyt, että demarit viritti hänelle tällaisen ansan. Ike takaisin. Ike takaisin ja politikoille oikeus ilmaista tunteitaan. Hyviä työsä osavia politiikkoja suojeltava organisoidulta probagandapetokselta.

Hyvä Hymyn toimitus, hävetkää. Oli kyseessä yksityishenkilö tai julkisuuden henkilö, ei yksityiselämää tule tonkia. Tehkää suomen kansalle palvelus ja lopettakaa tuollaisten juttujen julkaiseminen. Ei tuo ole enää hauskaa. Oikeasti.

Hävettää suomen kansan puolesta. Kuka köytetään seuraavaksi puuhu, että hymy voi tuikata noidan tuleen? Säälittävää. Puoli pornolehtihän tämä Hymy on ymmärykseni mukaan ollutkin.

Vittu,mikä paska lehti. Pilaa toisten elämä sillä,että saisi itselleen lisää lukijoita. Ennen luin hymyä,en lue enää. Hymy boikottiin!!!

Ketä oikeasti kiinnostaa edes koko tämä typerä aihe tai ylipäätään kahden aikuisen ihmisen yksityiselämä?
Olemmeko me suomalaiset todellakin näin uteliasta kansaa?
Ja oli ihminen eduskunnassa tai sitten tavallinen tallaaja niin eikö hänellä silti ole oikeus yksityisyyteen?
Oletteko miettineet että tässä maassa tapahtuu samanlaisia viestin lähettelyjä jatkuvasti..halut ja tarpeet ne ihmisilläkin on.
Tästä aiheesta on nyt jauhettu viikonpäivät ja itse olen korvia myöten täynnä koko aihetta ja sitä tarvitsi hymyn mennä vielä lietsomaan lisää julkaisemalla ne viestit..ja ketä menee allekirjoittamaan että ne viestit ovat aitoja ja alkuperäisessä muodossa?
Eipä tarvitse katsoa uutisia tai lukea juorulehtiä ainakaan seuraavaan viikkoon kun tietää mikä on pääaihe.

Tuossa asemassa olevalla henkilöllä pitäs olla sen verran ”järkeä” päässä ettei tommoiseen alentuisi.. Mutta sitä saa mitä tilaa, ken leikkiin ryhtyy se leikin myös kestäköön..

Ja nimimerkki ”ihmettelijä” voi vetää ittensä narun jatkoksi, tai keksiä itelleen jotain oikeeta tekemistä! Huoh…

Harmittaa, kun tällainen roskalehti ja joku säälittävä, rupsahtanut h*ora pilaavat maineikkaan, asiansa hoitavan poliitikon! En ole koskaan lukenut Hymyä, enkä tule koskaan tilaamaan! Komeita ovat Hymyn korulauseet ja puolustelut omasta toiminnastaan, mutta kaikkihan sen tietävät, että mikä tällainen lehti on: muiden tekemistä kyttäävä, turhanpäiväinen juorulehti! Ratsastetaan sananvapaudella ja samallla poljetaan yksityisyyden suoja kasaan! Oikeuteen koko roska ja Hymy ja sen toimittajat boikottiin ja vankilaan…

Missä ne tekstarit nyt sitten on? Vai onko niitä enää täällä nettisivuilla.. Yritin etsiä, mutta minun surffaustaidoilla niitä ei löytynyt…

En tajua mistä tämä hirveä kohu tuli? Eiköhän se ole jokaisen yksityisasia, minkälaisia viestejä lähettää.

säälittävää toimintaa ”herra” ulkomisteriltä. yhdyn: ”Sitä saa mitä tilaa…Kyllä tuossa asemassa olevan henkilön pitää punnita tekojaan, koska hän on jatkuvasti suurennuslasin alla. Ja kun on vielä aikaisemminkin jäänyt rysän päältä kiinni, pitäisi jo kerrasta oppia. Saa katsoa Kanerva peiliin!”

1.4.2008 klo 08.32, Bietro (vierailija)

Säälittävä temppu nostaa myyntiä puuttumalla ihmisten yksityisyyteen… no eipä tämä mikään laatulehti ole ennenkään ollut.

Ike on mies ja tyhmä sellainen, mutta kykypuolue kokoomuksessa ei ole
parempaakaan miestä joten valitaan vaan joku stubido Iken tilalle.
Koskahankansaoppii olla äänestämättä näitä kokkareen kykyihmisiä jotka rypee skandaalista toiseen (muistelakka vaikka entistä puoluesihteeriä jne).
seppo

Tää koko homma on ihan perseestä!! Media pilaa hyvän politiikon elämä!Tämmösia asioita on kyllä yksityis asioita.. Kanerva pyysi anteeksi julkisesti, eiköhän se pitäisi riittää!!?? JOKA IHMENEN VOI TEHDÄ VIRHEITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kyse ei ollut ministerin työhön liittyvistä viesteistä ja vapaa-ajallaan ministeri edustaa vain itseään ja on täten yksityishenkilö! Kanerva pyysi anteeksi vaan mitä tekivät media ja kohublondi? Jättivät anteeksipyynnön aivan huomiotta tehden Ilkasta vanhan irstaan sedän joka yksin on muka syypää tilanteeseen!

Minusta olisi hyvän tavan mukaista julkaista myös Tukiaisen viestit, nähtäisiin miten asia todellisuudessa meni. Jään myös odottamaan median anteeksipyyntöä, asian paisuttelu oli kertakaikkiaan aivan turhaa. Missään vaiheessa ei Kanervan pätevyys virkaansa ollut kiinni henkilökohtaisista viesteistä eikä niiden julkaisemiseen ollut mitään syytä huolimatta ”kansan pyynnöistä”.

Ja mitä murehtimista ja häpeämistä on suomen maineessa – luuletteko että tämän kohun joku suuressa maailmassa muistaa vielä ensi viikolla?

Minä ajattelen että tässä ahdistettiin nurkkaan hyväntahtoinen ihminen, joka sattui lähettämään viestit väärään osoitteeseen.
Hävetkää hymylehden työntekijät ja Tukiainen jotka ajattelette vain itseänne ja myyntilukuja!

Meille on tullut Hymy vaan ei tule tämän jälkeen. Toivon, että muut Hymyn tilaajat boikotoivat lehteä myös. Järkyttävää, että ihmisen elämä näin syöstään raiteiltaan. Jokaiselle kuuluu oma henkilökohtainen elämä, myös ministerille. Ja Tukiaiselle toivon epäonnea loppuelämäksi!!

Hymy on paraskin puhumaan moraalista! Tavallisia ihmisiä ne ministeritkin on. Sallitaan vanhalle miehelle nyt vähän iloa elämään! Tukiainen on kaikinpuolin vastenmielinen tapaus, enkä halua edes tietää millaisia HÄNEN lähettämänsä viestit Kanervalle ovat olleet… Kaikki sympatiat Ikelle, voi vaan miettiä miten rankkaa hänellä on.

Kanerva lupasi aikoinaan, ettei toista tämmöistä kohua synny ensimmäisen jälkeen – ja kuinkas kävi? En rupea säälimään Kanervaa ollenkaan. Luottamuksen täytyy pysyä, joten erottaminen oli tässä tilanteessa aivan oikea ratkaisu. Olisi opetellut pitämään yksityis- ja virkaelämän erossa toisistaan hieman paremmin.

Onnea uudelle ulkoministerille!

Olisi kiva tietää minkälainen/niminen henkilö näitäkin uutisia täällä kirjoittaa..

Saisivat toimittajat itsekin asettua ”suurennuslasin alle”

Jos se nyt eroo niin se on loppu sit ei tuu olemaan hauskaa xD xD xD

En kyllä ymmärrä mitä se kansa taas täällä itkee että hymyn vika, WAY TO GO HYMY – OIKEIN! Onhan se säälittävää katsoa millasesta jutusta menee työ alta ja mahdollisesti perhe ja kaikenlisäks se maine (joka on ennenki hortonu jo, mut nyt se sit jysähti). Ihminen tekee valintoja elämässä, pakko ei ole kuin kuolla, joten se oli Kanervan OMA MOKA kun tommoseen rupesi. Asia olis munki kannalta ollu sujut, jos olis hoitanu sählinkinsä omalla ykstyispuhelimella eikä työpuhelimella josta me saadaan maksaa lasku. Miettikää vähän mitä itkette. Hyvä vaan että tommosta ei katota säälillä enään eduskunnassa ja että työ meni. Ehkä se sen heila sille keksii jonkun napatanssijapiirin missä se voi jatkaa tota höseltämistä – ja ilman puhelinta,

Hyvä että ihmiset alkaa tajuta (VIIMEIN) mitä roskaa tämäntyyppisissä lehdissä painetaan ja millaiset seuraukset niillä voi tosiaan olla…

Soisin Kanervalle nyt rakkausloman, jota Taaberman taannoin ehdotti kaikille kansalaisille. Kanervahan on normaali suomalainen mies
huumorintajuinen ja tykkää naisista.

No, turkulaiset (ja siuntiolaiset) nyt on oma rotunsa. Kaunishan se Tukiainen kai on, mutta tuo viisaus on varmaan jotain ennen kuulumatonta tyyppiä. Toivottavasti vedät keikkojasi siellä missä sinut tunnutaan hyväksyvän…

Nimimerkille ”Hermot meni…”: Tukiainen on älykäs ja kaunis nuori nainen. Iken syytä kaikki – mitäs lähetteli tekstiviestejä työpuhelimella. Koko hälyä ei olisi syntynyt jos Ike ei olisi lähettänyt viestejä. Olen nimimerkin ”Turkulainen” kanssa samaa mieltä!!

Koko juttu on rahastusta siltä akalta. Ja ei ketään voida virasta erottaa yksityiselämän takia. ja kuuluuko kenenkään tekstiviestit lehteen tai ylipäätänsä kenellekkään muulle, EI ? Nooh nyt on johanna tukiainen saanu mainetta ja mammonaa, toisen elämän pilaamisella. toiselta meni maine, työ ja voi mennä myös puoliso. Pitää ihmisellä helvetti olla julkisuuden kipeä.

TOivottavasti kaatuu koko perkel….. Dolls-tanssiryhmät tällästen julkisuushakuisten tempausten jälkeen.. Toivottavasti menee koko Tukiainen konkurssiin… Niin itseensä täynnä ole mammutti että voi helevetto… Ei paljon itkut auta varmaan Kanervan suuntaan.. Kai muuten oot näyttänyt sun alastonkuvat vanhemmille kun olivat niin kauhuissaan Kanervan viesteistäkin? 😮

tää on niin turha lehti. täällä on varmaa päätoimittajana joku hippi jolla jäi nuoruus liian lyhyeksi..

Tukiainen on kaunis ja ihana. Teit ihan oikein Tukiainen! Kyllä tämmöset laittomuudet pitää julkaista. Karmeeta luettavaa tommoset puutarha -vihjailut. Tukiainen koska tulet keikalle Turkuun?

Hymy ei taida myydä tarpeeksi ilman tällaista. Nyt ainakin varmistuu viikon huimat myyntiluvut. Eihän Ike mikään ylpeys ole, mutta tarviiko sitä ihan näin ääripäihin mennä.

Hymy, tais mennä yli. nämä juorulehdet rupeaa kaikki olemaan täyttä roskaa, ette edes ehdi miettiä kuin ”kuinka saadaan lehti kaikille myytyä” tämäkään aihe ei kiinnosta kuin tukiaista itseään..

Vain Kanerva itse on aikuisena vastuussa omista tekemisistään ja myös siitä mitä itsestään haluaa tuoda julkisuuteen.
Itse en menisi häntä puolustelemaan, varsinkaan vetoamalla yksityisyyteen, sillä olisihan hän voinut järjestää asiansa niin, ettei tällaista pääse tapahtumaan.
Kanervalle annettiin tilaisuus kertoa viesteistä itse, mutta hän ei sitä hyödyntänyt vaan valehteli. Mitkä mahtoivat olla motiivit tähän, sillä todennäköisesti hän kyllä sillä hetkellä tiedosti, että viestit ovat aivan levitysuhan alla ja mahdollisuus siihen että ne paljastetaan kansalle on olemassa?
Lisäksi minua ihmetytti se, että samankaltainen selkkaus oli tapahtunut aiemminkin ja hän jo sai uuden mahdollisuuden ja lupasi ettei tämä toistu, mutta toistui silti.
En väitä, että hänen maineensa olisi (viitaten erääseen aiempaan tekstiin)parantunut jos hän olisi sanonut suoraan, mutta toisaalta totuudenkin voi muotoilla asialliseksi..
Ja kumpi lopulta on kunniakkaampi tapa ministeriltä erota virastaan, valheiden ja selittelyjen kuvion kautta ja erotettuna, vai kenties itse vapaaehtoisesti eronneena? Ero sinänsä olisi todennäköisesti joka tapauksessa tullut kyseeseen.

Luulisi että ulkoministerin tasoisella on enemmän pelisilmää naissuhteissa,naapurin Arskakin selviytyy paremmin näissä hommissa.Onko tämä ehkä muistutus siitä että tämän Suomen johto on sellaisissa käsissä jotka eivät selviydy edes omassa henkilökohtaisessa elämässään.esim.Netti-Matti,pääministerin luulisi saavan seuraa netin ulkopuoleltakin,Tanja joka avioliitoissa ja seurustelusuhteissa aina on-off vaihe.jos koko paletin 200 läpi kävisi ,puolella olis jotain ei jokapäivästä touhua.Ilkkahan on ollut aina tosi äijänkönsikäs,mutta esim.viesti:”mitä kuuluu puutarhaasi?” on kyllä ällönällöä,vai onko ILKKA lukenut liikaa HERTTA-sarjoja?Ei ihme että kokoomus hermostui,vakaa,perinteinen puolue,ja töppääjä oli lounaisuomen ääniharava.

Kaikilla meillä on oikeus elää elämäämme. Missä menee julkisuuden henkilöiden mahdollisuus siihen.
mikä on heidän omaa reviiriään ja onko sitä. Minusta on erittäin törkeetä, että jonkun ihmisen tekstiviestejä annetaan julkisuuteen, on ihminen sitten kuka tahansa. Miltäs tuntuisi jos sinun viestejäsi julkaistaisiin kuvan kera? Inhimillisyyttä!!!! Onko julkisuuden henkilön velvollisuus selitellä kansalaisille omia tekstiviestejään. Viestien takia menetti vieläpä työpaikkansa. Kuinkahan moni meistä voisi olla työtön. Se, että Kanerva kiemurteli oli ihan oikein, niin minäkin olisin tehnyt. Liikaa meteliä vähäpätöisestä asiasta!!!!!!!!!!

Hymylle kymmenen pistettä! Noin ala-arvoinen viestittely noin ala-arvoisen kottaraisen kanssa osoittaa paitsi huonoa ihmistuntemusta myös totaalista arvostelukyvyn puutetta yleisemminkin. Kanerva ei tosiaan ole ministeritason ainesta, jos aivot roikkuvat jalkojen välissä!

Kaikenlaiset isotissiblondi-kottaraiset tuputtaa itseään julkisuuteen, näitä on nähty ja tullaan näkemään vielä maailman tappiin saakka, MUTTA että menee ja pilaa hyvän ministerimme maineen ja elämän näin totaalisesti niin en voi muuta sanoa kuin tervemenoa helvettiin tukiainen, TÖRKEÄ haaska (ja ruma kun mikä!)
Ikelle jaksamista!
nimimerkillä nainen 31v ja selkeesti ministerin puolella.

kylläpäs hymyn ostajaluvut lähtevät laskuun ainaki näitten perusteella ^^. todella väärin julkaista yksityiselämän viestejä pelkästään sen takia, että LUULEVAT sen kiinnostavan ihmisiä niin paljo et ostajaluvut nousee puolella. meidänkin suvussa jokainen on lopettanu hymyn tilaamisen.

Arvoisa nimimerkki jay täällä jo vihjaa Kanervaa pedofiliksi, kun menee tekstailemaan 30 vuotiaalle naiselle? No huhhuh.

Kaiken lisäksi sinä pidät Tukiaista fiksuna ihmisena? En viitsi tuohon edes kommentoida. Luulen, että en pystyisi sinulle asiaa selittämään siten, että sinun olisi se mahdollista ymmärtää.

Jokainen voi omalla kohdallaan miettiä, millaisia tekstiviestiä on tullut läheteltyä humalapäissään. Minä en todellakaan kaikkia lähetettyjä viestejä viitsi paljastaa edes parhaille kavereilleni, mutta ei minulla sen takia työ lähde alta, eikä sillä edes työntekooni ole mitään vaikutusta.

On myös täysin käsittämätöntä, että jotkin tuomitsevat Kanervan virkakännykän käytön tekstiviestien lähettämiseen. Siis mitä hel***tiä? Työsuhdepuhelimesta maksetaan verotusarvoa palkasta joka kuukausi ja sen johdosta sillä hoidetaan myös yksityispuhelut. Tämä etu on sadoilla tuhansilla suomalaisilla.

Eihän Kanerva mikään malliaviomies varmasti ole, mutta tässä ei nyt ole kyse mistään kirkollisvirasta. Vähän suhteellisuudentajua. Kun Kanervalta kysyttiin tekstareista, olisiko hänen pitänyt heti myöntää: ”että joo seksiähän minä vonkasin siltä blondilta.” Jokainen meistä olisi varmasti tehnyt niin. Kukaan ihminen ei ole 100% rehellinen. Miettikääpä ulkoministeriä, joka olisi sairaalloisen rehellinen. Olisi varmasti varsinainen neuvotteluVALTTI Suomelle. Monet ihmiset ovat niin kovin tekopyhiä ja halutessaan mustavalkoisia. Sääli.

Ihan oikein!!!
Suomalaisille tärkeämpää penkoa julkkisten juttuja kun ottaa muista asioista selvää.
Samalla kun tämä ”julkisuus temppu” tehtiin, niin poliitikot saivat palkankorotuksen!Eipähän siitä noussut kohua kun laitettiin puhelin langat laulamaan.Suomalaiset ovat pirun typeriä…hoh hoh!!!!!!!!Täällä menee tämmöinen läpi,siks suomalaiset ei missään pärjääkään!!!Onnea vaan!!!!

Uskottavuushan siinä menee, kun julkisuudessa ruoditaan yksityiselämää tuolla tavalla, erottaminen oli ainoa oikea ratkaisu. Suomen mahtava journalismi tietenkin on tuonut oman kortensa tähän kekoon, mutta kyllä sympatiani menevät Kanervan puolisolle. En tiedä riittäisikö oma rakkauteni puolisoani kohtaan jos jatkuvasti liehiteltäisiin muita. Vaikka enhän minä tietenkään voi tietää yksityiskohtia heidän järjestelyistään, mutta oli miten oli, tuskin sitä on kiva lehdistä lukea.

Ja kyllä Kanervan olisi syytä katsoa peiliin, näkeehän sen nyt jo naamasta, ettei tuollaiseen bimboon ole luottamista näin arkaluontoisissa asioissa. Hetki sitten parkui miten teki väärin tuodessaan ilmi että on ollut jotain viestittelyä, että hänen elämänsä on nyt pilalla, sitten vielä julkaisee teksiviestien sisällötkin ja taas se on jo ruikuttamassa miten sekin oli moka. No shit, Sherlock. Toivottavasti evoluutio karsii. Kanervan olisi pitänyt jo oppia virheistään.

Kiitos vaan,hieman kunnioitusta yksityisyyttä kohtaan.Jos Kanerva eroaa joutuu myös Vanhasen,Juhantalon ym..sekoilut ottaa samalta kantilta kuin Kanervan.Ilkka älä häpeä,pidä lippu korkealla!!!

Aikanaan kun kuulin että Ilkka Kanervasta tulee Suomen Ulkoministeri luulin että kyseessä on joku vitsi.. ja vitsihän se sitten lopulta olikin..

En tajua miten ihmiset voivat työskennellä tällaiselle lehdelle. Toivottavasti olette tyytyväisiä! Sydämestäni toivon teille kaikkea pahaa. Niin tälle roskalehdelle, sen toimittajille, etenkin päätoimittaja Tulustolle ja tietenkin känsänaamalle. Kuinka sokeaksi voi ihminen mennä rahan edessä välittämättä seurauksista?

Toivon myös sydämeni pohjasta että ihmiset osaisivat laittaa tämän lehden boikottiin.

on tärkeitä asioita suomessa,tekstarit ja työsuhdeautot,ilmankos välillä huonosti menee kun poliitikkojen ja toimittajien työaika menee tämmöisten ruotimiseen.olen todella pahoillani kanervan puolesta.

Hymy, voi teitä juorulehtien juorulehtiä… inhimillisyys on tästä maailmasta kadonnut. Toivottavasti toimittajat munkkipossu kourassa kahvihuoneessa ovat tyytyväisiä tulokseen, mitä ihmisen riepottelu sai aikaiseksi. IKINÄ EN OSTA HYMYÄ, ENKÄ ENÄÄ TOISTA KERTAA POIKKEA NÄILLE SIVUILLE. IKINÄ.

Suurimmasta osasta kommenteista kuvastuu täydellinen tietämättömyys mistä tässä on kysymys.

Me emme ole enää se lintukoto, joka eli omaa elämäänsä isonveljen kyljessä.
Nyt onkin niin, että valehtelevat, kieltävät ja kloppimaiseen käytökseen jääneet ministerit ei vain enää sovi globaalisti. Kyllä se täälläkin pikkuhiljaa pitäisi reneeiden ja muuten yhtä takapajulassa ja ike-huumassa tai omien samanlaisten käyttäytymisiensä kuin Kanerva alkaa ymmärtää, että Suomelle nauretaan jo ulkomaita myöten.

Tälle olisi voitu alustalähtien tehdä nopeampi loppu, mutta hyvävelisysteemi YRITTI vielä, että jos tuo entinen maantapa toimisi, mutta kun ei toimi.

Tämä on niitä EU:n tuomia uusia tapoja, jonka entinen lintukotoSuomi itäisen isonveljen kyljessä urpomaisen kansansa, enemmistö?, huolimatta on vain tyytyen opittava.

KYLLÄ OLETTE TÖRKEITÄ HYMY-LEHTI!!! NO ENPÄ OLE KOSKAAN TÄLLAISESTA PASKASTA PITÄNYT!!!!! BOIKOTTIIN SANON MINÄ!! Y

Vittu te ootte urpoja KOKO hymyn sakki! Jos itse työskentelisin siellä ottaisin samantien loparit…aivan helvetin ala-arvoista toimintaa! Toivottavasti tulee konkka ja nopeesti!

Kanervan kohdalla kyse ei nyt ole pelkästään tekstiviesteistä vaan siitä että Kanerva on melkoisen systemaattisesti valehdellut niin kauan kuin kohu on kestänyt.

Ile olisi päässyt huomattavasti helpommalla kun olisi heti nöyrästi myöntänyt koko asian. Nyt hän meni ns. ojasta allikkoon ja ihan omin avuin.

Kanerva ei ole uhri, vaan aktiivinen tekijä asiassa. Se nyt on monelta jäänyt jostain syystä huomaamatta.

Clinton vertauksesta huolimatta en voisi kuvitella, että esim. Ruotsissa ulkoministeri olisi tällaisen kohun jälkeen voinut uskottavasti jatkaa virassaan. Todennäköisesti ministeri olisi älynnyt erota ihan oma-aloitteisesti.

Suomalaisilla on outo tapa kieltää asioita, vaikka totuus tulisi väistämättä ilmi. Muistanemme esim. doping-kohun. Valehtelu ja selittely on mielestäni raukkamaista.

Jokainen tekee virheitä, mutta Jokainen ei olekaan ulkoministerin asemassa. Tavallinen tampio 60-kymppinen tuskin lähettelee himokkaita tekstiviestejä puolta nuoremmalle naiselle.

Sinänsä sama mitä tekstiviesteissä lukee, senhän pystyi jo aavistamaan ennalta että tuskin pelkistä ”työasioista” oli kyse. Nyt ne on julkaistu, ja ne voi halutessaa joko lukea tai jättää lukematta.

Demaritoimittajat pakottivat Kanervan eroamaan. Hymy on täysi roskalehti, kenenkään tällästä paskaa tartte lukee.

Eihän tämä voi olla totta. Toimittajatko tätä maata pyörittävät? Näköjään toimittajien mielestä he ovat sama asia kuin media.
Kun toimittaja haastattelee toista toimittajaa niin se on ilmeisesti kansan mielipide tai kansa kohisee.
Hyi helkkari… En ole tähän mennessä kuullut yhdenkään ei-toimittajan kommentoivan tekstiviestejä.

Hymy boikottiin heti.

Aivan oikein Ilelle.Kai ny jokaisen joka on samassa asemassa,pitäis tajuta ettei tollasii txtareita kannata sendii,varsinkaa julkisuus haluiselle Blondille.Olis hommannu ees Prepaid liittymän ni olis voinu kiistää.Ja pakko oli kenkää antaa ku Maailman media iski kyntensä kans Suomen politiikkaan ja olis menny viimeinenki maine.Shit happens..Ny Ilen uus ammatti vois olla vaik Dolssin Pimp 😀

On se syy myös
johannanki, kuuluisuutta vaan haluaa. jos ois ollu hiljaa ei kukaan olis saanu selville. Ei toisten viestejä nää jos ei puhu kellekään eikä näytä viestejä ja oishan hän voinu laittaa viestin ettei kiinnosta.Ilkalle työ takaisin

Eihän tämä voi olla totta. Toimittajatko tätä maata pyörittävät? Näköjään toimittajien mielestä he ovat sama asia kuin media.
Kun toimittaja haastattelee toista toimittajaa niin se on ilmeisesti kansan mielipide tai kansa kohisee.
Hyi helkkari… En ole tähän mennessä kuullut yhdenkään ei-toimittajan kommentoivan tekstiviestejä.

Hymy boikottiin heti.

ALA-ARVOISTA Hymyn puolelta. Hävetkää!
Ihmisillä on oikeus omaan elämäänsä, vaikka suomalaiset roskatoimittajat ovat muuta mieltä. En ole koskaan ollut mikään Hymy-lehden lukija, mutta tästä eteenpäin aion julistaa Hymy-vastaisuutta lähipiiriinkin. Todella alhaista ja likaista peliä toimittajien puolelta… Tsemppiä ja jaksamista Ilkka Kanervalle!

suomi on paska maa, ei helvetti mitä touhua ,tulee itellekki tuskahiki ku lukee tollasta paskaa!

Median valta karannut käsistä – varsinkin HYMYN. Ike teki väärin mutta ei media (HYMY) saa käsitellä rahastusmielessä ihmisen yksityisasioita näin julkisesti. Päätoimittajalta puuttuu täysin harkintakyky mitä julkaisee.
Vanha sanonta: jos ei elämässä ole enää mitään muuta niin täytyy ryhtyä toimittajaksi tutkimaan lehden ja toimittajien töppäyksiä – niistähän saa nykyään vihjepalkkionkin. JEI

Kyllä Hymy hyytyy =/ ei tämmöstä pa..kaa kukaan jaksa, jos ei Kanervakaan. Olis ihan kiva kun toimitus itse julkaisisi kaikki omat tekstiviestit lehdessä ihan vaan niinku ”tavan” vuoksi, vois pari luurankoa kaapista kapsahtaa omaan niskaan… pakkohan sitä jostain näittenkin on ruoka raha saada.

Hei kertokaa miten Ike on tehnyt työnsä hyvin?? Katainen on tehnyt työnsä hyvin, Vanhanen on tehnyt työnsä hyvin? Esimerkkejä, ei siihen riitä mikään Condoleezan tapaaminen ja lehdistä lukeminen, että Um Kanerva on siellä ja täällä siinä ja siinä kissannimeämistilaisuudessa jne.

Älytön mantra, jota höynäytettävät suomalaiset alkavat hokea. Kanerva voi tekstailla, mutta pitäisi olla hitusen sitä omaa ylpeyttä asemastaan ja työstään ”jonka on tehnyt hyvin”, ettei kaikenlaisten pikkujulkkis/erotiikatyttöjen kanssa lähettele viestejä. Täytyyhän tällä UM:llä olla ymmärrys, että nämä tekstarit voivat joutua lehdistölle, jos julkiisuuden kipeä pikkulikka niin haluaa. Ja nyt eletään globaalissa EU:ssa ei suomettuneessa NL -Suomessa, jossa tällaiset todella oli hyväksytty ja itsesensuroinnilla näistä ei puhuttu. Ike Ja Vanhanen elävät tätä aikaa.

Ei ole kyse enää tekstareista, vaan siitä, että ko. herra valehteli ja siitä tämä ero, koska uskottavuus meni.

Jotenkin minua viehättää, että nyt on ehdotettu ministeriksi uuden polven kielitaitoista ja nuorta edustajaa.

Helvetin tampiot, pitää mennä lisäämään suolaa haavaan. Hävetkää, saatanan Hymy.

Suomi on tasa-arvon maa,eikö totta??
No, eiköhän julkaista sitten ne ”tusinablondin” viestit myös……ne varmaan vasta mielenkiintoisia olisivatkin 🙂
En millään jaksa uskoa että kukaan lähettää 200 kpl viestejä jos toinen osapuoli ei ole ” mukana jutussa”.

Tässä on Hymy syyllistynyt kirjesalaisuuden rikkomiseenkin!
Hymy on nyt ottanut Suomen ulkopolitiikan maineen vastuulleen! Viestit ovat olleet Ilkka Kanervan yksityinen puoli ja se ei kuulu muille! Ilkka Kanerva on julkinen henkilö vain poliittisessa työssään, olisitte kirjoittaneet hänen työstään, jossa ei ole moitittavaa!
ISÄNMAAN PETOS hymyltä!

Säälittävää toimintaa hymy lehdeltä!
Ei ole mitään velvoitetta teidän julkaista toisen yksityiselämää koskevia viestejä eikä ne ratkaise kohua! Nyt loppui ne vähäisetkin irtonumeron ostot minulta ja monelta muulta!

Koko tapaus on näyte siitä, miten huonosti Kanerva on hoitanut asioitaaan. Miten hän on voinut edes uskoa, ettei nuo viestit vuotaisi julkisuuteen. Ja kun ne sitten vuosivat, mitä järkeä oli kieltää ja myöntää, vääntää ja kääntää. Kyllä on ihan itse soppansa keittänyt.

kanerva hoiti työnsä hyvin!tekopyhää rueta moittimaan koska kaikkihan ME teemme hölmöyksiä. kanervalle sattui vain todella huono tuuri,pyrkyri känsänaama sattui vain näyttää lipsauttaa hymylle niitä viestejä.(typerä akka).
ketään ei voi pystyä erottaa töistä eikä kirjesalaisuuksia saisi rikkoa,hymy!!!

Vaikka Kanerva olisi yksityielämässään kuinka porsas ei se ole syy aloittaa tälläistä ajojahtia. Suomella oli ensimmäistä kertaa vuosiin aikaan saava ulkoministeri jonka ansiosta Tuomiojan aikana jäätyneet välit jenkkeihin saatiin välittömästi kuntoon. Ainoa asia minkä Hymy toiminnallaan sai aikaan oli Suomi kuvan ja Suomen ulkopoliittisen osaamisen heikentymisen. Onneksi olkoon Hymy, toivottavasti olette ylpeitä itsestänne.

Itse aion lopettaa kaikkien Yhtyneiden Kuvalehtien lehtien tilaamisen ja irtonumeroiden ostamisen (ei siis enää Tekniikan- eikä Vauhdin Maailmaa minulle kiitos). Suosittelen muitakin Suomalaisia äänestämään lompakollaan tälläistä ”journalismia” tukevaa kustannustaloa vastaan.

Kyseisen roskalehden toimitukselle terveisinä: Toivottavasti Hymynne hyytyy!

Huh huh.. Nyt kyllä lähti mopo Hymyn käsistä. Kaikilla on oikeus yksityisyyteen ja jokainen tekee töppäyksiä (..ja suomalaiset yleensä paljon pahempiakin). Ei tuollaisesta pitäisi sentään työpaikan menetyksellä rankaista varsinkaan kun mitään rikosta ei ei ole tapahtunut. Yhtä lailla Johannan bisnekset pitäisi sit pistää kokonaan pakettiin.. mainehan jo meni..

Toivoisin, että Tukiaisenkin lähettämiä viestejä julkaistaisiin. Viestittely on ollut käsittääkseni molemmin puolista. Mikä on ollut Tukiaisen motiivi tuoda viestit julkisuuteen. Ei toista voi syytellä jos on itsekkin osallistunut viestittelyyn. Toivottavasti Kanerva ja muut viestittelijät saivat nyt opetuksen.
Eli kannattaa miettiä pari kertaa kenelle viestinsä lähettää ja mitä niihin kirjoittaa. Ei tämä Kanervan teko nyt niin paha ole, kaikkihan me viestittelemme. Käsittääkseni teko on ollut silloin paha , jos Kanerva on viestitellyt Tukiaisella, vaikka hän ei haluaisi.

Knaerva muutenkin ennen kuin Katainen hänet nimitti ulkoministeriks LUPASI, ettei enää joutuisi tämäntyyppisen kohun keskelle. Eipä pystynyt lupaustaan pitämään, kun joku ällöttävä ja ruma strippari kiinnosti niin paljon. Ällöttävää…

kenkää kanervalle!hienoa kokoomus sietäisi lähteä myös hallituksesta ja kantaa vastuunsa ja pelastaa se mitä koko kyky puolueen uskottavuudesta on jäljellä.eli ei mitään.
kanerva oli jo 90-luvun alussa idiootti ,oikein sille

Ilkka Kanervahan on saanut jo varoituksen, kun on kerran ennenkin jäänyt kiinni tälläisestä asiasta.
Loistavasti hoitanut ulkoministerin työt, mutta itse itseään on jalkaan ampunut.
Oikea päätös Kataiselta!

MUA RUPES KYPSYTTÄÄ TÄÄ MEININKI NIIN PALJON.KANERVALLE VOIMIA JA JOHANNA LENNÄ VAIKKA…V..UUN!

Onko oikeasti mahdollista, että henkilö ( Kanerva ), joka on antanut Suomi-
kuvalle maailmalla sellaisen nosteen, joutuu eroamaan moisten viestien
johdosta. Kanerva on heti virkansa alusta saakka ollut pätevin ulkoministerimme Suomen historiassa, ottaen erityisesti huomioon lyhyen
ajan jolloin tätä virkaa hoitanut. Niin kyllähän mielestäni vakava varoitus olisi
riittänyt, koska onhan vastapuolella tuloshakuisia ja rahanahneita henkilöitä
niin kustantajissa kuin vaalealla naisystävällä, joka ei mukamas tiennyt mihin AIKUISTEN OIKEASTI ryhtyi, ei noi blondi jutut olekkaan vain vitsejä vaan ihan arkipäivää. ILKALLE TSEMPPIÄ JA JAKSAMISTA.

Hassua, että jotkut teistä sanoo että ”yksi nainen on pilannut hyvän miehen työn ja yksityiselämän” jne, mutta eikö se tässä ole Ilkka Kanerva itse keneltä on arvostelukyky pahasti pettänyt kun jo toisen kerran jää näin naurettavasta asiasta kiinni. Katainen on tehnyt erittäin rohkean, ja hyvän, päätöksen ja osoittanut, että tuollainen käytös ei ministerille sovi.
Ilkk Kanerva on nyt pahemman kerran itsensä nolannut ja pilannut omat mahdollisuutensa loistavaan ulkoministerin uraan, johon hänellä hyvät edellytykset olisi ollut.

Eikö ministereilläkin ole oma yksityiselämä ja tuskin tuommoinen on vaikuttanut kanervan työkykyyn.. Ketä kiinnostaa millaisia yksityisiä tekstiviestejä ne ministerit lähettää. Täyttä paskaa tämäkin juttu. Ja oppositio vain jauhaa tätä juttua ja lähtee tähän median typerään peliin mukaan, eikä piittaa nähtävästi pätkääkään tai osaa esittää mitään kehittäviä ja järkeviä ehdotksia itse maata koskien. Hymy pysyy yhä boikotissa omalta ja perheeni osalta.. oikeat uutiset puuttuvat kokonaan.

KIITOS HYMY TUTKIVASTA JOURNALISTISETA UROTYÖSTÄ.

On kiva huomata että ainakin lehdistö ( tuo kolmas valtiomahti) pitää kansalaisten puolia ja paljastaa iljettävyyksiä valtaa pitävien mielistä ja teoista !

-KIITOS-

ANNI mieti jos itse olisit julkisuuden henkilö,ihastunut mieheen komeaan ja pienessä maistissa huumorilla tekstailette ja tämä päättääkin nämä julkaista, OLET SIT ILMAN TYÖPAIKKAA! et varvasti enää olisi tuota mieltä..ja emme voi tietää että johanna saattoi vastailla samalla lailla flirtillä takaisin..MEDIALLA ON LIIKAA VALTAA! Johanna varmasta oli kympillä mukana ja halukAS

HALOO,,HUHUU,,HERÄTKÄÄ SUOMALAISET.

EI TOSSA KOKO ASIASSA OLE MITÄÄN JÄRKEE.
NÄKYY ETTÄ PINNAN ALLA KUOHUU JA TYYTYMÄTÖN
NUKKUVIEN JOUKKIO OTTAA ITTEENSÄ .
Äänestäjien valitsema kansanedustaja&ulkopolitiikan etu-
miehemme ILKKA KANERVA on tehnyt TYÖNSÄ moitteet-
tomasti.
Jos tommonen erot.(johna kutiainen) mediassa sekasen
tukkansa kanssa saa suomalaisten päät niin pyörälle että
kansa ryhtyy pohtimaan ministerinsä uskottavuutta,niin sit-
ten vaan KAIKKI TOREILLE PEILEJÄ OSTAMAAN.

Erotiikkatanssien suhteen meni mielenkiinto ja se ei
ole kaikkien naisten syytä vaan sen Kutiaisen vai mikä se
känsänaama olikaan joka ei osannu pitää suutaan kiinni
eikä osannu näyttää nätiltä.

JOKA TAPAUKSESSA!!!

ILKKA KANERVA JATKAKOON!!!

Poliitikko on työssään ja julkisuudessa koko persoonallaan, joten tässä tapauksessa on varsin turha puhua yksityiselämästä. Lähes minkä tahansa muun ammatin harjoittajan kohdalla tällaista katsottaisiin läpi sormien. Ulkoministerillä kuuluu olla tietty diplomaattinen arvokkuus, joka Ikeltä puuttuisi vaikka viestejä ei koskaan olisi julkaistukaan. Mutta vähän tietysti mietityttää onko medialla sittenkin liikaa valtaa..

Meni Hymy boikottiin koko suvun voimin.Loistavasti toimittu.Kanerva rules..Laitetaanko adressit.fi :n uusi aihe?
Hymy boikottiin??

Vaalikampanjasaan kokoomus lupasi kuunnella herkällä korvalla,näyttäähän nuo kataisella pikkuhiljaa punertuvan!

miksi ihmeessä annettiin julkaista nämä viestit.nämähän menee kirjesalaisuuden puolelle?toivon että tämä johanna tukiainen lopettaa esillä olon kokonaan.radiossakin syytti hymyä,kokoomusta..hän ei kuulemma ota vastuuta vaikka kertoikin hymyn työntekijälle näistä viesteistä.OTA NYT JÄRKI KÄTEEN,JOHANNA!!!!!!!!KANERVALLE VOIMIA!! T:vm-55

Olen kyllä sitä mieltä, että jokainen henkilö saa vapaa ajallaan tehdä ihan mitä lystää, kunhan hoitaa työnsä kunnolla.Jokaisella on omat pienet paheensa ja oma privaatti elämänsä, olkoon kuinka seksivoittoinen tahansa…Turhaa tehdä kauheaa haloota kenkenkään viesteistä, niitä varmaan lentelee jos jonkinlaisia jokaiselle meistä..eikä kukaan niitä julki ole tuomassa, pian kaikki ihmiset ovat syynin alla mitä vapaa aikaan touhuaa..

Järjen käyttö sallittu …aina ei tarvitse mennä tähän Jenkki tyyliin mukaa!!!

MINUA HÄVETTÄÄ TON NAISEN PUOLESTA!IHAN ÄLYTÖN PYRKYRI!EN KYLLÄ TIEDÄ MITÄ SE KANERVA ON TOSSA KÄNSÄNAAMAS NÄHNY!?SORI VAAN..VÄÄRIN OLI JULKAISTA VIESTIT..

Ihmetellä täytyy, että miten ministerin arvistelukyky on noin huono. Yksityisasioita, juu, mutta HOITAKOON SITTEN ASIAT TYYLIKKÄÄSTI ja valitkoon seuransa sen mukaan, niin ei tarttis lehdissä näitä asioita käsitellä. Potkut oli tarpeen. Jos mies ei nauti luottamusta edes oman puolueensa sisällä, niin saa mennä. Hävettää, johan meille nauraa koko maailma!

A man has proposed relationship or even sexual relationship to a lady, and used phone messages for that. So what? Unfortunately, Finnish media has not respected the right for privacy and caused the resignation of an able foreign minister. The rating of Finland in my eyes has diminished, but not because of Kanerva’s actions but due to the Finnish media’s sensationalism.

Aivan naurettava homma koko juttu!
Kanerva olisi heti alkuun voinut tunnustaa, että tehty mikä tehty. Ja työpaikkakin olisi ehkä pysynyt..
Koko juttu paisus aivan liian suureksi jonku poviblondin julkisuuteen hakeutumisen vuoksi.
KAnerva on kuitenkin aina hoitanut työnsä erittäin hyvin ja ihminenkin hän vain on. KAnervalta odottaisin julkista anteeksi pyyntöä

No joo,onhan tuo mautonta hommaa,siis joku julkisuuteen himoava blondi pistää himoillaan koko suomen kansan ajatusmailman perin juurin sekaisin!!!

Ike hoitanu työnsä ja siihen liittyvät asiat tosi pitkällä kokemuksella,ja vieläpä mallikkaasti. Ei siinä luulis jollekkin bimbolle lähetettyjen viestien paljo painavan!! Se on kuulkaas yksityiselämää SE…

Eri asiahan se ois jos suomen ulkopolitiikka ois kärsiny iken viestin takia,vaan ku ei!!! Mutta nyt kun asia on mennyt näin pitkälle,niin kyllä sitä naapureis ivallisesti seurataan ja pähkätään!

Nytten kun asiaa ei jätetty aikanaan hiljasuuteen,niin tätä asiiaahan tsuumailee jo kaiken mailman sulttaanit. Ja heidän kultuurissa tällaisista asioista saisi vaan plus pisteitä…

Eikö Kanerava ole ihminen siinä missä muutkin, saahan jokainen lähettää niin paljon tekstiviestejä kuin haluaa, myös Ilkka Kanerva. Kyllä jokaista varmaa ottais pattii jos sais potkut lievästi pervoista tekstiviesteistä? Moni suomalainen ois jo potkut saanu, täällähän ois siis enemmän työttömiä ! Eikä Kanerva ansaitse tämmöistä jonkun blondin Johannan takia !

Bisnes on bisnes! Eiköhän Johanna itse antanut viestit HYMY:lle? Niin kauan kun lehtiä on ja tulee olemaan niin tämmöisiä juttuja haetaan koska ihmiset maksaa niistä. Eihän huumeitakaan olisi liikenteessä jos niitä ei kukaan ostais. Mun mielestä Ike eroaminen oli oikein, jos meidän ministeri olisi heti kohun alettua kertonut avoimesti, et onhan hänkin myös ihminen ja näin tuli ”pienessä” simassa tehtyä tyhmästi, ANTEEKSI! Olisi Iken takana 100%.

Yksityinen on yksityistä ja sellaisena sen pitäisi pysyä. Häpeäisitte! Myynnintavoittelu ei oikeuta kohtelemaan ihmistä noin. Samoin hävetköön jokainen, joka tirkistelynhalussaan lehtenne ostaa.

MIEHILLÄHÄN VAIN MAINE JA KUNNIA KASVAA MOISESTA JULKISUUDESTA….MUUTEN IHMETTELEN VANHAN UKON INTOO,OISKOS VIAGRAL OSUUTTA TOLLASIIN KUOLAUKSIIN??…SIT VAROVAISESTI AATELLEN,NYTHÄN ON APRILLI-PÄIVÄ…USKON ASIAN VASTA HUOMENNA TOSISSAAN……..

Onhan se semmonen homma tytöt ja pojat. Että saahan sitä aikunen ihminen tehdä mitä haluaa, mutta kiinni ei kannata jäädä. Järjen käyttö sallittu Ilelläkin. Ja jos jotaki tahtoo syyttää niin Johanna Tukiaista eikä Hymyä.

Niin makaa kuin petaa… Turha sanoa jonkun bimbon syrjayttavan ulkoministerin. Itse itsensa pisti ulos aloitettuaan tuollaisen vouhotuksen. Luuli itsestaan vahan liikoja, eika uskonut naisen uskaltavan julkaista viesteja. Ihan oikein, ei vaikutusvaltaisen henkilon pitaisi kayttaa asemaansa noin torkeasti hyvakseen. Itse olen taysverinen kokoomuslainen, ja olen iloinen, etta kok. tuli tahan ratkaisuun. Hyva Katainen, ja nyt vaan muistetaan pitaa itsekin moraali kohdallaan…

Kyllä tämä oli Kanervalle täysin oikein. Kuvitelkaa nyt hieman, kuinka hän yritti loppuun saakka pitää mainettaan pulpetilla?! Jos herra on päässyt noinkin hyvään virkaan niin täytyy sitä järkipäässä juosta aikuisella miehellä, että tuollaisetkin tekstiviestit voi lähettää omalla kännykällään jos on TARVE.
Ei voi muuta sanoa, kuin että pervoja ovat nuo vanhemmat miehet nähtävästi.

Ilekin saanut mittariin jo huikeat 60-vuotta, mutta niin sitä vain vokotellaan 30-vuotta nuorempia. JUMALAUTA tämä Dolls-tyttönenhän voisi parhaassa tapauksessa olla hänen lapsensa. Tuollaisia sikoja ei tarviste katsella kauniilla. Potkut vain eduskunnasta ja lisää uutisointia aiheesta. Tuleepahan todellisuus julki millaisia herroja meillä istuukaan eduskunnassa.

KYLLÄ MIELESTÄNI OLISI OIKEIN TÄMÄN ( LOPULLISEN PÄÄTÖKSEN) JÄLKEEN, ETTÄ KANERVA ESITTÄÄ TOISTAMISEEN ANTEEKSIPYYNTÖNSÄ VIRALLISESTI. ONHAN TÄMÄ KOHU JO ENNÄTTÄNYT MANTEREEN TOISELLEKKIN PUOLELLE. KAUHEA HÄPÄISY EDUSKUNTAA KOHTAAN, MUTTA ENNEN KAIKKEA SUOMEA!!

Nimimerkki: ”Sitä saa mitä tilaa”

Hymy on tehnyt laittomuuden julkistaessaan yksityisten ihmisten kirjesalaisuuksia. Ja haluaa tuhota vielä näiden ihmisten elämänkin !
Hymy on käyttäytynyt täysin etiikan vastaisesti ja moraalittomasti.
Toivotaan, että nyt tähän tilanteeseen puututaan pikaisesti oikeusteitse!
Johanna pää pystyyn ja voimia sulle tämän myös kaiken herjauksen keskellä, mitä yritetään sinua mustamaalata Hymyn taholta.
Onko totta, että Hymy on kieroilemalla saanut sinulta tekstiviestejä sisältävän puhelimen itselleen ?? Ja Ilkka voimia myös sinulle !

Kyllä Kokoomuslaisten olisi pitänyt seistä ilkan vierellä loppuun asti,hitto mitä paska housuja!.Kohta varmaan tupakoinnistakin saa potkut.Tämä oli vielä pikku juttu mitä Clinton ja kumppanit on harrastanut maailmalla ja tuliko heille kenkää Hä!!.

Teette Ilkasta rikollisen ihmisen joka ei ole tehnyt mitään. Seurauksena hän ei toimi enää ministerinä, joten nyt valitaan joku urpo tilalle

Näin voi yksi nainen pilata miehen uran ja maineen.

Mutta kyllä varmasti eduskunnassa pervoja riittää. Lähetelköön ja soitelkoon vain jatkossa nimettömänä, niin välttyvät vastaavilta konflikteilta. Ja, jos aivan pakko pervoilla puhelimitse, niin soitelkoon maksullisiin palvelunumeroihin, jolloin kannattavat myös näitäkin ammatinharjoittajia.

Kanerva on vain seksuaalisesti aktiivinen ja yrittää purkaa paineitaan puhelimitse. Parempi sekin kuin mennä lääppimään fyysisesti. Tosin tiedä nyt hänestä vaikka tätäkin olisi koittanut. Eihän seksuaalisuudessä hävettävää ole, mutta siinä kuinka sen tuo julki.

eikö kanerva tiedä että seksin ostaminen on laissa kielletty ! Se on kuin Kaisa Varis kun ei kerrasta opi !

Ehkä se on ihan oikein julkaista ne viestit. Ikeltä voi mennä työ, ja siltä nyt näyttää, että se menee, mikäli on Kataisen juttuja uskominen. Joku raja täytyy olla siinäkin, mitä ministeri voi tehdä, ja ministerillä täytyy toimia harkintakyky myös siviilissä, mikäli meinaa jatkaa siinä työssä. Kanervalla ei harkintakyky tässä asiassa toiminut, ja nyt nähdään seuraukset. Ilkka Kanerva on julkkis, ei sillein tavis kaduntallaaja, jos hän ei olisi julkkis, niin tämä olisi mielestäni vähän eri asia.

Olen täällä lahden toisella puolella seurannut Ilkka Kanervan vuosien törttöilyä kännykkänsä kanssa. Ilmeisesti Ilkka on ns. kännitekstailija, muutaman paukun jälkeen alkaa seksuaaliset verbaaliset kyvyt ilmentyä ja ne puretaan tekstiviesteinä jonnekkin kiellettyyn. Ilkan asemassa olevan henkilön tulisi käyttäytyä korrektisti ja edustaa maataan ylpeydellä. Lähinnä hän vaikuttaa nyt pelleltä. Koko maailma nauraa tällä hetkellä Suomelle, eikä syyttä. Jos Ilkka vielä on kokoomuksen luottamuksen arvoinen, on koko kokoomus samaa mieltä siitä ainakin siitä, että nauru pidentää ikää:-)

on se älytöntä että tälläinen ydentekevä bimbo, onnistuu syrjäyttämään suomen parhaista poliitikoista. Samoin vanhasen juttu on samaa lajia.

Ja hymylle sen verran, että en tule ikinä tilaamaan moista roskalehteä, taikka kukaan muukaan lähipiirissäni, mikäli kanerva joutuu todella eroamaan näiden ei uraanliittyvissä asioissa.

Jos hoitaa työnsä hyvin, niin eiko se kerro että on erinomainen poliitikko, jos vielä kerkeää tekstitellä siinä samalla ilman että työhäiriintyy. 🙂

suomesta loppuu kaikki hyvät politiikot tätä rataa, jos tälläisten horojen annetaan tälläistä tehdä kerta toisensa jälkeen.

Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Tukiainen kyllä julkisuuden haluinen mutta ei ole minun mielestä Ikeltä kovin asiallista käytöstä. Eniten säälittää se iken vaimoke että mitä joutuu kestämään tämän takia.

Siis huoh! Jokaisella ihmisellä täytyy olla yksityisyys. Ihan hävettää Hymyn puolesta näin tietoisesti pilata toisen ihmisen ura ja myös elämä! Mitä sitten, vaikka Kanerva olikin ”tuossa asemassa”? On hänellä silti oikeus yksityisyyteen!
Nyt on kyllä pysyvästi boikotti päällä minullakin. Huhhuh.

Kyllä nyt Hymyn pitää ehdottomasti julkaista myös Tukiaisen Kanervalle lähettämät viestit, jotta voidaan yhdistää viestit ja näin saada oikea asiayhteys viestien sisällöstä! Tässä on vahvasti vedätyksen makua!

Mitäs ihmeellistä noissa viesteissä on? Pahempiakin on tullut laiteltua.;D ja ihan sama onko kyseessä poliitikko vai tavallinen ihminen, niin yksityiselämä on silti yksityiselämää…

Sitä saa mitä tilaa…Kyllä tuossa asemassa olevan henkilön pitää punnita tekojaan, koska hän on jatkuvasti suurennuslasin alla. Ja kun on vielä aikaisemminkin jäänyt rysän päältä kiinni, pitäisi jo kerrasta oppia. Saa katsoa Kanerva peiliin!

Ei voi olla totta! Onko Suomessa uutisaiheet näin vähissä?! Kanervan hyvin tehty työ ja yksityiselämä pilataan jonkun typerän blondin julkisuudenhaun takia. Ihminen Kanervakin on, yksityisyyttä kiitos!

Joo way to go hymy.. Lehdet myy nyt hyvin ja silleen.. Hienoa ei voi muuta sanoa että onneksi olkoon tästä loistavasta toiminnasta!!

Hymy meni nyt kyllä boikottiin, anteeksi vain. Viestien julkaiseminen ei vain aiheuttanut Kanervan eroa vaan myös sen että hänen elämältään putosi melko varmasti pohja. Meni työ, menee mahdollisesti puoliso, ja lopullisesti meni myös maine. En ole yksin mielipiteeni kanssa että tämä meni jo liian pitkälle ihmisen yksityisyyden ollessa kyseessä.

Oma kommentti