Kansan tuomio: Elias Hämäläinen menetti maineensa!

Suurin osa eli peräti 62,86% Hymyn internet-kyselyyn osallistujista on sitä mieltä, että X Factorin voittaneen Elias Hämäläisen maine nuorisoidolina on kokenut lopullisen kolauksen.

7 päivää -lehti paljasti eilen Hämäläisen salakuljettaneen maahan 26,6 kg khat-nimistä huumetta 17-vuotiaana. Hämäläinen sai teostaan sakkorangaistuksen.

Keskustelupalstat kuohuvat paljastuksesta. Aitona naapurinpoikana esiintyneen voittajan taustaa on monen suorastaan vaikea uskoa todeksi.

Hymyn kyselyssä 37,2 prosenttia vastaajista oli kuitenkin valmis näkemään Eliaksen huume-episodin nuoruuden tyhmyytenä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: huumeet, Elias Hämäläinen, khat, X Factori

Kommentit

Suhtaudun huumeisiin ehdottoman kielteisesti. Eliaksen kohdalla uskon hänen joutuneen tavallaan hyväksikäytetyksi. Hän on kuitenkin osoittanut arvojensa olevan tällä hetkellä kunnossa. Upea artisti jolle toivon jaksamista kaiken pyörityksen keskellä.

Se joka ei ole joskus nuoruudessaan tehny tyhmyyksiä heittäköön ensimmäisen kiven!!! en pidä Eliaksen tekoa pahana,hän on kärsinyt siita varmasti jo paljon. Elias on ihana ja hurmaava persoona. Terv.kolmen lapsen äiti 🙂

no kyllähä vähä pilvee saa poltella.ei siinä mitää pahaa..meillä pehempia rikosia tehää iha päättäjä asemissa.ja mailman parhaimpina pidetyt muusikot on ollu hulluja tai huumeitten käyttäjiä..mozartista jimi hendriksii

Ja nämä samat äänestäjät rientävät ylpeinä ostamaan partiopoikabändien Hanoi Rocksin, Beatlesin ja Rolling Stonesin levyjä ja olisivat innolla (jos pätäkkää löytyisi) katsomassa pyhäkoulupoika Axl Rosen yhtyeen keikkaa Helsingissä ensi kesänä… kannattaa vähän tutkia tuota populaarikulttuurin historiaa: aika usealla rokkarilta tuolta taustalta lötyy vähän muutakin kuin rippikoulua. Mutta tämä X Factorhan ilmeisestikin oli vain lastenohjelma.

Eiks joka tapauksessa suomalaiset ajattele että tähdet menettää maineensa, teki ne mitä vain. Kateellisten maa.

Joku vale-tv:n tähdenlento, joka on tavan mukaan jonkin sortin kelmi.

Oma kommentti