Kansanedustaja haukkui Tukiaisen silikonit: ”Pallot kaulassa asti!”

Johanna TukiainenTV2:n Dokumenttiprojektin ohjelmassa nimeltä Liikkumavara nähtiin keskiviikkona erikoinen episodi. Kamera seurasi, kun kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaara keskusteli eduskunnan käytävällä kollegojensa kanssa ja sattui selailemaan iltapäivälehteä, jossa oli Johanna Tukiaisen kuva.

Tuksun silikonirinnat aiheuttivat kansanedustajassa kritiikkireaktion.

-Aivan kauheat pallot, katsokaa nyt. Kamalan huonosti laitetut silikonit! Nämähän ovat kaulassa asti, Asko-Seljavaara tykitti muiden naureskellessa vieressä.

Kansanedustajalla on kompetenssia arviointiinsa. Sirpa Asko-Seljavaara on siviiliammatiltaan plastiikkakirurgi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Sirpa Asko-Seljavaara

Kommentit

Siinä on edustaja ketä äänestän seuraavissa vaaleissa… oleeee!

No Seljavaara jo monet muut akat eivät ole kaunista nähneetkään, mutta kukkiihan se perunakin kai….

Tukiainen väärillä raiteilla. Juna Porkkalaan meni jo! Ei ole kansanedustaja Tukiaiselle kateellinen. Sekoittaako Tukiainen nappeja viinaan. Sen jälkeenhän uskoo mitä vaan. Vaikka sitä, että onniin hyvän näköinen. Muut vaan niin kateellisia.

Törkeää kuinka kateellinen kansanedustaja voikaan olla!!

Eikös toi dokkari ollut jo vanha, tuli ensi kertaa ulos jo ajat sitten..huoh, vanha uutinen, jos sitä edes uutiseksi väittää, paitsi Hymy.

En oikein jaksa uskoa, että plastiikkakirurgi olisi mitenkään kateellinen huonosti laitetuista palloista. Suurethan nuo ovat, roukkuvat polvissa asti, mutta mitenkään kauniithan ne eivät ole. Kumipallot saa kuka haluaa, jos massia riittää, ei se sen kummempaa ole. Muutenkaan en ymmärrä, mistä ihmeestä noin yleensä Tukiaiselle voisi kukaan olla kade.

Kyllä joo Askovaara on itse aivan upea ilmestys! 🙂 heh heh…..
taitaa taas ikivanha perisynti nimeltä kateus painaa tämänkin naisen mieltä, onhan se ikävää että Tukiaisella on suuret ja kauniit rinnat sekä muutenkin hän on seksipommi.

Tulipa dokkari joskus aikaisemminkin jossa oli tuo askovaara, nauroi ja haukkui ihmisiä kun luki jotain lööppi lehteä ja joi kahvia, puhuis haastattelussakin samanlain.

kolmannelle kirjoittajalle: silikoneilla ei voida muuttaa muuta kuin kokoa. Jos rinnat jo ennen silikonien laittoa katsovat toinen itään ja toinen länteen niin hyvin todennäköisesti ne tekevät samoin myös silikonien kanssa. Erona on vain se, että tämä näkyy helpommin koska rinnat suurenevat. Jos haluaa muuttaa sekä ulkonäköä, että kokoa niin kannattaa tehdä muutakin kuin pelkkä rintojen suurennos.

Tallinassa ne kuitenkin tulee paljon halvemmaksi. Aina lopputulos ei ole ihan mikä oli tarkoitus, katsokaatten vaikka bb-iidan kuvaa toisaalta hymyssä – toinen katsoo itään, toinen länteen…

Oma kommentti