Kansanedustajalla oli ulosotossa Yves Rocherin kauneustuotteetkin – näin kävi!

Tuula PeltonenKansanedustaja Tuula Peltonen (sd) kunnostautui kyseenalaisesti viime kesänä, kun Hymy tarkasti kaikkien Arkadianmäen poliitikkojen ulosottovelat. Tuula on vanha voudin tuttu, joka oli jättänyt luontaishoitolan ja Yves Rocherin kauneuspaketinkin maksamatta. Nyt Tuula on parantanut tapansa, ja ulosottoon ei ole enää päätynyt maksuja.

Tuula siis osaa hoitaa omiakin asioitaan, ei vain kansan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: ulosotto, kansanedustaja, Tuula Peltonen

Kommentit

Sanottiin miehestä mitä vaan, mutta monesti mies teki mitä ties! Ajoi pienenkin ihmisen asiaa puoluerajoista huolimatta.

”Mulla oli huoli kun kollikissa kuoli” ja laitoin kirjeen Lahtelalle niin jopahan taoahtui

Näin toimivat kansanedustajat ennenaikaan: Olivat KANSAN asialla.

Ja paljonkos OLI joskus muinoin Kepun, vihreiden, Kokoomuksen, Persujen + muiden kansanedusrajien ulosotossa? Julki vaan kaikki paskat viiden-kymmenen vuoden takaa. Maksetut ja maksamattomat!

kyl noil palkoil melkein 10000e kuussa lisien kans tavallinen tuunari saa kun tekee töitä 1000-2000e ei oo pitkiä kesälomia ei oo pitkiä talvilomia ei ajeta taksil töihin köyhä maksaa omat kulut

Toivolalla vielä enemmän VELKAA ja se on sentään ”muka”rehellinen liberaalivihreä.HAHAHAHA

Olisikohan hoitanut asian, ellei Hymy lehti olisi julkisesti muistuttanut neitoa? Hyvä Tuula! Muista vastaedeskin hoitaa omat asiasi kunnolla, niin saatat saada edes pikkuisen katu-uskottavuutta.

Tyypillinen demari, odottaa aina muiden hoitavan laskun.

Jos ei osaa hoitaa omia asioitaan, kuinka voi osata hoitaa kansan asioita?

Oma kommentti