Käräytä pikkupoikien ahdistelija – 2000 euron palkkio!

Poliisi on varoittanut Kangasalan alueella liikkuvasta lasten ahdistelijasta. Toistaiseksi tuntematon mieshenkilö on houkutellut lapsia autoonsa. Alibi-lehti on nyt kunnostautunut ja päättänyt maksaa 2 000 euron vihjepalkkion miehen satimeen saattamiseksi.

Havaintoja oudosta miehestä on tehty sekä Kangasalan että Sahalahden puolella. Viimeksi hän pyysi kyytiinsä kahta pikkupoikaa. Kangasalan ahdistelija on ollut liikenteessä valkoisella pakettiautolla. Hän on liikuskellut asioillaan pitkän aikaa, sillä havaintoja tehtiin jo vuosi sitten.

Jos tekijästä annetaan luottettava vihje Alibille, ja se johtaa ahdistelijan kiinnisaamiseen, palkitaan vinkkihenkilö 2 000 euron palkkiolla. Vihje tulee antaa lehden toimitukseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: palkkio, ahdistelu, lapset

Kommentit

Muistattehan lynkkausmielialassanne, että valkoisilla pakettiautoilla ajavat myös ihan viattomatkin ihmiset.

Onks tää nyt sit tehny mitään? Ihmisten pyytäminen kyytiin ei oo kauheen rikollista?!

auton käynnistyskaapelit mulkkuun kii ja virta päälle loppuu ahdistelu

No tulihan sieltä se poliisien syyttelykin. Mene itse päivystämään koulun kulmalle maailman yleisintä autonväristä pakua. Juu, poliisillakin on vähän muita juttuja tässä maailmassa. Tuota tyyppiä ei kiinni saada ilman kännykkäkameraa tai muuta kuvanottovälinettä. pieni videokamera repun hihnaan kiinni ja tallentamaan koulumatkoiksi.

19.1 Vatialan koululla pikkupoikia kyytiin karkin varjolla houkutteli sininen pakettiauto. Tekijä luultavimmin sama joten liikkeellä myös muilla kun valkoisella autolla.

enpä muuta toivo sydämeni pohjasta,kun,että nyt se pedofiili saadaan kiinni,omat lapseni nimitttäin käy koulua ja tämä pedofiili on käynyt myös kyttäämässä lapsieni koulun lähellä ! pyysi kahta oppilasta katsomaan koiranpentuja autoonsa,kolmannen perään lähti ajamaan autolla,mutta onneksi nämä lapset tajusivat huutaa lujaa,lähti pakoon !! saa olla joka päivä huolissaan,lasten takia !! lapset kyllä tietää mitä pitää tehdä,huutaa,juosta karkuun,soittaa poliisille,tai vanhemille,tai kertoa heti vastaantuleville aikuisille ahdistelijasta,mutta jos sillä päässä liiraa kunnolla,mistä sen tietää,jos vaikka ottaa aseen ja ampuu !!?? että ottakaahan kangasalan väki/muutkin nyt tosissaan tämä hymyn juttu,kun ei kerran omat polisiit saa tätä kiinni !!!!!!!????? HÄVETKÄÄ KANGASALAN KYTTÄLAITOS !!!!

Ennen mentiin liftaten Tampereelle ja millon minnekin. Nykyään on tilanne toinen. Kaikki avohoitopotilaat kulkee tuolla vapaana kyttäämässä mukuloita.

”Ei riskejä” – älä puhu potaskaa! Nykyään on jokaisen vanhemman syytä opettaa lapsilleen jo kehdossa, että vieraiden ihmisten kyytiin EI pidä mennä, eikä heiltä pidä kyytiä pyytämän.

Heh, muistan kuinka itse ala-asteella liftattiin kaverin kanssa busseihin ja autoihin että pääsi eteenpäin monen kilometrin kävelyä kotiin. Ikinä ei mitään tapahtunut, ihmiset mielellään heitti pari pysäkinväliä tai jopa kotiin asti. Nykyään kolmekymppisenä ei edes uskalla ajatellakkaan että ottaisi pienen kylmissään olevan lapsen kyytiin ilman että on heti 2000e leima otsassa. 🙁

Ei ainakaan ole yksi Youtube-sensaatio, koska ei ole hänellä autoa.

Oma kommentti