Katri Helenan ex-mies kommentoi ”kukkotappeluaan” Tommi Liimataisen kanssa!

Panu RajalaViime vuonna syntyi kohu siitä, kun laulaja Katri Helenan ex-kumppani Panu Rajala erehtyi blogissaan kommentoimaan Katri Helenan televisiolausuntoa. Katri Helena oli lausunut, että hänen managerinsa Tommi Liimatainen saattaa kosia, mikäli uusi levy myy 100 000 kappaletta. Hymyn haastattelussa Rajala kertoo elämästään, ja haluaa myös oikoa syntynyttä kohua.

-Se on käsittämätöntä, miten jotkut aivan pienet lauseentynkäni ponnahtavat lehtiin. En nähnyt koko ohjelmaa, vaimoni vain mainitsi, että ex-vaimollani oli kiva mainostemppu. Lisäsin blogiin kaksi sanaa: ”Saadaas nähdä”.

Lauseesta saatiin julkinen kukkotappelu aikaiseksi, kun toimittajat soittivat vimmoissaan Liimataiselle, ja pyystivät vastakommenttia. Soppa oli valmis.

-Sellaisesta ällistyy tosissaan. Sitten joku valpas lukija äityy kyselemään, olenko kenties mustasukkainen entisestä vaimostani, ja muuta yhtä mieletöntä, Rajala hämmästelee. Lue juttu kokonaisuudessaan helmikuun Hymystä. Siinä tehdään matka Rajalan työ- ja yksityiselämän mielenkiintoiseen maailmaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tommi Liimatainen, Katri Helena, Panu Rajala

Kommentit

Joo,olen alunperinkin takavuosina ihmetellyt miten Katri-Helena sekosi Rajalaan. Omaa egoaan pönkittääkseen kirjoittaa kuolleen vaimonsa suihin otot,nyt suunnittelee ”paljastuksia” Katri-Helenasta kirjan muodossa. Ja voi,voi,huumoria ei näköjään kestä kun Katri-Helenasta on kyse.Potuttaa ukkoa kun Katri-Helena on selvinnyt miehensä kuolemasta,lasten kasvatuksesta,hymyillyt vaikka varmaan olisi tehnyt mieli julkisesti itkeä avioliittoaan Rajalan kanssa. On ollut monet muutot ja pojan kuolema.Ai niin,kai on kirjan aihio jo keräilyaluilla avioliitosta kolmannen vaimo kanssa.Ja kai kirjassa saadaan lukea öisistä souteluista kohti kolmata avioliittoa. Rehellisesti

Hyh kyllä minäkin Tommia hoitelisin mieluummin kuin tuollaista irstasta ikäloppua. Panua vaan ottaa pannuun kun Katri saa hyvät kyydit komealta mieheltä ja mieskuntokin takuulla eri luokkaa kun papalla.

Liimatainen ja Kutri-Hulina, suhteen loppu häämöttää.

Katri Helena oli lausunut, että hänen managerinsa Tommi Liimatainen saattaa kosia, mikäli uusi levy myy 100 000 kappaletta.

No eikös tuo ollut vain hauskaksi tarkoitettu heitto!

Olet oikeasti ällöttävä! Onneksi Katri-Helena löysi arvoisensa miehen.

Oma kommentti